Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Inspiration til badeværelset – Hvad skal du overveje?

inspiration til badeværelset

badeværelseBadeværelset er for mange et vigtigt helle og et sted for velvære. For at opnå den helt rigtige stemning og ro i rummet, spiller indretning en afgørende betydning, og med ganske få ændringer kan du da også hurtigt give badeværelset et tiltrængt ansigtsløft. Det kan også være, du står over for en større renovering eller installation af et helt nyt badværelse. Uanset hvad får du her et par værdifulde tips og tricks til, hvad du bør overveje og fokusere på for at realisere alle dine badeværelsesdrømme. Du kan også finde kataloger og billeder af badeværelse inspiration hos rotpunkt.

Bad med kant
Det at indrette et badeværelse kan være lidt af en mundfuld for mange. Der er heldigvis masser af hjælp af hente. Rotpunkt er dansk specialist i både køkkener og ikke mindst badeværelser, og de dygtige medarbejdere forstår, hvordan du kan skabe rum, der passer ind i det moderne hjem. Rotpunkts varemærke er desuden at turde at være anderledes. Satser du på Rotpunkt, er du med andre ord garanteret et badeværelse, der skiller sig ud fra naboernes, og som emmer af eksklusivitet og ikke mindst kvalitet. Her får du firmaets bedste råd til, hvad du bør tænke ind i planlægningen af dit nye badeværelse.

Leg med farverne

Mange af os forbinder helt sikkert badeværelser med hvide fliser på væggene og hvid som den dominerende farve på materialevalget. Det hvide badeværelse er uden tvivl stadig moderne og tidløst, men du kan altså også med fordel kaste dig ud i at sætte lidt mere spræl på rummet med farver. Vælg farver som fremhæver din personlige stil, og som understøtter den stemning, du går efter. Er du til spa-stemning, bør du gå efter blå-grønne farver i sammenspil med nedtonede gråtoner, som giver et roligt udtryk. Er du til det luksuriøse look, kan du med fordel vælge mere rige og dybe farvetoner såsom vinrød eller kongeblå og mikse det med amature og detaljer i guld. Sidst men ikke mindst kan du også gå linen helt ud og vælge en markant og frisk farve til at skabe kontrast til det neutrale på badeværelset. Det kan være at investere i et rødt vaskeskab, fliser i klar blå eller en modig orange detalje for at skabe personlighed og blikfang. Generelt bør du overveje at skabe kontrast og dynamik ved at vælge din foretrukne farve til en eller flere af de store flader på badeværelset såsom fliser, bordplade eller skabe. Hos Rotpunkt.dk finder du masser af mulighed for dig, der vil udvide din farvehorisont en smule på badeværelset.

Moderne design med kvalitetsmaterialer
Der findes ikke én bestemt måde at opnå et moderne badeværelse, da det i bund og grund handler om personlig stil og præferencer. En hurtig genvej til at modernisere rummets design er dog ved at fokusere på materialevalget. Det er meget oppe i tiden at mikse forskellige materialer med hinanden. Du kan eksempelvis tilsætte detaljer i træ til designet for at skabe et moderne og ikke mindst meget nordisk look – især hvis du satser på lyse træsorter som ask og eg. Du kan også integrere lidt ekstra ekstravagance og kvalitet ved at investere i en bordplade i granit eller marmor, som sagtens kan mikses med billigere materialer som laminat.

Fokus på smarte løsninger
Når det gælder badeværelset, spiller selve valget af løsninger til bad, vask og toilet naturligvis også en vigtig rolle i forhold til at opnå et trendy udtryk. Du kan opdatere bruseren ved at vælge et stort og eksklusivt brusehoved, som kan anvendes med flere forskellige strålemønstre. Du kan også satse på en bruser i et lidt anderledes design ved eksempelvis at vælge en firkantet model. Er du til selvforkælelse og spa-stemning, kan du også indrette badeværelset med et lækkert badekar. Her kan du gå efter det klassiske på løvefødder i guld, du kan vælge en fritstående model eller satse på et badekar i en anderledes og moderne form. Sidst men ikke mindst kan du gøre toilettet til et lidt mere dekorativt element ved at vælge en væghængt model, som giver en lethed i rummet.

Husk de små detaljer
Det er de små detaljer, der i sidste ende kan være med til at ændre og forny stilen på dit badeværelse. Hvis du er skarp på at vælge moderne, smarte og funktionelle løsninger, når det gælder spejle, armaturer, greb og hylder, kan du hurtigt fuldende rummet. Netop nu er det eksempelvis meget moderne at vælge tilbehør som greb til skabene på badeværelse i læder eller messing. Understøt stilen ved også at opdatere alt fra sæbedispenser til toiletbørste, og håndklæder.  


Det behøver altså hverken være svært, dyrt eller tidskrævende at opdatere badeværelset. Hos Rotpunkt.dk findes en løsning til enhver smag.

Anmeld

Skriv en kommentar

3 × three =