Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Hotel Hamburg | De 14 bedste hoteller i Hamborg

Hotel Hamburg - 25Hours HafenCity

Hamborg er Tysklands andenstørste by og har de seneste år positioneret sig som mange turisters foretrukne destination, når det gælder storbyferier i Europa. Og det med god grund.

Hamborg leverer altså på alle områder lige fra kunst til gastronomi, shopping, arkitektur og natteliv. Spørgsmålet er, hvor du skal indlogere dig i byen? Der findes et stort udvalg af hoteller i byen i mange forskellige prisklasser, uanset om du er på udkig efter luksus eller blot en billig seng at sove i. Vi har her samlet 14 gode bud på hoteller i Hamborg, som uden tvivl giver dig lyst til at pakke kufferten med det samme og komme af sted.

 1. The Fontenay –     

  Hotel "The Fontenay" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 2.645 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:

  Er du til ultimativ luksus, og forventer du service i særklasse på alle områder, er The Fontenay hotellet for dig. Det 5-stjernede luksushotel ligger idyllisk ud til Alster-søen og i gåafstand fra det populær shopping-område Jungfernstieg og Hamburger Kunsthalle. Selve hotellet byder på alt fra gourmetrestaurant med udsigt over vandet, bar med panoramaudsigt, roomservice døgnet rundt samt et kæmpe spaområde, hvor du rigtigt kan blive forkælet.


  Reserver et værelse på hotellet her

 1. The Madison Hotel Hamburg –     

  Hotel "The Madison Hotel" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 1.111 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Vil du bo i hjertet af Hamburg i gåafstand til både shopping, de bedste restauranter og de største seværdigheder, bør du booke dig ind på The Madison Hotel Hamburg. Hotellet har 4,5 stjerner og ligger blot 200 meter fra den smukke domkirke Skt. Michaelis. Hotellets lækre værelser er udført som studiolejligheder med alt fra tekøkken til tv og værdiboks. På hotellet finder du restauranten Marley’s Restaurant, som både serverer morgenmad og aftensmad, mens baren Die Bar disker op med alverdens lækre drinks på den store terrasse.

  Reserver et værelse på hotellet her

 2. Fairmont Hotel Vier Jahrzeiten Hamburg –     

  Hotel "Fairmont" i Hamborg Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Fairmont Hotel Vier Jahrzeiten Hamburg ligger direkte ud til vandet og byder på luksus i særklasse. Her bor du i hjertet af det hele tæt på både rådhuset, metrostation og eksklusive butikker. Det mondæne hotel byder på de smukkeste værelser, der alle har espressomaskine, fladskærms-tv og gratis film, og på hotellet er der adgang til fitnesscenter, spaområde og adskillige barer. Når sulten melder sig, kan du få en unik gourmetoplevelse på den elegante Haerlin Restaurant, som kan bryste sig af hele to af de eftertragtede Michelin-stjerner.

  Reserver et værelse på hotellet her

 3. Hotel Louis C. Jacob –     

  Hotel "Louis C. Jacob" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 1.594 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Det 5-stjernede luksushotel Hotel Louis C. Jacob ligger i bydelen Altona lige ud til Elben blot 20 minutters kørsel fra hjertet af Hamburg. Her kan du bo i de lækreste omgivelser og opleve den helt fænomenale service, der har holdt hotellet kørende i mere end 200 år. På samtlige værelser finder du trægulve, Nespresso-maskine, walk-in garderobe og meget mere. Derudover finder du et lækkert spaområde med både sauna og spabade.

  Reserver et værelse på hotellet her

 4. Hotel Volksschule –     

  Hotel "Volksschule" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 652 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Det 4-stjernede Hotel Volksschule ligger i bydelen Hamm ca. 5 kilometer fra havnen og den berømte festgade Reeperbahn. Hoteller ligger i en gammel skolebygning og er et familiedrevet sted, der sætter en dyd i at sikre, at gæsterne får det bedst mulige ophold. Hver morgen kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet, og om aftenen er der mulighed for at koble af med en kold forfriskning i baren.

