Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Haven

Hyndeboks | 11 flotte og praktiske hyndebokse

Havemøbler

Når temperaturen stiger, nætterne bliver lysere og kalenderen siger sommertid, rykker vi i langt højere grad udenfor. Med det omskiftelige danske klima, gælder det nemlig om at nyde det, når vejret endelig indbyder til, at vi kan tilbringe en masse dejlige timer på altanen, terrassen og i gårdhaven.

Der findes uden tvivl en hyndeboks, der passer til din stil og budget. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i, hvor du skal kigge efter den helt rigtig model til lige netop dit udeområde. For at gøre jagten lettere for dig har vi her samlet de 14 bedste bud på hyndebokse, der effektivt opbevarer og skjuler dine havehynder.

 1. Flot Avignon hyndeboks med aluminiumsfødder

  hyndeboks plastikSet hos: Coop til 1099 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Drømmer du om at forlænge dine havehynders levetid betydeligt, bør du uden tvivl investere i en god hyndeboks. Modellen her fra Keterer et særdeles godt bud, hvis du er ude efter opbevaring, der både er praktisk og smuk. Boksen er lavet af grå børstet duotech, mens  stellet er sort som skaber en fin og meget moderne kontrast.

  Vægt: 19 kg

  Til butik

 2. Praktisk hyndeboks i naturflet

  naturflet hyndeboksSet hos: Coop til 2.499 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Vila er en hyndeboks, der får funktionalitet og æstetik til at gå hånd i hånd på bedste vis. Hyndeboksen er udført i det kraftige plastikmateriale polyrattan, som har et naturligt og enkelt udtryk, samtidig med at kvaliteten er i top. Boksen er bygget op om et solidt stel af aluminium, og indeni finder du en smart pose, som kan lukkes med lynlås.

  Mål:80,0 x 75,0 x 150,0

  Til butik

 1. Slidstærk Lyon hyndeboks

  Lyon hyndeboksSet hos: Ilva

  Derfor denne hyndeboks:
  Hvis din hyndeboks skal kunne holde dine hynder rene og tørre året rundt, er det vigtigt, at det er lavet af et slidstærkt materiale. Det krav lever Lyon hyndeboksen i den grad op til. Her er nemlig brugt det populære plastikmateriale polyrattan, som ofte anvendes til havemøbler, da det kan holde til store temperatursvingninger og kræver et minimum af vedligeholdelse. Boksens er klassisk med sin sorte farve og stel og fødder i aluminium.

  Mål: H: 93 cm, L: 154 cm, D: 90 cm, vægt: 27,7 kg

 2. Praktisk hyndeboks med PU-coating

  Weather 18 hyndeboksSet hos: Ilva

  Derfor denne hyndeboks:
  Det er afgørende, at din hyndeboks kan stå imod både vind og vand. Den test består Weather 18 hyndeboksen her med maner. Den er lavet af polyester, som har fået et helt specielt lag PU-coating, som gør det vandafvisende og enormt slidstærkt, så du roligt kan pakke hynderne væk, selv når det regner. Boksen har et aflangt stel af stål, som er bygget op med to hylder, hvor hynderne kan ligge. Udenom kommer det smarte vandtætte telt, som åbnes via lynlås.

  Mål: H: 120 cm, L: 75 cm, D: 75 cm, vægt: 5,5 kg

 3. Opbevaringsbænk fra Cinas i teak

  Hyndeboks fra CinaSet hos: Frishop til 2799 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Hyndebokse er ikke kun til udendørs brug. Opbevaringsbænken her vil nemlig gøre sig godt på badeværelset, i garderoben eller entreen til opbevaring af alt fra puder til håndklæder, tøj og meget mere. Bænken er lavet af lækkert teak-træ, som både er enormt praktisk men også meget oppe i tiden netop nu. Her får du altså et smukt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem.

