Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Streaming

E-bøger: Her kan Harry Potter bøger streames

Harry Potter bøger

J.K. Rowling er uden tvivl en af vore tids største forfattere.

Det skyldes særligt en fantasy bog, hun udgav i 1997 om en dreng, der pludselig opdager, at han er en troldmand. Siden har historien om Harry Potter og hans magiske univers underholdt og bjergtaget læseheste verden over. I alt er det blevet til 7 fantastiske bøger, som er højt elsket af både børn og voksne. Faktisk har bøgerne slået alle rekorder. Det er nemlig de mest oversatte bøger nogensinde, ligesom det også er historiens bedst sælgende bogserie.

Vil du også tage del i magien? Så kan du nemt få adgang til samtlige Harry Potter bøger. Det kræver blot, at du opretter dig hos enten Mofibo eller Storytel. Her er tale om streamingtjenester, der gør det muligt at læse bøgerne som e-bog eller høre dem som lydbog. Herunder får du en kort gennemgang over alle Harry Potter bøgerne og et link til, hvor du kan læse eller høre dem.

⚡ 1. Harry Potter og De Vises Sten, J.K. Rowling (1997)

Harry Potter bøgerI den første bog, møder vi Harry Potter, som bor på Ligustervænget med sin usympatiske onkel og tante samt deres forkælede søn Dudley. Harry har fået at vide, at hans forældre døde i en bilulykke. Derfor er han tvunget til at bo et sted, hvor han bestemt ikke føler sig velkommen. Det hele vender dog på hans 11-års fødselsdag. Her modtager han et brev, hvor der står, at han er optaget på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Harry er nemlig en troldmand. Det bliver startskuddet til et helt nyt liv. På skolen får Harry hurtigt nye venner i form af Ron Weasley og den skarpe Hermione Granger. Han finder dog også hurtigt ud af, at han har fjender i den magiske verden. Den onde troldmand Lord Voldemort, som i virkeligheden slog Harrys forældre ihjel, lurer nemlig stadig derude.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

⚡ 2. Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer, J.K. Rowling (1998)

Harry Potter bøgerEfter en alt for lang sommerferie hos den forfærdelig familien Dursley, er det endelig tid til at Harry skal tilbage til skolen. Skoleåret på Hogwarts byder dog ikke kun på et glædeligt gensyn med vennerne. Igen i år er der fare på færde. Nogle mystiske og uhyggelige angreb finder nemlig sted på skolens gange. Spørgsmålet er, om hemmelighedernes kammer virkeligt findes, og er det i så fald blevet åbnet? Harry, Ron og Hermione vikles hurtigt ind i opklaringen af mysteriet om kammeret og det gruopvækkende uhyre, som det gemmer på.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

⚡ 3. Harry Potter og fangen fra Azkaban, J.K. Rowling (1999)

Harry Potter bøgerTilbage hos sin plejefamilie venter Harry på, at han atter kan drage til Hogwarts. Ved en fejl, kommer han til at udføre magi, og han flygter derfor til Diagonalstræde. Harry tror nemlig, at han vil blive borvist fra skolen for at bruge magi som mindreårig uden for skolen. Det sker dog ikke. I stedet bliver han mødt af ministeren for magi, der advarer Harry om, at en farlig troldmand er løs. Sirius Black er undsluppet fra troldmandsfængslet Azkaban. Og meget tyder på, at den undslupne fange kan være ude efter Harry. Det sætter igen gang i et år, der sender den unge troldmand og hans venner ud på en række vanskelige prøvelser.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

⚡ 4. Harry Potter og Flammernes Pokal, J.K. Rowling (2000)

Harry Potter bøgerEt nyt år skydes i gang på Hogwarts. Harry er forventningsfuld og glad. Han kender nemlig nu Sirius Black’s rigtige identitet. Sirius er hans gudfar, og for første gang nogensinde føler Harry derfor, at han har en familie. Året byder dog også på de største udfordringer, som Harry hidtil har stået over for. Skolen skal nemlig være vært for den store magiske trekamp, hvor tre forskellige magiske skoler er med. Ufrivilligt bliver Harry udtrukket fra Flammernes Pokal som en af trekampens deltagere. Og det kommer til at kræve mod og snilde at komme levende igennem, for mørket truer derude.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

⚡ 5. Harry Potter og Føniksordenen, J.K. Rowling (2003)

Harry Potter bøgerAlt har ændret sig i den femte bog, og mørke tider venter forude. Harry ved nu med sikkerhed, at Voldemort er tilbage. Forgæves prøver han sammen med Dumbledore at overbevise Ministeriet for Magi om det. Ministeren nægter dog at tro på det og sender i stedet en ny professor til skolen. Hendes opgave bliver at lukke munden på dem med alle, uanset hvad det kræver. Det tvinger Harry, Ron og Hermione til at tage sagen i egen hånd. De vil gøre dem, der tror på Harry, klar til kamp. Samtidig arbejder en hemmelig orden på at ruste sig mod Voldemorts unægtelige tilbagekomst.

📘 Få bogen på Mofibo

 

 

⚡ 6. Harry Potter og Halvblodsprinsen, J.K. Rowling (2005)

Harry Potter bøgerHarry tilbringer endnu en sommer hos familien Dursley. Han er lammet af sorg. Sirius er død og Voldemort vokser sig bare stærkere og stærkere. Nu venter han på at blive hentet af Dumbledore. Forhåbentlig kan rektoren nemlig gøre Harry klogere på den nære forbindelse mellem ham selv og Voldemort. Harry vender også tilbage til Hogwarts. Han føler sig dog mere og mere sikker på, at faren  findes inden for skolens mure. Dumbledore er dog opsat på at forbedrede Harry på den endelige kamp, som venter forude. Det bliver også året, hvor Harry får fingre i en mystisk eliksir-bog. Den har tidligere tilhørt en, der kalder sig Halvblodsprinsen. Og det kan vises sig både at være et held og en forbandelse.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

⚡ 7. Harry Potter og Dødsregalierne, J.K. Rowling (2007)

Harry Potter bøgerAfgørelsens tid er kommet. I den syvende bog står Harry nu på egne ben. Dumbledore er død, og Harry ved, at han må flygte. Både for at komme i sikkerhed for dødsgardisterne, men også for at finde dødsregalierne. Han ved nemlig nu, er det er hans eneste håb for at slå Voldemort i sidste ende. Med på den farefulde færd tager Harry sine trofaste venner Ron og Hermione. Deres venskab sættes også på prøve. Imens har Voldemort og hans følgere overtaget Ministeriet for Magi og Hogwarts. Dermed kan ingen længere føle sig beskyttet fra de mørke kræfter.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

Harry Potter bøger

E-bøger: Her kan Harry Potter bøger streames
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

19 − 7 =