  Reserver et værelse på hotellet her

 5. Park Hyatt Hamburg –     

   

  Hotel "Park Hyatt" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 1.678 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Er du til shopping og det pulserende liv, som du kun oplever i hjertet af en storby, bør du overveje at checke in på Park Hyatt Hamburg. Det 5-stjernede luksushotel ligger direkte på butiksgaden Mönckebergstrasse, så du nemt kan få luftet dankortet. På værelserne er der eksklusive B&O-fjernsyn, og du har fri adgang til spaområde, indendørs pool og et veludstyret fitnesscenter. Om aftenen kan du nyde lokale retter i restauranten Apples.

  Reserver et værelse på hotellet her

 1. Auszeit Garni Hotel Hamburg –     

  Hotel "Auszeit Garni" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 589 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Er du på jagt efter et lidt mere budgetvenligt hotel, som stadig tilbyder dejlige omgivelser og god komfort, er Auszeit Garni Hotel Hamburg et godt bud. Det 3-stjernede hotel ligger ca. 20 minutter fra bymidten og blot 2 km fra naturreservatet Fischbeker Heide. Derudover finder du en S-bahn-station 400 meter derfra, så du hurtigt kan komme til centrum. Hotellet har en fin snackbar og gratis Wi-Fi på alle værelser.

  Reserver et værelse på hotellet her

 2. Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt –     

  Hotel "Adina Apartment" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 933 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Adina Apartment Hotel Hamburg Speicherstadt er et smukt lejlighedshotel, som ligger blot få minutters gang fra både shopping-muligheder, seværdigheder, cafeer og barer i hjertet af byen. Hotellet er spritnyt og oser af charme og kvalitet. Det rummer hele 202 lejligheder i forskellige størrelser, som alle har eget køkken og lækkert bad. Hver morgen kan du nyde en overdådig morgenmadsbuffet, mens restauranten serverer lækre retter om aftenen.

  Reserver et værelse på hotellet her

 3. Grand Elysee Hamburg –     

  Hotel "Grand Elysee" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 1.641 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Det 5-stjernede hotel Grand Elysee Hamburg byder på masser af luksus og komfort for pengene. Beliggenheden er helt i top, da hotellet ligger blot få minutters gang fra blandt andet universitetet, Den japanske have, Hamborg Rådhus og meget mere. Du kommer bestemt heller ikke til at gå i sulten i seng, da hotellet råder over hele 4 restauranter der serverer alt fra fisk og skaldyr til italienske lækkerier og franske delikatesser. På selve værelset får du al den hjemlige komfort, du kan drømme om med minibar, badekåber, aircondition og tv med premium tv-kanaler.

  Reserver et værelse på hotellet her

 4. 25hours Hotel Altes Hafenamt –     

  Hotel "Hotel 25Hours Altes" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 866 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Vil du bo tæt på havnen i Hamborg og alle dens mange muligheden, kommer du ikke tættere på end med hotellet 25hours Hotel Altes Hafenamt. Her bor du lige ved siden af Det Internationale Søfartsmuseum og blot få minutters gang fra det skønne operahus Elbe Philharmonic. Hotellet rummer 49 værelser, og alle gæster har adgang til sauna, have, bibliotek, restaurant og bar. Før du giver dig ud på eventyr hver dag, kan du nyde en skøn morgenmadsbuffet, der giver god energi til dagen.

  Reserver et værelse på hotellet her

 5. HENRI Hotel Hamburg Downtown –     

  Hotel "Henri Hotel" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 839 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  På HENRI Hotel Hamburg Downtown befinder du dig tæt på det hele, uanset hvad du er til. Det dejlige hotel i midtbyen byder på alt fra fitnesslokale til sauna og tyrkisk bad, som kan nydes efter en dag med oplevelser i byen. Værelserne er enten suiter eller studiolejligheder indrettet med de flotteste håndlavede møbler og gulve i massivt træ, ligesom der er mulighed for selv at lave te og kaffe.

