Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Inspirationsguide: Det skal du bruge til dit kontor

motana-møbler

kontorzonen_logoKontoret er et af de steder, hvor mange af os bruger en hel del af vores vågne timer i hverdagen. Det er her vi folder vores kreativitet ud, tager os af vigtige arbejdsopgaver, holder møder og planlægger nye projekter. Derfor er det også afgørende, at kontoret er indrettet, så det både er funktionelt og indbydende. Det skal være dekoreret med ting, der gør dig glad, og som inspirerer dig i løbet af dagen. Vigtigst af alt er dog, at du investerer i kontormøbler, der giver dig den bedst mulige komfort. Ordentlige arbejdspositioner er afgørende for alle, men særligt for personer med stillesiddende kontorjob, og her er kontormøbler et vigtigt redskab.

Det behøver hverken være omstændeligt eller dyrt at indrette et flot kontor, der lever op til alle dine krav. Med hjælp fra kontorzonen.dk, som er specialister indenfor køb af salg af både brugte og nye kontormøbler i særklasse, finder du nemt og hurtigt frem til, hvad du skal fokusere på for at gøre dit drømmekontor til virkelighed.

montanamøbler-billlige


Stilren opbevaring til mapper og nips
De fleste, der arbejder på kontor, ved, at papirer, mapper og småting ofte hober sig op på skrivebordet. Derfor er det essentielt at finde en ordentlig opbevaringsløsning, som både er rummelig og flot, så du kan få rodet af vejen. Du kan vælge alt fra arkivskabe og klassiske skabe til åbne reolsystemer. Når det gælder opbevaring, er er den danske møbelklassiker Montana dog altid et godt valg. Deres populære reolsystemer gør det nemt for dig at sætte dit rod i system på en moderne og æstetisk måde. Montana har stor fokus på produkter af høj kvalitet og ikke mindst tidsløst design. Deres reoler kommer i er væld af forskellige størrelser, design og farver, som kan tilpasses til enhver indretning. Hos Kontorzonen.dk finder du altid et bredt sortiment af billige Montana møbler og reoler og en lang række andre opbevaringsløsninger, som kan sætte prikke over i’et på netop dit kontor.

Bord og stol på plads
Skrivebordet og kontorstol er naturligvis de mest centrale elementer på ethvert kontor. Skrivebordet skal vigtigst af alt være funktionelt og passe til netop din krop og foretrukne arbejdsstilling. Det er enormt vigtigt at tænke ergonomi ind, inden du vælger et skrivebord. Hos Kontorzonen.dk finder du et stort udvalg af alt fra hæve-sænke-borde til el-borde og mere traditionelle modeller. Kontorstolens udformning er ligeledes afgørende. Her skal du kigge efter en stol, som du først og fremmeste sidder godt i, og som giver dig den støtte i løbet af dagen, som du har brug for. Derudover skal den kunne justeres til din højde og ønskede arbejdsstilling. Det er naturligvis også essentielt, at bord og stol passer sammen. Og det er altså muligt at finde både kontorbord- og stol, som ikke bare er praktiske, men også flotte og moderne.

De små detaljer
Med de store og mest afgørende møbler på plads, kan du roligt fokusere på de andre småting, som fuldender et lækkert kontor. Du kan med fordel hænge funktionelle og dekorative opslagstavler eller whiteboards op på væggen. Du kan indrette med skranke, skuffeskabe, dueslag, papirkurve og stumtjenere, så du har alt, hvad der skal til for at gøre arbejdsdagen let som en leg, lige indenfor rækkevidde. Hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære og har pladsen til det, kan du med fordel også lave en lille afslapningskrog i dit kontor med en sofa, et par lænestol og et lille bord. Her kan du holde møder, underholde gæster, eller selv holde en velfortjent kaffepause.

Med andre ord kan det altså hurtigt styrke din arbejdsglæde og motivation, hvis du lægger tid og energi i at indrette dit kontor efter dine behov og drømme.

Anmeld

Skriv en kommentar

3 × five =