Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser baseret. Vores indhold er affiliate baseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Guide: Sådan køber du Bitcoins og andre kryptovalutaer

Vil du gerne med på kryptobølgen mens tiden stadig er inde? Så læs med her. I denne guide får du svar på hvordan du investere og køber bitcoins og andre kryptovaluta. Men hvad er bicoins egentlig? Bitcoin er en decentral digital valuta uden nogen central organisation, der bestemmer og regulere værdien. Bitcoins handles på børser, hvor det er udbud og efterspørgsel som styre prisen, da der kun er en vis mængde til rådighed.

12 bitcoin børser

Man kan købe bitcoins og andre kryptovalutaer (altcoins) rigtig mange steder. Nogle af de mest kendte steder kan ses på listen her.

 1. Kraken
 2. Coinbase (Populært blandt danskere grundt brugervenligheden og sikkerheden)
 3. Bitstamp
 4. GDAX
 5. Bitfinex (godt sted til køb af mindre kendte altcoins)
 6. Bitpay
 7. Gemini
 8. Coindesk
 9. ItBit
 10. Poloniex
 11. xBTCe
 12. Bittrex

Eksempel på køb af bitcoins på coinbase

Opret konto på coinbase (Få 70 kr gratis på dette link)

Tilknyt dit betalingkort og køb. Herefter kan du sende dem til en hardware wallet, wallet på telefonen eller lade dem stå.

Opbevaring af bitcoins

Det er god idé selv at opbevare sin bitcoins fremfor at lade dem stå en konto hos børserne, hvor der er risiko for hacker angreb.
Den bedste måde at opbevare sin bitcoins er med en såkaldt hardware wallet. En sådan wallet har ikke adgang til internet hvilket gør den umulig at hacke. Hvis den skulle blive væk, kan dine bitcoins genskabes ved hjælp af en sikkerskode. Det bedste bud på en hardware wallet er en Ledger Nano S. Den kan købes for 69,60 dollars her.

Guide: Sådan køber du Bitcoins og andre kryptovalutaer
Anmeld

Skriv en kommentar

16 + two =