Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Guide til golfudstyr: Sådan kommer du godt i gang

billig-golfudstyr

billig-golfudstyr-hos-golfexpertenGolf er en sportsgren, der tiltrækker en enorm bred målgruppe. Alle kan nemlig være med og drage nytte af de fysiske og mentale fordele, der er ved jævnligt at bruge et par timer på golfbanen. Uanset om du er nybegynder og aldrig har haft en golfkølle mellem hænderne, eller om du har årevis erfaring og snildt slår en hole-in-one, gælder det om at have udstyret i orden. Det rette golf udstyr har nemlig alt at sige, når det kommer til din succes på banen.

Det behøver dog hverken at være uoverskueligt dyrt eller omfattende at anskaffe sig det nødvendige udstyr. Golf Experten har 25 års erfaring med at vejlede golf-interesserede kunder til det bedste udstyr og golftilbehør for lige netop dem. Med deres ekspertise bliver du her lynhurtigt guidet til, hvordan du kommer godt i gang eller måske genvinder din kærlighed til sporten.

Lad dig ikke overvælde

Som nybegynder kan det virke som et uoverskueligt projekt, første gang du skal på jagt efter golfudstyr. Der er et væld af muligheder indenfor alt fra tøj, køller, bolde, handsker og meget mere. Det store udvalg kan nemt betyde, at du kommer til at købe en masse, som du slet ikke havde behov for, når du starter første gang. Her skal du blot fokusere på det basale og naturligvis sørge for at investere i udstyr, der egner sig til utrænede spillere. Når du har spillet dine første runder og fundet ud af, om sporten er noget for dig, kan du med tiden justere op og udvide dit sortiment af udstyr. Det er dog langt fra nødvendigt for at komme godt i gang. Grundlæggende har du kun brug for golfkøller, golfbolde, golfsko og en golftaske for at kunne spille med, men det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger indenfor hver kategori.

En kølle med slag i

Golfkøllen er her du bør starte, når det gælder udstyr. Det er det vigtigste redskab, når det kommer til at få en god start som golfspiller. Der findes et utal af køller at vælge imellem, som alle tjener forskellige formål og kommer i vidt forskellige prisklasser. Selvom pris og kvalitet ofte hænge sammen, så behøver du ikke købe dig fattig for at få et fornuftigt begynder-sæt. Det er en fordel at købe en sæt af køller, hvor du får alle de jern, du har brug for. Der findes pakkesæt i forskellige prisklasser og sammensætninger, og som er tilpasset køn og aldersgruppe. I dit sæt skal du sørge for at have en god driver, en fairwaykølle, en odyssey putter, en hybridkølle, syv jern, en sand wedge og ikke mindst en putter til at få bolden helt i mål. Fordelen ved at købe et færdigt begyndersæt er, at du dermed får alle de redskaber, du skal bruge, som tilmed er justeret til en ny spillers behov. Som nybegynder har du behov for udstyr, der skaber stabilitet, og som hjælper dig med at slå lange og lige slag.

golfkølle

Hold øjnene på bolden

Du kommer selvfølgelig heller ikke udenom at skulle anskaffe dig et ordentligt sæt golfbolde. Der er dog absolut ingen grund til at investere i den dyreste løsning. Som nybegynder kommer du uden tvivl til at smide en hel del bolde væk i starten, så det kan ikke betale sig at købe de dyreste. Golf Experten anbefaler at vælge en golfbold, der giver god boldfart og øget slaglængde. Vigtigst af alt er dog, at du finder den bold, der virker bedst for dig og dit spil.

golfbold

Styr på tasken

Når du har købt alle dine nye køller, skal du naturligvis også have et sted at opbevare dem, så det bliver let som en leg at komme rundt på banen. Køber du et begyndersæt, kommer der som oftest en smart taske med, som passer til køllerne. Der findes dog også et væld af smarte og funktionelle tasker på markedet, som passer til ethvert behov. Hvis du vil skåne ryggen mest muligt, kan du også vælge en golfvogn med to, tre eller fire hjul. Og det behøver ikke være en dyr løsning at vælge komfort. Golfvogne kommer i mange prisklasser og kan også findes særdeles billigt, hvor de fleste kan være med.

golftaske

Når skoen passer

Som nybegynder er det nødvendigt med de rette sko. Mange golfklubber kræver også, at du bruger speciallavede golfsko med pigge. Generelt er fodtøjet dog enormt vigtigt, da du går enormt langt i løbet af en runde. Det kan hurtigt blive til mange kilometer på skridttælleren i vanskeligt terræn, og derfor er det vigtigt, at dine sko giver dig den rette støtte og komfort. Det kan være en dyr affære at købe golfsko, hvis man udelukkende går efter de store og anerkendte mærker. Der er dog rig mulighed for at finde golfsko i en god kvalitet til fornuftige priser.

Med golfudstyret på plads kan du på ingen tid få den træning, der skal til for at blive en ørn på golfbanen.

golf-sko

Leder du efter det rigtige golfudstyr? Gå på opdagelse hos GolfExperten.dk og find billig golfudstyr.

Anmeld

Skriv en kommentar

eighteen − 5 =