Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Streaming

E-bøger: Hvor kan Ken Follett bøger streames?

Ken Follett bøger

Den walisiske forfatter Ken Follett er uden tvivl synonym med historiske og gribende fortællinger.

Det er dog ikke kun historie, han er en mester i. Forfatteren har også skrevet flere thrillere. Og de lever i den grad også op til det tårnhøje niveau, som vi er vant til fra hans hånd. I dag er Follett en af verdens største forfattere. Faktisk har han solgt mere end 100 millioner bøger. Det var dog især med romanen Jordens Søjler, at han for alvor fejede benene væk under sine læsere. Det samme gjaldt for dens to efterfølgere. Siden har han fulgt op med den mindst lige så enestående Century-triologi. Her er fokus på det 20. århundrede.

Ken Folletts værker er uden tvivl et must for enhver læsehest. Du finder heldigvis bøgerne nemt og enkelt. Du skal bare bruge din foretrukne elektroniske enhed. Mange af romanerne er nemlig tilgængelige hos både Storytel og Mofibo. Du downloader blot deres respektive app. Så er du klar til at streame Folletts fantastiske fortællinger. Du finder dem både som e-bog og som lydbog. Herunder får du et lille indblik i nogle af vores favoritbøger af Ken Follett. Og du kan med fordel sætte dem alle på din læseliste.

Kingsbridge-serien:

🏛️ 1. Jordens Søjler, Ken Follett (1989)

Ken Follett bøgerDet var Ken Folletts fascination af katedraler, der i 1980’erne fik ham til at skrive bestselleren Jordens Søjler. Den legendariske roman finder sted i 1100-tallet i England. Her er borgerkrigen brudt ud i fuldt flor. Og befolkningen lider som følge af det herskende anarki. I den lille landsby Kingsbridge kæmper en flok borgere dog med deres livsværk. De vil opføre en storslået katedral. De kommer dog til at møde meget modstand på vejen fra magtfulde kræfter. Jordens Søjler er et gribende indblik i middelalderens historiske begivenheder og kaotiske magtkampe i England. Det er dog også fortællingen om en helt ny form for arkitektur og byggeteknik, som brød frem i tiden.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

🏛️ 2. Uendelige Verden, Ken Follett (2007)

Ken Follett bøgerBlev du bidt af historiens vingesus i Jordens Søjler? Så bør du naturligvis også læse den spændende efterfølger. I Uendelige Verden er der nu gået over 150 år, siden vi sidst fulgte indbyggerne i Kingsbridge. Den fiktive by har opnået sit mål om at blive en driftig handelsby. Nu er den hjem for næsten 7000 borgere. Alt er dog ikke lutter idyl. Den spirende velstand og fred er nemlig truet af magtfulde folk. Samtidig lurer hundredårskrigen og en livsfarlig epidemi af pest i horisonten.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

🏛️ 3. Den evige ild, Ken Follett (2017)

Ken Follett bøgerI den tredje bog i serien om Kingsbridge får du igen en episk historisk roman. Vi er nået frem til 1500-tallet. Her følger vi Ned Willard, der netop er vendt tilbage til sin hjemby efter længere tid i Frankrig. Hjemme i Kingsbridge venter hans store kærlighed Margery Fitzferald nemlig på ham. Det ender dog i en ulykkelig kærlighedshistorie. Margerys familie modsætter sig nemlig deres planer om at gifte sig. Som altid inddrager Follett også historiske begivenheder i fortællingen. Den protestantiske Elizabeth 1. bliver dronning af England. Og det får resten af Europa til at vende landet ryggen. Mange mener nemlig, at katolske Mary Stuart er den retmæssig arving til den engelske trone. Hun venter i kulissen i Paris. Det tvinger Elizabeth til at øge sikkerheden omkring sig. Det kan nemlig være den eneste måde at beskytte hende og England mod et kommende attentat.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

Century-serien:

⏳ 1. Giganternes Fald, Ken Follett (2010)

Ken Follett bøgerGiganternes Fald er første bind i Ken Folletts triologi om det 20. århundrede. I historien følger vi fem forskellige familier fra forskellige nationaliteter. De er dog alle indbyrdes forbundne. Bogen udspiller sig fra 1911 til 1924. Sædvanen tro formår Follett at vikle rigtige historiske begivenheder ind i sin fortælling. Derfor spiller både 1. Verdenskrig, Den Russiske Revolution og kvindernes kamp for stemmeret en central rolle. Bogen kan kun findes på Mofibo og kun på engelsk.

📘 Få bogen på Mofibo

 

⏳ 2. Verdens Vinter, Ken Follett (2012)

Ken Follett bøgerI Verdens Vinter fortsætter fortællingen om de fem familier fra Giganternes Fald. Historien udspiller sig nu i perioden fra 1933 til 1949. Det betyder naturligvis, at Hitler nazistiske styre og 2. Verdenskrig står for døren. Familierne befinder sig i henholdsvis Wales, England, Sovjetunionen, USA og Tyskland. De oplever derfor de hårde år fra vidt forskellige perspektiver. For dem alle får krigen dog store konsekvenser. Her får du på smukkeste vis en fortælling om krig, kampen for frihed og ikke mindst kærlighed.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

 

⏳ 3. På Kanten af Evigheden, Ken Follett (2014)

Ken Follett bøgerNu skal century-triologien afsluttes. Og det formår Ken Follett at gøre på bedste vis med På Kanten af Evigheden. Vi er nu nået frem til år 1961, og historien strækker sig helt frem til 2008. I løbet af årene følger vi familierne og særligt den nye generation. På mystisk vis krydser de veje med hinanden.  Perioden er desuden præget af Den Kolde Krig og opførelsen af Berlinmuren i Tyskland. Yderligere raser raceuroligheder i USA, mens også Vietnamkrigen fylder. Du kommer altså vidt omkring i denne episke fortælling om nogle af vor tids vigtigste begivenheder.

📘 Få bogen på Mofibo  📗 Få bogen på Storytel

E-bøger: Hvor kan Ken Follett bøger streames?
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

seventeen − 3 =