Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Her er verdens bedste golf driver i 2018

golf-driver

driver-golfForetrækker du at bruge alt din dyrebare fritid på en golfbane? Så har du naturligvis også brug for det helt rette udstyr. Nøglen til succes på greenen er nemlig – udover en vis del talent – også at have udstyret i orden. Alt fra golfbold til tee og køller skal matche dit niveau, hvis du vil se resultater på banen og forbedre dit spil.

Få succes med en god driver

For at spille en god runde, kræver det er bredt udvalg af golfkøller. Her er især en god driver helt afgørende. Det handler nemlig om at komme godt fra start fra første slag. Driveren er den kølle, der skal sikre, at du får bolden godt af sted på de lange huller, når det er tid til tee off. Den rette driver kan på grund af sit større hoved gøre det langt nemmere for dig at slå bolden langt og få den godt på vej ud af fairwayen uden at komme på afveje.

golf driver

Vælg det sikre kort

Der findes et væld af producenter, der alle leverer gode drivere, som gør det til en sjovere oplevelse af gå på golfbanen. Det kan dog være enormt overvældende at finde ud af, hvilken model der passer til dit behov. Vil du være på den sikre side, er det dog altid en god ide at satse på mærker, der virkeligt kan sit kram, og hvor du med sikkerhed får kvalitet for pengene. Her er Callaway uden sidestykke helt førende på markedet. Deres driver skiller sig ganske enkelt ud på alle parametre, både når det gælder materialer, komfort, form, loft og shaft.

callaway driverCallaway er bedst i test

Faktisk gør Callaway det så godt inden for drivers, at brandet i 2018 er blevet anerkendt for at lave verdens bedste driver. Hvert år kårer det prestigefyldte golfmagasin Golf Digest, som publiceres i USA, de bedste golfkøller. Og i år var det altså Callaways model Callaway GBB Epic/Sub Zero/Star Review der løb med guldet for drivere. Køllens særlige hoved, tyngde og ikke mindst lettere skaft medvirker til, at bolden kan komme op i uhørt høj fart, så du kan slå længere end nogensinde før – og det var altså med til at vinde dommernes gunst. Du kan finde de bedste Callaway driver hos golfexperten.dk

Din personlige golfekspert

Med en Callaway Driver i dit golfsæt er du garanteret et redskab, der vil gøre det let som en leg at gå på banen og spille dit bedste spil. Uanset om du i forvejen har et tårnhøjt handicap eller er helt ny på goldbanen, vil du opleve, at Callaways drivers kan forbedre dit spil og tage dig til helt nye niveauer. Men hvor går du så hen for at få udstyret i orden? Golfexperten.dk Danmarks førende golfkæde med seks fysiske butikker i hele landet og en stor webshop. Her finder du alt, hvad du kan drømme om inden for golfudstyr i højeste kvalitet til skarpe priser. I det store sortiment finder du naturligvis også køller fra Callaway, og medarbejderne står altid klar til at guide dig at vælge den helt rette model til lige netop dig og dit niveau.

golf taske

 

Anmeld

Skriv en kommentar

six + 20 =