Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Glasdøre Guide: 3 flotte døre med glas

Dobbelt glasdøre

Alle hjem har døre. Det er sådan, vi kommer ind i et hjem og byder gæster hjerteligt velkommen.

Døre hører dog ikke kun til på ydervæggen som en indgang til selve huset. De kan nemlig også gøre en stor forskel, hvis de bruges klogt indendørs. Faktisk kan dekorative og funktionelle indendørs døre ændre hele atmosfæren i hjemmet. Særligt glasdøre er utroligt populære i den nuværende moderne indretning. Det skyldes, at det elegante rumskel har evnen til at tilføre et skud elegance og luksus. Samtidig åbner de op og skaber meget mere hjerterum. Her får du altså en smart og nem genvej til en opgradering af dit hjem, der er til at tage og føle på med 3 flotte bud og herefter en guide.

 1. Stilren massiv glasdør

  Glasdør

  Massiv glasrude

  Denne smukke og meget stilrene glasdør har én massiv glasrude i topkvalitet. Det giver et simpelt og elegant udtryk i hjemmet. Døren er fremstillet af Safco Doors i Silkeborg, der er eksperter i at forene kvalitet med æstetik. Selve rammekonstruktionen omkring det hærdede glas er fremstillet af lækkert fyrretræ, der er malet hvidt. Døren kan desuden holde op til 25 dB, hvilket gør den anvendelig i hele hjemmet. Døren er set til 1.449 kroner.

  Se glasdøren
 2. Smuk dobbelt glasdør

  Glasdør

  Opdelt i 12 ruder,

  Er du til klassisk indretning og en lidt romantisk stil, er denne smukke Bergen dobbelte glasdør det oplagte valg. Hver side af døren er opdelt i 12 ruder, der er fremstillet af hærdet glas i bedste kvalitet. Uanset om dit hjem er nybygget eller af ældre dato, vil døren her passe perfekt ind og tilføre masser af elegance og ikke mindst lys. Selve rammekonstruktionen er udført i fyrretræ, og det er danske Safco Doors, der står bag det fantastiske design. Døren fås fra 3.199 kroner.

  Se glasdøren
 3. Flot Celle dobbelt glasdør

  Glasdør

  Seks hærdede glas.

  Har du ikke brug for en dør, der får dit hjem til at syne meget større, er denne model et godt valg. Her er nemlig tale om en lidt mere lukket model, hvor selve glasset ikke fylder så meget, men som stadig giver masser af lys og ikke mindst dekorative detaljer til hjemmet. Her får du seks hærdede glas på hver side af dobbeltdøren, som er opbygget i en såkaldt cellekonstruktion. Rundt om finder du en ramme i solidt fyrretræ. Døren er ligeledes fremstillet af dygtige Safco Doors og fås fra 5.695 kroner.

  Se glasdøren

 

Glasdøre til den bedste pris

Står du over for en større eller mindre renovering af dit hjem?  Eller vil du bare gerne give boligen et solidt æstetisk løft? Så kan det være, du bør overveje at prøve kræfter med indendørs glasdøre. Mange er dog muligvis skræmt væk fra den tanke, da det kan lyde dyrt at skifte til de stilrene døre. Heldigvis behøver det langt fra blive en dyr affære at satse på glasdøre. Faktisk kan du få glasdøre af højeste kvalitet uden at gå på kompromis med noget som helst. Og helt uden at se rødglødende tal på bundlinjen. Det kræver blot, at du bruger lidt tid på at undersøge markedet først. Dermed undgår du at hoppe på det første og bedste tilbud. Der kan nemlig være store summer at spare i sidste ende.

Skab liv og lys med glasdøre

Men hvorfor skal du så vælge at indrette dig med glasdøre indenfor? Svaret er, at det er der et væld af gode grunde til. Først og fremmeste er det et genialt tip til mindre hjem, der har behov for at syne større og virke mere åbne. Her er det smart at bruge en smuk glasdør til at skille to rum. Dermed får du et bedre flow gennem hjemmet, så det ikke virker så kompakt og lukket.

Generelt er glasdørens største force, at den på bedste vis skaber masser af liv og lys i ethvert hjem. Her kan du altså afgrænse dit hjem og skabe opdelte rum, samtidig med at du lader det gode lysfald finde vej ind i hjemmet. Dermed kreerer du en illusion af, at det er mere rummeligt og indbydende. Dit hjem behøver altså langt fra være helt åbent for at få det til at føles både varmt, luftigt og tilgængeligt.

Specialister i døre med glas

Men hvad skal du vide, før du kaster dig ud i selv at indrette dig med glasdøre? Er det egentligt en mulighed i dit hjem? Og hvilken type glasdør skal du i så fald gå med? Spørgsmålene er mange. Derfor kan det også nemt være lidt en jungle at finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig. Eller hvor du får mest for dine penge.

Virksomheden sætter en ære i kun at levere døre produceret på dansk grund af de absolut bedste materialer.  Dermed får du et produkt ind i dit hjem, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Der er altså rig mulighed for at finde den perfekte glasdør til dit hjem til en rimelig pris, der kan skabe masser af liv, lys og glæde.

Døre til enhver smag

Når det gælder glasdøre, findes der er væld af forskellige løsninger. Uanset om du er til det minimalistiske, det grafiske, det stilrene eller det romantiske, finder du altså med garanti en glasdør, der perfekt matcher din personlig stil og den øvrige indretning i hjemmet. Først og fremmest skal du vælge, om du ønsker en enkelt eller dobbelt glasdør. Derudover skal du træffe en beslutning omkring, hvordan ruderne skal være sammensat. Du kan eksempelvis vælge en såkaldt celle glasdør dør med mange små glasruder, eller du kan vælge en massiv glasdør med kun én stor rude. Den massive dør er til dig, der er på udkig efter et helt simpelt design med rene linjer. Den type glasdør er desuden den mest lydsvage.

Du kan naturligvis også sætte et personligt præg på dine glasdøre. Det kan du gøre ved at tilføre specielle greb og karme, som giver netop det udtryk, du drømmer om.  Hos Byggebilligt.dk finder du netop nu et hav af flotte glasdøre, der alle er fremstillet af hærdet glas og træ, men som kommer i mange forskellige udformninger til yderst fornuftige priser. Vi har udvalgt vores tre favoritter i sortimentet, som uden tvivl vil pynte og skabe mere lys i ethvert hjem.

Dobbelt glasdøre

 

Glasdøre Guide: 3 flotte døre med glas
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

18 − 2 =