Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Her er det bedste modellervoks på markedet til børn

Silly Doh - det bedste modellervoks for børn

silly dohNår børn skal udfordres og stimuleres, gælder det om at aktivere deres kreative side og ikke mindst deres fantasi. Her er modellervoks det ideelle redskab til at lade de mindste udforske alle afkrogene i deres fantasi og komme op med magiske universer, som pludselig kommer til live gennem de figurer, de kreerer.

Det gængse modellervoks, som de fleste af os kender fra barndommen, har dog også sine begrænsninger. Det tørrer hurtigt ud, det klistrer fast til fingrene, og over tid kan det nemt få en grim lugt. Heldigvis er der råd at hente. Silly Doh er hurtigt blevet børnefamilier og institutioners foretrukne mærke, når der skal leges med og kreeres alt fra prinsesser til vilde dyr, fede biler og magiske drager. Her guider vi dig til, hvorfor du også bør vælge Silly Doh frem for konkurrenterne.

Silly Doh modellervoks produkt og indpakning

Det særlige ved Silly Doh magiske silikoneler er at det aldrig tørrer ud. Derfor ender du ikke med en hård ubrugelig klump.

Magisk silikone ler

Der findes et enormt udvalg på markedet, når vi taler om modellervoks, så hvorfor skal du lige netop vælge Silly Doh? Svaret er ganske enkelt. Alle tests viser, at brandet giver de andre baghjul. Det magiske silikone ler, som de selv kalder produktet, tørrer først og fremmest aldrig ud, som konventionel modellervoks har tendens til. Det betyder altså, at levetiden er langt længere, og legetøjet vil ikke bare ende som en hård klump, der ikke kan formes til noget som helst. Ydermere er massen fuldstændig lugtfri, og du kan trygt overlade det i hænderne på dine børn, da det naturligvis er tjekket for alle farlige stoffer og er CE godkendt. Faktisk er det svært at ødelægge Silly Doh. Du kan trygt efterlade det ude natten over, det tåler frost, sol, og hvis du taber det på gulvet, kan du nemt skylle det under vandhanen. Det magiske ler tåler endda at blive smidt i ovnen, hvis dit barn har kreeret en smuk figur, som de gerne vil forevige. En anden stor fordel er, at farverne i mindre grad har tendens til at blande sig sammen, men forbliver klare og adskilte. Kort sagt er der stort set ikke det, som Silly Doh ikke kan tåle, og anvendelsesmulighederne er uendelige. Se Silly Dohs store udvalg af modellervoks her.

Kun fantasien sætter grænser

Silly Doh kommer i et væld af fine og friske farver, som gør det muligt at kreere alt, som fantasien tillader. Og der er ingen grænser for, hvad der kan laves med den populære masse. Børnene kan kreere fin pynt, der kan hænges op i vinduet eller sættes på juletræet. De kan lave seje masker, sjove nøgleringe eller måske kreere deres helt egen ufo. Noget af leret kan endda skifte farve ved forskellige temperaturer eller lyse i mørket. Det gælder bare om at kaste sig ud i det og slippe sin kreative og legesyge side fri. Med Silly Doh er børnene garanteret timevis af sjov og underholdning, som de kan have gavn af i årevis.

Rose lavet af Silly Doh modellervoks

Du kan forme alverdens figurer med Silly Dohs magiske modellervoks. Kun fantasien sætter grænser.

Anmeld

Skriv en kommentar

eighteen + eight =