Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

New York om aftenenNew York er byen, der aldrig sover. Her i byernes by finder du altid en pulserende stemning, et væld af kulturskatte, kulinariske oplevelser og arkitektur, der tager pusten fra dig.

The Big Apple har det hele og mere til, og drømmer du også om at tage på opdagelse i byen med de utallige skyskrabere, gule taxaer og en hotdog-stand på hvert et gadehjørne, er du havnet det helt rette sted. Her får du nemlig den ultimative guide til New York, så du kan blive lidt klogere på, hvad du skal opleve, og hvordan du får fingrene i de billigste flybilletter til en rejse, du sent vil glemme.

Flyv billigt til New York

Drømmer du om en tur til New York, gælder det om at finde ud af, hvor du finder de bedste og billigste flybilletter. Flyver du direkte, kan du komme til New York på lige omkring 8 timer fra København, og der er faktisk god mulighed for at finde billige flybilletter til netop den strækning. SAS flyver nemlig direkte til New York fra Kastrup Lufthavn året rundt. Du kan blandt andet besøge storbyen til foråret for blot 2.500 kroner tur/retur. Du kan også sagtens flyve fra Billund, hvis du er frisk på en enkelt mellemlanding undervejs.

Skyscanner søger på tværs af en lang række flyselskaber så du kan finde de billigste flybilletter.

Seneste flytilbud

Frihedsgudinden i New York

Om New York

Det skal du se

Empire State bygningenDu kommer bestemt ikke til at kede dig, når turen går til New York. Byen vrimler med spændende forlystelser og oplevelser, uanset om du er til kunst, arkitektur, mad, mode eller natur. Der er dog et par seværdigheder, som du uden tvivl ikke må snyde dig selv for. Først og fremmest skal du naturligvis et smut forbi Friheds Gudinden, som må siges at være byens største varetegn. Du kan betale penge for at komme helt ud og besøge hende. Du kan dog også vælge en gratis og lige så fantastisk løsning ved at hoppe på færgen til Staten Island, som sejler direkte forbi den famøse statue, samtidig med at du får den perfekte udsigt over Manhattans skyline.

Man kan heller ikke nævne New York uden at tænke på de mange enorme skyskrabere, der dominerer bybilledet. Har du tid og lyst, kan du tage turen helt til tops i eksempelvis Empire State Building, som må siges at være en af byens mest ikoniske højhuse. Selvom historien bag er dyster, vil du heller ikke fortryde et besøge på Ground Zero, som er mindesmærket for terrorangrebet på World Trade Center 11. september 2001. Derudover kan det anbefales at besøge den unikke togstation Grand Central Station, gå en tur over den smukke Brooklyn Bridge eller besøge en af byens mange museer såsom MoMA, The Met eller Museum of Natural History.

Nyd byens grønne oaser

Generelt er det bedste råd til at opleve New York at tillade sig selv at fare vild i byens gader og dermed opdage skjulte perler. New York er dog en hektisk by fuld af mennesker og liv, og til tider kan man trænge til et pusterum. Her har byen heldigvis et utal af hyggelige og fredelige grønne oaser lige midt i byen, hvor du kan trække stikket og komme helt ned i gear. Af parkerne i byen er Central Park nok den mest berømte, men du bør også besøge Bryant Park og Washington Square Park, der også er skønne åndehuller midt i den pulserende storby.

New York skyline og Central Park

Her kan du bo

Det kan være svært at overskue, hvor det er bedst at bo i New York for at få mest ud af byen. Overordnet kan Manhatten deles ind i tre områder – Downown, Midtown og Uptown, og alle har de hver deres fordele og charme. Vil du gerne bo i hjertet af der, hvor det hele sker og tæt på alle de største sights, bør du slå dig ned i Midtown. Her foretrækker mange at finde et hotel i nærheden af Times Square, der lokker med masser af liv, neonskilte og shoppingmuligheder. Vil du hellere lidt længere væk fra det meget turistede kaos, kan SoHo i Downtown klart anbefales. Her får du en mere ægte og funky New Yorker-stemning samt masser af trendy restauranter, butikker og barer.

New York gader

Rejser du med familien, er Upper West Side et godt valg, da der her er roligt og enormt familievenligt. Her bor du tæt på metroforbindelser, lækre spisesteder og ikke mindst i gåafstand til Central Park. Sidst men ikke mindst kan du også vælge at bevæge dig væk fra Manhatten og over på den anden side af broen. Her byder Brooklyn blandt andet på det hippe område Willamsburg, som er kendt for trendy kaffebarer, lækker street-food og spændende butikker.

Vælger du, at din næste rejsedestination skal være New York,  kan du bruge tjenesten Hotelscombined til at søge på tværs af bookingsider.

Find hoteltilbud

Skriv en kommentar

nine + 18 =