Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Streaming

E-bøger: Hvor kan Jo Nesbø bøger streames?

Jo Nesbø bøger

Den norske forfatter Jo Nesbø er ikke til at komme uden om, hvis man som mange er bidt af kriminalromaner.

Han er nemlig utvivlsom en af dem, der sidder tungest på tronen inden for den populære genre. Det skyldes særligt han storsælgende serie om den norske politimand Harry Hole. Jo Nesbø har efterhånden arbejdet på serien i to årtier, og det er der kommet hele 11 romaner ud af. Fælles for dem alle er de spændende plots og det unikke persongalleri. Og det gør det svært at lægge bøgerne fra dig, når du først er kommet i gang.

Vil du gerne være med på sidelinjen, når Harry Hole opklarer forbrydelser? Så kan du nemt få fat på samtlige bøger. Gennem streamingtjenesterne Mofibo og Storytel er de nemlig lettilgængelig. Du skal blot oprette en bruger et af stederne. Herefter kan du lytte til alle Jo Nesbøs skønne værker. Det gælder desuden uanset, om du bedst kan lide at læse selv eller ønsker at høre dem som lydbog.

Jo Nesbø bøger

🕵️ 1. Flagermusmanden, Jo Nesbø (2000)

En ung norsk kvinde bliver fundet dræbt i Australien. Derfor bliver Harry Hole fra drabsafdelingen i Oslo sendt af sted til Sydney for at forsøge at opklare sagen. Personligt tumler den dygtige politimand dog også med sine egne dæmoner. Derfor finder han en åndsfælle i kriminalbetjenten Andrew Kengsington, som ligeledes har en broget fortid. Sammen bevæger de sig ud på de lyssky gader i King’s Cross for at finde morderen.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 2. Kakerlakkerne, Jo Nesbø (2001)

Norges ambassadør i Thailand findes dræbt på et bordel i Bangkok. Det bliver startskuddet for endnu en omfattende sag for Harry Hole. Det viser sig nemlig, at ambassadøren havde tætte forbindelser til den norske statsminister, så en skandale truer med at bryde løs. I Bangkoks snuskede og livlige gader skal Harry Hole forsøge at opklare en sag, der muligvis stikker meget dybere end bare et mord.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 3. Rødhals, Jo Nesbø (2001)

I tredje bind er Harry Hole blev forfremmet til et job i politiets efterforskningstjeneste. I virkeligheden er det dog en undskyldning for at gemme ham væk på et kontor med næsen i papirerne. Alligevel lykkes det naturligvis Hole af få viklet sig ind i en sag om stjålne våben. Den viser sig hurtigt at have relationer til et nynazistisk miljø. Og måske trækker den endda tråde helt tilbage til frikorpssoldater, der kæmpede for fjendens side i 2. verdenskrig. Historien springer i tiden mellem Holes efterforskning i Oslo og en gruppe norske soldater, der kæmpede for russerne ved Leningrad i 1944.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 4. Sorgenfri, Jo Nesbø (2004)

Et bankrøveri i centrum af Oslo går grueligt galt. Det ender med, at bankrøveren skyder en kvindelige ansat. Samtidig vågner Harry Hole op i sin lejlighed med alvorlige huller i sin hukommelse. Aftenen inden har han tilbragt med Anna, som er en gammel flamme. Kort tid efter begår Anne dog selvmord. Eller det tyder det i hvert fald på. Harry Hole kommer på sagen trods sin personlige indblanding. Og der går ikke længe, før de to sager begynder at krydse baner.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 5. Marekors, Jo Nesbø (2005)

Det er sommer i Oslo og en ekstrem hedebølge har ramt hovedstaden. Harry ligger i sin lejlighed og er igen sunket ned i alkoholismens dybe hul. Ikke nok med det er han også blevet forladt og fyret. Han får dog en sidste chance for at bevise sit værd. Det sker da en død kvinde død dukker op med en afklippet pegefinger. Til hans store irritation opdager Hole dog, at han bliver nødt til at arbejde sammen med ærkefjenden Tom Wahler. Det bliver en kamp for at opklare sagen og samtidig holde sig på ædruelighedens vej.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 6. Frelseren, Jo Nesbø (2006)

En 14-årig pige bliver voldtaget, da hun deltager i en sommerlejr for Frelsens Hær. 12 år senere følger vi en rivalisering mellem to brødre, som begge er aktive i Frelsens Hær. Jon er den gode og fromme bror, mens Robert har et plettet ry. Robert hyrer en lejemorder til at skyde Jon, men ved en fejl rammer han Robert i stedet. Det opdager lejemorderen først dagen efter, da han åbner avissiderne. Nu er det op til Harry Hole er opklare, hvem Den Lille Frelser er.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 7. Snemanden, Jo Nesbø (2007)

Harry Hole modtager et mystisk brev underskrevet af en, der kalder sig Snemanden. Brevet viser sig at have relation til en række forsvindingssager. Gifte kvinder med børn forsvinder nemlig samme dag, som den første sne falder. Og det er vicekommissær Holes opgave at afsløre den iskolde seriemorder bag. Snemanden er desuden den eneste bog i serien, der indtil nu er blevet filmatiseret.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 8. Panserhjerte, Jo Nesbø (2009)

Den dybt alkoholiserede politimand Harry Hole er stukket af til Hongkong. Her er han på flugt fra minderne fra sin forrige drabssag og fra kreditorerne. En drabssag i Norge tvinger ham dog hjem igen. To kvinder findes nemlig dræbt i Oslo. Begge er de druknet i deres eget blod og har mystiske sår i munden. Hurtigt finder han ud af, at han jagter en seriemorder. Og den jagt tager ham lige fra Oslo til Congo, Leipzig og de norske fjelde.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 9. Genfærd, Jo Nesbø (2011)

I Oslo har en ung narkomand dræbt en anden narkomand under et skænderi om stoffer. Det viser sig, at Harry Hole personligt kender den skyldige. Det er nemlig hans ekskæreste Rakels 18-årige søn Oleg. Harry var en faderfigur for Oleg gennem hele hans opvækst, og derfor vil Harry gå langt for at få lov til at blive en del af efterforskningen. En efterforskning, der tager ham dybt ind i Oslo kriminelle narkomiljø, og som også bliver en af de sværeste i politimandens karriere. Både professionelt og personligt.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 10. Politi, Jo Nesbø (2013)

En hævngerrig og iskold politimorder er løs i Oslo. Det står klart, da en politimand bliver fundet dræbt på netop det sted og den dato, hvor der for flere år siden blev begået et mord, han var med til at efterforske. Præcis det samme sker for to andre politimænd, og det tegner et foruroligende billede. Politiet mangler dog en særlig nøgleperson for at knække koden til sagen. Samtidig ligger en mand i koma på et hospital stærkt overvåget af politiet. Er det mon Harry Hole?

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

 

Jo Nesbø bøger

🕵️ 11. Tørst, Jo Nesbø (2017)

I den nyeste bog i serien om Harry Hole bliver en kvinde fundet myrdet i sin lejlighed. Hun har netop været på en Tinder-date. Hendes krop er tømt for blod og på hendes hals, er der synlige bidemærker. Det bliver naturligvis Harry Holes opgave at løse den brutale sag hurtigst muligt. Politimanden har ellers de seneste år levet et fredeligt liv som underviser på politiskolen sammen med kæresten Rakel. Men nu er det på tide at trække i arbejdstøjet igen.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

E-bøger: Hvor kan Jo Nesbø bøger streames?
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

15 + 20 =