Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

3 søde fødselsdagstog med levende lys

fødselsdagstoge-med-levende-lys

De fleste forældre er enige om, at der ikke skal mangle noget, når der skal holdes fødselsdag for de små. Udover gaver, lækker kage og farverige balloner, kan et fødselsdagstog være lige den sidste detalje, der mangler for at gøre dagen helt perfekt. Et fødselsdagstog er nemlig altid en sjov og kreativ måde at pynte ethvert bord og til at sætte lidt ekstra spræl på fødselsdagen. Fødselsdagstoge kommer i mange forskellige udformninger – både de klassiske med rigtige togvogne, men også med fine dyremotiver og meget andet, som med garanti vil få det brede smil frem hos fødselsdagsbarnet. Det bedste ved fødselsdagstoget er, at det kan bruges år efter år og blive en fast tradition i familien til fødselsdage. Togene kommer nemlig med forskellige tal, så de kan tilpasse, alt efter om I fejrer 1-års eller 8-års fødselsdag. Den lange holdbarhed gør fødselsdagstoget til den ideelle dåbsgave, barselsgave eller første fødselsdag, så det kan findes frem igen og igen gennem hele barndommen. Herunder giver de tre bud på søde og farverige fødselsdagstog, som vil pynte ethvert fødselsdagsbord.

fødselsdagstog goki

Fødselsdagstoget kan købes hos lykkeleg.dk til 152,15 kroner.

1. Goki fødselsdagstog i træ

Fødselsdagstoget her fra populære Goki er det oplagte valg til dig, der er på udkig efter et traditionelt tog med et enkelt men fint udtryk. Det søde lokomotiv med sine vogne er lavet af træ, som er udsmykket i de fineste lyse pastelfarver. Med toget følger tallene 1-6 ligeledes i fine farver, som passer til netop den fødselsdag, der skal fejres. På togvognene er der plads til, at du kan placere levende lys, som vil skabe masser af hygge på bordet. Lysene, der passer til, kan købes separat.

Se udvalget af fødselsdagstoge i træ

2. Goki fødselsdagstog med dyr

fødselsdagstog med dyr

Fødselsdagstoget kan købes hos lykkeleg.dk til 165,75 kroner

Er dyr et kæmpe hit hos dit barn, bør du uden tvivl investere i et fødselsdagstog med dyremotiver. Toget her fra Goki er især populært hos de helt små, der så småt at ved at lære de forskellige dyrenavne at kende. Her kan elefanten i front, giraffen, krokodillen, kamellen og zebraen i fællesskab pynte og sprede glæde ved fødselsdagsbordet. Toget er udført i træ i friske og glade farver, og tallene fra 1-6 medfølger, så det kan genbruges år efter år. På hvert dyr kan der påføres et levende lys, som sælges separat.

Se udvalget af fødselsdagstoge med dyr

3. Magni fødselsdagstog

Fødselsdagstoget her er fra det danske legetøjsmærke Magni og vil med garanti gøre bordopdækningen til den næste børnefødselsdag lidt sjovere. Toget er lavet af træ, der er malet i et væld af friske farver, der gør det anvendeligt til både piger og drenge, der fylder år.

magni fødselsdagstog

Fødselsdagstoget kan købes hos lykkeleg.dk til 250 kroner.

Fødselsdagstoget kan købes hos lykkeleg.dk til 250 kroner.Toget anføres af selve lokomotivet, som efterfølges af fem vogne, der alle er dekoreret med hvert sit søde dyremotiv. Tallene fra 1-10 følger med, så det kan vække glæde i mange år. Resten af året, hvor der ikke er fødselsdag på programmet, kan toget bruges som legetøjstøj, da både tal og lys nemt kan tages af. Lysene dertil kan købes separat.

Uanset hvilket fødselsdagstog du vælger, vil det med garanti være med til at sprede glæde og dejlige fødselsdagsminder for dit barn fremover.

Se udvalget af magni fødselsdagstoge

Bliv klar til den perfekte børnefødselsdag

Uanset hvilket fødselsdagstog til børnefødselsdagen du leder efter, finder du det rette hos Lykkeleg.dk, som har et stort sortiment af kvalitetslegetøj på lager. Webshoppen har fokus på enkelthed og traditioner i deres legetøj, der alt sammen er udført i solide kvalitetsmaterialer, som kan vække glæde hos både små piger og drenge. Netop det kommer også til udtryk I deres udvalg af fødselsdagstoge, som alle er udført i træ med plads til både farverige tal og levende lys.

fødseldagskage-med-lys

Anmeld

Skriv en kommentar

three × one =