  Mål: H: 48 cm, B: 90 cm, D: 30 cm  

  Til butik

 4. Opbevaringsbænk i hvid højglans fra Cinas

  Hyndeboks fra CinaSet hos: Frishop til 2702 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Er du til tidløst og klassisk design, der passer godt ind i den minimalistiske og moderne bolig, er opbevaringsbænken her helt perfekt. Bænken er fra Cinas og er fremstillet af korpus teak, som er blevet malet i hvid højglans. På låget har man bevaret den fine naturfarve, hvilket skabe en smuk kontrast til det hvide. Her får du en alsidig bænk, som kan bruges både ude og inde.

  Mål: H: 48 cm, B: 90 cm, D: 30 cm  

  Til butik

 1. Smart hyndeboks fra Keter

  Hyndeboks fra KeterSet hos: Coop til 999 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Det bliver let som en leg at finde havehynderne frem og pakke dem væk igen sommeren lang med hyndeboksen her fra Keter. Den fine boks er enormt rummelig og kan nemt opbevare både havehynder, legetøj og haveredskaber, så du kan få orden på dine ting. Hyndeboksen er lavet af et robust plastikmateriale, som sikrer en lang levetid. Låget åbnes med hjælp fra to gasfjedre.

  Mål: H: 62,5 cm, B: 129,5 cm, D: 70 cm, vægt: 15,5 kg  

  Til butik

 2. Luksus hyndeboks i hvid træ

  hyndeboks hvid træSet hos: Coop shopping 2499 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Hvis det er vigtigt for dig, at dit hjem udstråler luksus og elegance både ude og inde, skal du helt sikkert satse på hyndeboksen her. Modellen skiller sig markant ud fra alle andre på markedet med sit unikke design i træ, som giver et eksklusivt skandinavisk udtryk. Udover at være utrolig flot at have stående er boksen også funktionel og har masser af plads til opbevaring.

  Til butik

 3. Stor hyndeboks i hvid

  hvid hyndeboks 1 e1617730911512Set hos: Frishop til 4090 kr.

  Derfor denne hyndeboks:
  Går du op i både kvalitet og æstetik, er hyndeboksen her helt sikkert noget for dig. Selve boksen er fremstillet af stål, som er malet med hvi, mens låget er med ventilation. Det naturlige hvide farve skaber en flot kontrast, som har et meget nordisk udtryk. 

  Mål: 181 x 79 x 71 cm.

  Til butik

  Derfor denne hyndeboks:
  Er du mere til naturlige farver end sort, kan du med fordel vælge modellen her fremfor den overstående. Her er hyndeboksen nemlig udført i naturfarvet 6 mm halvrund polyrattan. Det giver et moderne og meget nordisk look, som vil gøre sig godt i de fleste haver. Boksens stel og fødder er fremstillet af aluminium. Boksen åbnes og lukkes nemt med hjælp fra en lille hank i siden.

  Mål: H: 93 cm, L: 154 cm, D: 90 cm, vægt: 27,7 kg

 4.  Kombineret hyndeboks og bænk fra Keter

  Keter hyndeboks og bænkSet hos: Coop til 999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne hyndeboks:
  Har du både brug for opbevaring til hynder samt flere siddepladser i haven? Så kan du slå to fluer med et smæk med modellen her fra Keter. Hyndeboksen er nemlig udformet som en bænk, så du både kan gemme dine hynder væk, samtidig med at du og dine gæster kan sætte jer godt til rette. Bænken har en flot mørkegrå farve og er fremstillet af polypropylene, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse.

  Mål: H: 84 cm, B: 140 cm, D: 60 cm

  Til butik

   

  Vælg en af ovenstående hyndebokse og få en elegant, praktisk og moderne opbevaringsløsning til at holde dine hynder rene og pæne sommeren lang.

Afslutning

Hyndeboks

Når du skal nyde kolde forfriskninger i solen og hygge over grillmaden med gode venner og familie, gælder det derfor om at udstyre udendørsarealerne med de rette havemøbler, så både funktionaliteten og æstetikken er i top. Hertil kommer selvfølgelig et par fine og bløde hynder, som gør det behageligt at ligge på solsengen og sidde i havestolene sommeren lang.
Hvis du vil holde dine hynder rene og fine hele sæsonen, kan du dog ikke bare have dem liggende fremme hele tiden.

