Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Når sommeren er over os, er det tid til at vise benene frem i korte sommerkjoler og til at hoppe i bikinien ved poolen og stranden. Derfor bliver det i den varme tid ofte endnu vigtigere at have styr på hårfjerningen.

Er du træt af evigt stikkende stubbe på benene, under armene og i bikinilinjen, er der heldigvis hjælp på vej. Det behøver nemlig ikke være spor besværligt eller tidskrævende at komme af med uønsket behåring, hvis du blot ved hvordan.

Find et komplet begyndersæt fra PearlWax her

Bliv sommerklar med vidunderprodukt

Drømmer du om silkeglat og lækker hud inden ferien, så du med selvtillid kan vise kroppen frem, har vi fundet løsningen til dig. Pearl Wax er et produkt, der effektivt kommer alle dine uønskede hår til livs, uden at du skal betale for en professionel voksbehandling. Det kan nemlig være en dyr affære at få andre til at ordne bikinilinjen eller benene for dig, hvorfor Pearl Wax er den perfekte ven i nøden. Med et hårfjerningssæt fra brandet kan du nemlig opnå samme flotte og langtidsholdbare resultat derhjemme, som du får på en professionel klinik.

Mindre smerte og længere holdbarhed

Udover at være en lettere tilgængelig og billigere vej til hårfjerning, er der også mange andre fordele ved selv at kaste sig ud i en voksbehandling med Pearl Wax. Du slipper nemlig helt for den smerte, der unægteligt følger med, når voksen fjernes med strips. Voksen tørrer nemlig helt af sig selv, så du kan pille den af uden brug af hjælpemidler, hvilket giver en mere behagelig oplevelse. En anden stor fordel er, at resultatet holder i helt op til fire uger, hvilket må siges at være langt længere, end når du klarer hårfjerningen med en almindelig skraber. Sidst men ikke mindst kan du putte voksen på kroppen med god samvittighed, da der er tale om et naturligt produkt, som er fremstillet af bivoks.

Hårfjerning voksSmart hårfjerning til hele kroppen

Men hvordan griber du det så helt konkret an, når du skal de genstridige hår til livs? Først og fremmeste skal du naturligvis vælge det område, der skal voksbehandles. Der er dog meget få begrænsninger med Pearl Wax, da det både kan bruges til fjernelse af uønskede hår under armene, i bikinilinjen, på benene, på armene, på overlæben og i panden. Herefter er det tid til at finde produktet frem. Starterpakker består af en smart voksvarmer, som hurtigt varmer voksen op til den påkrævede temperatur. Derudover medfølger selve voksen, som kommer i form af unikke voksperler, som smelter og får den dejligste duft. Sidst men ikke mindst får du også 10 påføringspinde med i købet, som let som en leg fordeler voksen på det pågældende område.

Guide til brasiliansk voks

Når det gælder intimbarbering, er det afgørende at være skånsom og passe på den meget sensitive hud i området. Derfor er det vigtigt at anvende et produkt, der egner sig til en brasiliansk voksbehandling. I bikinilinjen er det nemlig ikke hensigtsmæssigt at anvende strips til fjernelse af voksen, da det kan efterlade øm og rødlig hud, som har svært ved at hele. Netop derfor er det ideelt at anvende et produkt som Pearl Wax, der er beregnet til at komme hårene til livs selv de mest intime steder. Herunder får du en fuld guide til, hvordan du opnår den perfekte brasilianske voksbehandling derhjemme.

Klargør huden

Først og fremmeste skal sætte voksvarmeren til og tænde den på den højeste temperatur, så den lige så stille kan begynde at smelte voksperlerne. Hold dog øje med maskinen, for så snart perlerne er smeltede, skal du skrue ned på medium. Mens du venter på det, kan du passende begynde at klargøre huden til behandlingen. Det er nemlig et afgørende skridt, hvis du vil opnå et flot og holdbart resultat. Her er det afgørende at få renset det pågældende område grundigt med sæbe, så huden er ren og fin til behandlingen.

Påfør voks og fjern uønskede hår

Det komplette Pearl Wax hårfjerningssæt fra UNIQ – Et godt valg til en DIY løsning til hårfjerning.

Inden du påfører voksen på huden, bør du lige testen temperaturen med en finger. Herefter benytter du blot påføringspinden til at fordele voksen i hårenes groretning i bikinilinjen, og hvor du ellers ønsker at fjerne hår. Du behøver blot at putte et tyndt lag voks på, da der ikke skal meget til for at opnå den ønskede effekt. Så gælder det blot om at have tålmodighed og lade voksen tørre ind. Det

tager omkring 20 minutter, hvorefter du kan hive voksen af med fingrene mod hårenes groretning. Hvis der er lidt rester af voksen tilbage, kan det fjernes med lidt lunt vandt. Efter behandling er det altid en god idé er smøre huden ind i en lækker og fugtgivende creme, så huden forbliver blød og lækker. Derfra mangler du bare at rengøre varmeskålen i varmt vand, så den er klar til næste gang, du får brug for at fjerne hår. Heldigvis er det ikke ofte, når du bruger Pearl Wax.

Følger du de ovenstående simple trin, kan du også opnå en perfekt voksbehandling hver gang, og med et hårfjerningssæt fra Pearl Wax bliver det ikke lettere.

Find et komplet begyndersæt fra PearlWax her

 

Hårfjerning voks | DIY-guide med brasiliansk voks
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

three × two =