Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Fotokunst | Inspiration til 13 fantastiske fotoplakater

Fotokunst

Hvis du vil have fingeren på pulsen og følge med tidens trends indenfor boligindretning, er fotokunst til dine bare vægge et godt sted at starte.

Fotokunst er plakater, der illustrerer virkelige fotografier ofte taget af dygtige fotografer med sans for detaljen. Det kan dog være lidt af en jungle at navigere rundt i de mange forskellige fotoplakater. Derfor har vi fundet 20 fantastiske eksempler på fotokunst hos Ravnsby.dk, som kan give dig inspiration til dit næste køb.

Fotokunst

 1. Milky Way fotoplakat

  milky way fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Er du fascineret af naturen og det store univers, der omringer os, er fotoplakaten her perfekt til dig og dit hjem. Når man kigger på billedet, er det næsten som om, man selv er der og kan kigge op på den stjernespækkede himmel, hvor mælkevejen titter frem som et lysende bånd af stjerner. Langt væk fra byens forstyrrende lys og trængsel i den vilde natur kommer det smukke syn virkeligt til sin ret, som fotografiet her perfekt viser. Detaljen med refleksionen i vandet sætter prikken over i’et på et foto, der uundgåeligt vil bjergtage dig, hver gang du ser det. Plakaten kan med fordel indrammes med en sort ramme og kommer i størrelserne 30 x 40, 50 x 70, 60 x 80 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 1. Open Up II fotoplakat

  Open Up II fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Motiver af planter og blomster er det helt store hit netop nu, hvis du skal være med på moden indenfor boligindretning. Hvis du er ude efter et lidt mere specielt og mystisk plantemotiv, kan du med fordel vælge fotoplakaten her. Fotografiet af blomsten, der langsomt er i færd med at åbne sig, får beskueren til at stoppe op og kigge en ekstra gang. Ved første øjenkast kan det næsten være svært at se, hvad det egentligt forestiller, og den uforudsigelighed er netop med til at gøre det spændende og anderledes. De sarte rosa blomsterblade er ligeledes en fin kontrast til den helt sorte baggrund. Plakaten kommer i størrelserne 40 x 50, 50 x 70, 60 x 80 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 2. White Avantgarde fotoplakat

  White Avantgarde heste fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Heste er fascinerendes skabninger med deres enorme styrke, smidighed og elegante kroppe. Dyrearten har altid haft stor betydning for menneskeheden på grund af deres store udholdenhed og ikke mindst intelligens. Hvis du er en sand heste-elsker kan du nu hylde den majestætiske skabning med dette flotte fotografi af en hvid hest. Fotografiet er taget i sort/hvid, hvilket i høj grad fanger hestens flotte konturer og skaber en flot kontrast mellem den hvide pels og manke og den kulsorte baggrund. Du kan få hesteplakaten i størrelserne 40 x 50, 50 x 70, 60 x 80 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 3. Blur Lines, Nicole Gadiel, fotoplakat

  Blur Lines fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Har du ikke noget imod, at fotokunst er lidt svær at regne ud og ikke umiddelbart giver dig svar på, hvad det forestiller, er fotoplakaten Blur Lines et godt bud. Det drømmende og lettere slørede motiv sender tankerne hen på en sandbunker eller bløde lagner, som skaber de unikke og flotte folder. Fotografiet er taget af den dansk-canadiske kunstner Nicole Gadiel, der arbejder meget med kunstfotografier som her. Hendes speciale er at vise små udsnit af virkeligheden i stedet for det totale motiv. Ved at zoome ind på små enkelte dele af en større kontekst kommer helt nye udtryk frem, som vækker beundring og undring hos beskuerne. Du kan få Nicole Gadiels fotokunst i størrelserne 30 x 40, 50 x 70, 60 x 80 og kan med fordel indrammes med en sort ramme.