Med en hyndeboks får du en praktisk løsning til at få hynderne af vejen efter en lang dag udenfor. Samtidig kan du bruge boksen til at opbevare børnenes bolde, spil og legetøj, hvis du ikke vil have det til at ligge og flyde i haven, når der kommer gæster på besøg. Med en hyndeboks i haven eller i skuret får du med andre ord styr på dit udeområde, så du kan læne dig tilbage og bare nyde sommeren.

Og heldigvis behøver hyndeboksen ikke være et skæmmende element i din udendørs indretning. Der findes nemlig et væld af flotte og moderne modeller på markedet, som kan matche de havemøbler, du ellers har valgt. Samtidig kommer boksene i mange forskellige størrelser alt efter behov.

Udgået

Rummelig hyndeboks i sort flet

Hyndeboks fra SiestaSet hos: Havemøbelshoppen

Derfor denne hyndeboks:
I den store husholdning kan der være brug for lidt ekstra plads til opbevaring. Her er den sorte Siesta maxi hyndeboks et oplagt valg. Modellen er lige en smule større og mere rummelig end de fleste andre på markedet. Samtidig er den robust og nem at vedligeholde, da den er fremstillet af det populære plastikmateriale polyrattan og udført i et sort flettet look, som gør den flot at have stående fremme.

Mål: H: 94 cm, L: 154 cm, B: 87 cm

Klassisk hyndeboks i teak

Teak hyndeboksSet hos: Havemøbelland

Derfor denne hyndeboks:
Teak har længe ikke været til at komme uden om inden for boligindretning. Det er nemlig mere populært end nogensinde før at dekorere hjemmet med møbler i det lækre materiale. Nu kan du også få en hyndeboks i teak med den fine lille model her, som vil gøre sig godt i din have eller på badeværelset. Boksen åbnes let med et smart låg, som er belagt med sorte gummifuger indeni.

Mål: H: 48 cm, L: 90 cm, D: 30 cm

Flytbar hyndeboks fra Brafab

Hyndeboks fra BrafabSet hos: Unoliving

Derfor denne hyndeboks:
Det svenske firma Brabar har med hyndeboksen Grasse skabt et smart og alsidigt møbel. I selve boksen er der god plads til masser af opbevaring, og dine ejendele er godt beskyttede bag stellet, der er lavet af lakeret aluminium. Det smarteste ved boksen er dog, at du nemt kan flytte rundt på den, da den har to små hjul i den ene side.

Mål: H: 99 cm, B: 177 cm, D: 85 cm

Lækkert design med Beach Box fra Muubs

Muubs hyndeboksSet hos: Unoliving

Derfor denne hyndeboks:
Det danske brand Muubs har i den grad fingeren på pulsen, når det gælder tidens trends og stilrent design, der passer til de fleste hjem. Med deres smarte Beach Box kan du hurtigt og nemt pifte terrassen op, samtidig med at du får en ny og praktisk opbevaringsløsning. Modellen er lav men rummelig og kan flyttes rundt ved hjælp fra de to reb i hver side. Boksen er lavet af plastmaterialet polyrattan, som er 100 procent vedligeholdelsesfrit.

Mål: H: 43 cm, B: 90 cm, L: 170 cm

Alsidig hyndeboks fra Muubs

Hyndeboks fra MuubsSet hos: Unoliving

Derfor denne hyndeboks:
Muubs har begået lidt af en genistreg med hyndeboksen Beach Box Medi. Boksen kan nemlig også bruges som en solseng på terrassen, når solen titter frem. Møblet er lavet af det praktiske kunststof polyrattan, som fremstår som sort flet. Det skaber et stilrent og enkelt udtryk, som gør boksen anvendelig i de fleste haver. Boksen kan flyttes rundt efter behov i de to reb i hver side.

Mål: H: 50 cm, B: 75 cm, L: 120 cm

Læs også om: Hyndebokse, stenmel pris, flisesand pris, perlesten pris, belæningssten

3 kommentarer

Skriv en kommentar

ten + seventeen =