  Reserver et værelse på hotellet her

 1. Hanse Clipper Haus –     

  Hotel "Hanse Clipper Haus" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 858 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Dette smukke lejlighedshotel tilbyder masser af charme og hjertevarme blot få minutters gang fra Skt. Michaelis kirke, Johannes Brahms-museet og meget mere. I samtlige af de 84 lejligheder finder du en espressomaskine, fladskærms-tv, et fuldtudstyret køkken og et pengeskab. I den hyggelige lobby kan du hver dag læse gratis aviser, og i receptionen kan det venlige personale hjælpe med alt fra bagageopbevaring til vasketøj og planlægning af udflugter.

  Reserver et værelse på hotellet her

 2. AMERON Hotel Speicherstadt Hamburg –     

  Hotel "Ameron" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 899 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  Lige ud til HafenCity finder du dette skønne hotel, som kan bryste sig med hele 4 velfortjente stjerner. AMERON Hotel Speicherstadt Hamburg byder på alt fra lækker udsigt til spaområde, wellness- og fitnesscenter, så du kan blive forkælet fra top til tå. På hotellets restaurant kan du smage på en masse italienske fristelser og slappe af med en drink i baren bagefter. Bor du på hotellet her, befinder du dig desuden blot 2 km fra Reeperbahn, hvor du kan fyre den af natten lang. 

  Reserver et værelse på hotellet her 3. 25hours Hotel HafenCity –     

  Hotel "Hotel 25Hours HafenCity" i HamborgSet hos: Hotels.com fra 799 kr.

  Derfor anbefaler vi dette hotel i Hamborg:
  På 25hours Hotel HafenCity bor du tæt på havnen i Hamborg, som byder på masser af spændende arkitektur og oplevelser. At du bor tæt på vandet, afspejles også i hotellets indretning, da et maritimt tema går igen på værelserne, der har al den hjemlige komfort, du kan drømme om. På restauranten Heimat Kitchen + Bar kan du smage på både lækre lokale og internationale retter og bagefter nyde en drink og live-musik i baren.

  Reserver et værelse på hotellet her

Hamborg har det hele

Den charmende tyske perle ligger på kanten af Elben, og utallige hyggelige kanaler smyger sig op igennem den centrale del af byen. Derfor har du altid vandet tæt på, hvilket giver en hel særlig stemning. Du bør da også unde dig selv en kanalrundfart, der tager dig rundt til alle de største seværdigheder til vands. Når sulten melder sig, kan du sætte dig til rette ved en af de mange restauranter, der ligger helt ud til vandet.

Musikhuset Elbphilharmonie

Musikhuset Elbphilharmonie i HafenCity er blot en af de flotte bygninger du finder i Hamborg.

Hamborg by

Hamborg er en by fyldt med kultur i mange forskellige skikkelser. Om det er Reeperbahn eller HafenCity, så er der noget for enhver.

Har du en forkærlighed for arkitektur, er Hamborg bestemt også en besøg værd. I byen finder du nemlig en herlig blanding af forskellige stilarter af både nyt og gammelt byggeri. Når du går igennem byen, kan du ikke undgå at bide mærke i Skt. Michaelis, som fungerer som byens domkirke og må siges at være et af de mest kendte varetegn. Vil du opleve mere ny og moderne arkitektur, bør du også tage en tur ned forbi havnen og HafenCity, hvor du blandt andet finder det ikoniske operahus Elbe Philharmonicer.

Så drømmer du om en smuttur væk fra dagligdagen, hvor du kan koble af og få nye oplevelser, behøver du faktisk slet ikke rejse ret langt væk fra Danmark. Du behøver nemlig blot tage over den tyske grænse for at få en unik storbyferie, der kan byde på alt, hvad hjertet begærer.

Anmeld

Skriv en kommentar

eighteen − 8 =