  Bestil plakaten her

 4. Stairs, Nicole Gadiel, fotoplakat

  Stairs fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Kan du ikke få nok af Nicole Gadiels beundringsværdige fotokunst, er her endnu et godt bud blandt hendes mange værker. Her er tale om et mere akitektonisk motiv, hvor der ikke er tvivl om, at vi kigger på en trappeopgang. De skæve vinkler gør dog alligevel billedet til noget helt særligt, som lokker beskueren ind. Fotoplakaten her passer perfekt ind i den moderne og minimalistiske indretning. Farverne giver et lyst og stilrent udtryk, som passer perfekt i de fleste nordiske hjem. Du kan både vælge at indramme billedet med en sort eller med en hvid ramme, alt efter hvilken stil du går efter. Fotoplakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70, 60 x 80.


  Bestil plakaten her

 5. Flower Study 6, Nicole Gadiel, fotoplakat

  Flower Study 6 - Nicole Gadiel fotokunstSet hos: Ravnsby til 450 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Igen formår Nicole Gadiel at vække beundring og interesse med et af sine fotoplakater, som blot viser en lille bitte og meget fokuseret del af den store helhed. Som navnet antyder er der her zoomet helt ind på nogle blomster, men om der er tale om orkideer, liljer eller noget helt tredje, er op til beskuerne at bedømme. Ideen med at zoome ind gør, at et helt nyt og næsten abstrakt kunstværk opstår, som giver plads til fordybelse og eftertanke. De varme nuancer giver desuden liv og stemning i enhver indretning. Motivet kommer i lidt anderledes formater, da det nemlig kun kan fås i størrelserne 45 x 45 eller 65 x 65. Det kvadratiske foto kan dog være med til at bryde med de konventionelle og aflange billeder, som ofte pryder en bolig.


  Bestil plakaten her

 1. Princess Stripe, fotoplakat

  Princess Stripe fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Hvis du vil drømme dig væk til den afrikanske savanne, kan du nemt og hurtigt få lidt safari-stemning ind i boligen med denne fotoplakat med dyremotiv. Billedet er nærmest et portrætfoto af en smuk zebra, og de karakteristiske striber er fremhævet ved at holde fotoet i sorte og hvide nuancer, så de virkeligt kommer til sin ret. Zebraen er et fascinerende og næsten eventyragtigt væsen, og det er i sandhed fanget her på fotoplakaten, som hurtigt kan give nyt liv til stuen eller soveværelset. For at bryde det meget mørke udtryk kan du vælge en ramme i hvid, guld eller sølv, og du kan få plakaten i størrelserne 40 x 50, 50 x 70, 60 x 80 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 2. Pink Moon Phase, fotoplakat

  Pink Moon Phase fotokunstSet hos: Ravnsby til 550 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Månen er en unik og lunefuld skabning, som kan vise sig for os i mange forskellige stadier. Cirka én gang om måneden kan vi dog nyde synet af fuldmånen, som opstår, når månen står på den modsatte side af Jorden i forhold til solen. Fuldmånen er forbundet med mange fabler og myter, men uanset hvad du tror på, er der ingen tvivl om, at det er et imponerende syn. Her er fuldmånen fanget på en lidt anderledes måde – nemlig med lyserøde og blålige nuancer, som gør månen til et helt nyt kunstværk i sig selv. Fotoplakaten kan give et fint farvespræl i en ellers neutral indretning og dermed være med til at udstråle din personlighed. Du kan med fordel vælge en ramme i mat sort for at fremhæve motivet bedst muligt. Du kan få plakaten i størrelsen 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 3. Winnetou fotoplakat

  Winnetou fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Med fotoplakaten her er der mulighed for at mærke historiens vingesus og bringe en lille bid af en muligvis fremmed kultur ind i dit hjem. Det smukke fotografi viser en klassisk fjerpragt, som en ægte indianerhøvding ville bære. Farverne er både klare og varme på samme tid og får én til at tænke på et varmt og tørt ørkenlandskab med den sandfarvede baggrund. Det flotte motiv kan sagtens stå alene og komme til sin fulde ret. Det kan dog også indgå i en billedvæg sammen med andre fotografier eller plakater. Du kan med fordel indramme fotoplakaten med en mat sort ramme. Plakaten kommer i størrelserne 40 x 50, 50 x 70, 60 x 80 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 4. Nicole Gadiel fotoplakat

