Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser baseret. Vores indhold er affiliate baseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Fjern hudorme med denne komplette guide

hudorme-og-hudpleje

Når efteråret har gjort sit indtog, er det tid til at være ekstra omhyggelig med at pleje sin hud. Om sommeren har solen en rigtig god effekt på huden, hvor den udtørrer urenheder, som får huden til at fremstå ren og pæn. Det er dog desværre straks en anden sag om efteråret og vinteren, hvor det er svært at suge solens stråler til sig. Derfor er det i denne tid ekstra vigtigt at have styr på hudplejen.

 Er du irriteret over de sorte prikker på næsen som er så svære at slippe af med? Den holdning er du ikke alene med. Urenheder er noget de fleste mennesker døjer med på et eller flere tidspunkter i deres liv. Det behøver dog ikke være sådan, for nu er hjælpen på vej. Det er faktisk slet ikke så svært at komme de sorte hudorme til livs hvis du blot ved hvordan. I denne artikel får du en komplet guide til hudpleje tips i de kolde måneder.

Brug de mange indetimer fornuftigt

Efterår og vinter er som regel lig med flere timer inden for. Disse timer kan du lige så godt bruge fornuftigt til at forkæle dig selv. Derfor skab en hyggeligt stemning med stearinlys, gode dufte og tænd op i brændeovnen eller tag et karbad. Når du har skab den helt rigtige wellness stemning derhjemme, så gå i gang med at pleje din hud, så den er pæn når du igen skal på farten.

Et vidunderprodukt

Hvis du drømmer om at slippe af med urenhederne i ansigtet, så er en rigtig god start at prøve kræfter med en ansigtssauna, som gør udfordringerne med hudorme hundrede gange mindre. En ansigtsdamper åbner og udvider alle porerne i ansigtet, og skal derfor blot bruges lige inden du har tænkt dig at rense din hud for urenheder. Dampene fra ansigtssaunaen skubber alle urenhederne i huden op til overfladen, hvilket gør det meget nemmere at fjerne dem efterfølgende. En bonus ved dampene fra en ansigtsdamper er at huden holdes sund og hydreret og hvis du er ramt af forkølelse, har de også en positiv effekt på dette. I de kolde måneder anbefales det at dampe ansigtet ugentlig som en velvære-kur.

Hold hygiejnen i top

hudorme fjerne

Sæt med 7 forskellige komedonspyd.

Efter ansigtssaunaen er det nu tid til en dybderensning af ansigtet. Dette kan ske på flere måder, men vigtigt er, at hygiejnen ej forglemmes. Det har aldrig været nogen god idé at bruge fingrene til at presse betændte bumser og hudorme ud. Urenheder i ansigtet er fyldt med bakterier og derfor er det vigtigt at du sørger for at holde hygiejnen på et højt niveau. Et uundværlig redskab, når det kommer til at fjerne bumser og hudorme, er en hudormefjerner, der gør behandlingen meget nemmere. En hudormefjerner, som også omtales som et komedonspyd, er grundet dens præcision og nøjagtighed samt hygiejne et uundværlig produkt. Mange hudormefjernere har 2 ender, hvor den ene er en nål til at prikke hul på bumsen og den anden er en hudormering, som kan presses mod huden for at fjerne hudormen. Disse findes også i sæt med 7 forskellige komedonspyd i en smart etui eller som en hudorme pincet.

En revolutionerende nyhed

hudormesuger

Hudormesuger

Et nyt produkt, som lige er kommet på markedet, er den populære hudormesuger, som effektivt suger dine hudorme ud ved hjælp af vakuum. En hudormesuger er virkelig en vidunderlig maskine, som effektivt og skånsomt fjerner dine hudorme fra næse, hage, pande og hvor du ellers er ramt.

Hold huden sund

Til at holde huden sund og ung at se på, findes der et produkt som er virkelig effektiv til at dybderensning af huden. Her er tale om en ansigtsbørste, som renser din hud op til 6 gange bedre end med hænderne. En elektrisk ansigtsbørste gør det til en leg at rense huden og fjerner nemt og bekvemt urenheder i ansigtet. Ansigtsbørster kan også anvendes i kombination med din favorit hudrens eller til at smøre dine yndlings cremer ind i huden.

Gør drømme til virkelighed

Drømmer du om silkeblød og ren hud, så følg de steps som beskrevet i denne artikel. Med disse produkter slipper du for at betale for dyre behandlinger hos kosmetologen. Med de anbefalede produkter i dette indlæg vil du opnå de samme resultater, som ved professionelle behandlinger. Samtidig gør du en stor besparelse, da professionelle behandlinger kan være en dyr affære.

Fjern hudorme med denne komplette guide
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

4 × three =