Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Inspiration til det ideelle bålsted i haven

bålfad

Findes der noget bedre end at tilbringe en lys og lun sommeraften i haven foran et gnistrende bål? Det danske vejr er omskifteligt, men når vejrguderne endelig tillader det, gælder det om at rykke ud med familie og venner, og her danner et bålsted den perfekte ramme om en hyggelig aften i godt selskab. Her kan børnene more sig med at bage deres egne snobrød, der kan ristes skumfiduser til den søde tand, eller der kan laves hele lunende supper over gløderne. Mulighederne er uendelige, men med ekspertise fra zinkbakken.dk, der har et rigt udvalg af bålfade, bliver du her guidet til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at skabe dit ideelle bålsted i haven.

Hurtig og praktisk løsning
Har du hænderne skruet ordentligt sammen og masser af tid i overskud, kan du selvfølgelig selv bygge et komplet bålsted i haven fra bunden. Det er dog ikke alle, der har hverken tid eller evner til at udgrave et traditionelt bålsted eller udforme det i sten. Der er heldigvis en lettere og hurtigere løsning til dig, der ikke vil undvære et bålsted. Her er et bålfad nemlig det perfekte alternativ. Et bålfad giver dig samme anvendelsesmuligheder som et almindeligt bålsted uden alt det hårde arbejde. Ved at investere i denne løsning kan du lynhurtigt komme i gang med at nyde det søde udeliv med dem, du holder af.

Bålfad med højkant

Et væld af muligheder
Bålfade er et hit for både børn og voksne. Her kan I lune fingrene ved flammerne og kokkerere diverse lækkerier. Men når det gælder bålfade til et bålsted, er der et væld af muligheder, og det handler om at finde ud af, hvilken stil og størrelse, der passer til netop din have. Hos Zinkbakken.dk finder du et rigt udvalg af bålbade i forskellige designs, størrelser og materialer, som egner sig til forskellige formål. En populær løsning at vælge et stort rundt bålfad med høj kant, som passer perfekt til familien med en rummelig have. Modellen er af højeste kvalitet og er både stabil og solid. Til dig, der blot har et lille frimærke som have, findes der også masser af mindre løsninger. Hvis du er på udkig efter et lidt mere unikt udtryk, kan du også vælge et moderne ovalt bålfad med ben, som uden tvivl vil imponere naboerne, når de kommer over til grill-aftener.

Smart popcorngryde med langt skaft

Øje for detaljen
Det vigtigste er naturligvis at få styr på selve bålfadet, men der er også andre elementer, som kan være med til at skabe det perfekte bålsted. Du kan blandt andet tilføje hyggelige træstubbe eller andre siddemøbler, så dig og dine gæster kan sætte jer godt til rette foran bålet. Du kan også investere i udstyr til dit bålsted, som gør det lidt sjovere at lave mad i det fri. Hos Zinkbakken.dk finder du blandt andet en smart popcorn-gryde med låg, så du nemt kan lave den populære snack i det fri. Du kan også gøre en dyd ud af at finde en dekorativ måde at opbevare dit brænde til bålet. På markedet findes der et utal af smarte beholdere til brændestabler, hvoraf nogle også kan fungere som rumdeler i haven.

Med få kneb kan du altså hurtigt skabe et bålsted, hvor du og din kære kan skabe gode udendørs-minder i fremtiden.

Anmeld

Skriv en kommentar

9 − six =