  Nicole Gadiel fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Naturbilleder behøver hverken illustrere storslåede bjerge, fantastiske vandfald eller en overvældende stjernehimmel. Nogle gange kan man nemlig også finde skønhed i det helt simple. Det har Nicole Gadiel formået at indkapsle med fotoplakaten her, som viser en simpel sø med refleksionerne fra de omkringstående træer i vandet. Det unikke farvespil og den særlige vinkel gør fotoet spændende at se på og beskueren nysgerrig efter mere. Du kan med fordel indramme billedet med en mat sort ramme eller en guldramme, der fremhæver det bedst muligt. Fotoet kan fås i størrelserne 30 x 40 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 5. V Soil fotoplakat

  V Soil fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Fotoplakater af diverse planter er tidens helt store trend, og du behøver heldigvis ikke have grønne fingre for at hoppe med på bølgen. Du kan dog med fordel gå efter et lidt anderledes motiv, som skiller sig ud fra mængden. Fotoplakaten her forestiller naturligvis et stort blad på en eksotisk plante, men det har samtidig masser af kant på grund af de sort/hvide farver. Det medvirker at man lige skal kigge en ekstra gang for at afkode fotografiet. Det stilrene udtryk gør fotoplakaten perfekt til enhver minimalistisk indretning med fokus på rene linjer og nedtonede farver. Du kan købe plakaten i størrelserne 30 x 40 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 1. Light II, Nicole Gadiel, fotoplakat

  Light II - Nicole Gadiel fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Er du vild med arkitektur, skarpe og rene linjer og ikke mindst grafiske udtryk, bør du kigge nærmere på denne fotoplakat fra dygtige Nicole Gadiel. Fotokunstneren er en sand mester i at fokusere på særlige elementer af motiver, så noget helt nyt dukket op. Det sikrer, at det bliver op til beskueren at beslutte, hvad fotokunsten egentligt forestiller. Det grafiske udtryk passer perfekt til en moderne og stilren indretning, som ofte præger nordiske hjem. Vælg en sort eller sølv ramme til at matche motiv bedst muligt. Du har mulighed for at vælge mellem størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

 2. City Detail 8, Nicole Gadiel, fotoplakat

  City Detail 8 fotokunstSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne fotoplakat:
  Sætter du pris på smukke bygninger og deres former, krummeluer og mange forskellige akitektoniske udtryk, bør du afspejle det på dine vægge. Her har Nicole Gadiel fanget en smuk ældre bygning og fokuseret skarp på dens fine buer, der går igen og igen. Det skaber en dybde og dynamik i billedet, som ellers er svær at fange, når det gælde fotokunst af arkitektur. Fotoplakaten er holdt i de grå toner, hvilket sikrer, at den passer ind i de flest hjem på grund af det nedtonede udtryk. Indram fotoet med en mat sort ramme for at få alle deltaljerne til at spille. Du kan vælge mellem størrelserne 30 x 40 og 70 x 100.


  Bestil plakaten her

Fotoplakater og fotokunst online

FotokunstMed fotoplakater som vægdekoration kan du fortælle historier og vise din personlighed gennem dit valg af motiver, som viser virkelige situationer, mennesker, dyr, natur eller genstande. Fotokunst henvender sig især til dig, der hellere vil have virkelige motiver end grafiske og abstrakte billeder. Men selvom fotoplakaterne rent faktisk forestiller noget, kan de i høj grad også give plads til, at beskueren selv kan fortolke og analysere, hvad de ser i billedet.

Hos Ravnsby.dk finder du et imponerende udvalg af alle former for fotokunst. Du finder både sort/hvide fotografier af inspirerende mennesker, flotte naturbilleder og populære motiver af alt fra planter til dyr, bygninger og mode i friske farver. Med andre ord har Ravnsby.dk fotokunst til enhver smag. Du kan med fordel mikse fotokunst med andre former for plakater og billeder for at skabe et dynamisk og unikt udtryk. Der er ligeledes rig mulighed for at vælge forskellige størrelser og indramninger, som passer til netop den væg, du vil dekorere.

Fotokunst | Inspiration til 13 fantastiske fotoplakater
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

three + 13 =