Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler Tøj

Ny kimono? Se 5 populære kimonoer her

Hvis du følger bare lidt med i modebranchen, har du helt sikkert opdaget, at kimonoen i den grad har vundet indpas igen.

Faktisk er den slet ikke til at komme uden om. Den traditionelle japanske beklædningsdel er da også både enormt smuk og feminin. Samtidig kan den være praktisk at smide over skuldrene både til hverdag og til festlige lejligheder. Her er nemlig tale om et meget alsidigt stykke tøj, som kan bruges igen og igen. Kimonoer kommer dog i et hav af forskellige designs, farver og mønstre. Det kan gøre det uoverskueligt at vurdere, hvilken du skal vælge. Her kan du derfor få kyndig hjælp. Vi giver dig nemlig god inspiration til fem populære kimonoer på markedet netop nu, som vi har fundet online hos Stylepit.dk.

👘 1.  Second Female, Lucy Kimono

Second Female Lucy kimono Lang og smuk kimoni med print
Second Female er et anerkendt dansk modebrand. Deres kendetegn er er deres sans for at klæde kvinder på, så de fremstår både stilfulde, selvsikre og feminine. Det ses også tydeligt med kimonoen her. Den lange model har korte ærmer og et bælte i taljen, som gør det muligt at fremhæve din figur. Selve printet er dog det, der virkeligt gør kimonoen til noget særligt. Den er nemlig designet i sort med det smukkeste print med store orange blomster på. Det skaber en flot kontrast og et meget moderne udtryk.

🧶 Materialer:

 • ✔️ 100% viscose

ℹ️ Information:

 • ✔️ Cardigan
 • ✔️ Lange ærmer
 • ✔️ Bælte
Mere produktinfo

 

 

👘 2.  Sofie Schnoor, Kimono

Sofie Schnoor kimonoFeminin kimono til hverdag og fest
Er du på udkig efter en lidt mere neddæmpet kimono, som i højere grad minder om en cardigan? Så er modellen her fra Sofie Schnoor et oplagt valg. Den danske designer har nemlig skabt en smuk kort kimono, som er perfekt at bruge i hverdagen til et par jeans. Du kan også bruge den sammen med et par sorte habitbukser og en feminin top, når den står på fest. Der er tale om en åben kimono med ¾ ærmer, som er udført i sort med et fint og feminint lyserødt print.

🧶 Materialer:

 • ✔️ 95% polyester
 • ✔️ 5% spandex

ℹ️ Information:

 • ✔️ Cardigan
 • ✔️ 3/4 længde ærme
 • ✔️ Åben front
Mere produktinfo

 

 

👘 3. PULZ, PXFlame Kimono

Pulz Rod PXFlame kimonoFarverig kimono med korte ærmer
Med en kimono har du virkeligt mulighed for at pifte dit outfit op og gøre det mere unikt. Det gælder særligt, hvis du vælger en iøjnefaldende og farverig model. Netop det får du med kimonoen her fra PULS. Her er der nemlig skruet helt op for de livlige farver. Den er udført i den smukkeste røde farver. Derudover er den dekoreret med de fineste blomster, som giver et sommerligt udtryk. Modellen er forholdsvis lang og er ideel at bruge udover et par sorte jeans eller en enkel kjole. Den har desuden bælte i taljen, så du kan fremhæve dine former.

🧶 Materialer:

 • ✔️ 100% polyester

ℹ️ Information:

 • ✔️ Cardigan
 • ✔️ Kortærmet
 • ✔️ Bælte
Mere produktinfo

 

 

👘 4. RUE de FEMME, Autumn Kimono

Rue de Femme Autumn kimonoTidløs kimono med moderne snit
Det danske modebrand RUE de FEMME er kendt for deres elegante tøj til stilbevidste kvinder. Det afspejler sig også med kimonoen her, som enhver kvinde vil elske at have i sin garderobe. Den er nemlig både klassisk, samtidig med at designet er meget oppe i tiden. Det skyldes særligt den unikke halsudskæring og den mellemlange længde. Kimonoen har korte ærmer og kan ikke lukkes. Den er udført i sort med et diskret men meget fint mønster, der understøtter det elegante look.

🧶 Materialer:

 • ✔️ 100% polyester

ℹ️ Information:

 • ✔️ Cardigan
 • ✔️ 3/4 længde ærme
 • ✔️ Åben front
Mere produktinfo

 

 

👘 5. Sisters Point, Velma-ca1 Kimono

Sisters Point Leopard Velma kimonoFølg tidens trends med kimono i leopard
Leopardprint har simpelthen ikke været til at komme uden om inden for mode i det seneste stykke tid. Den dyriske trend har gjort et comeback, og det har brandet Sisters Point også omfavnet. Nu kan du nemlig hoppe med på leopard-bølgen med denne smukke kimono. Her er tale om en et klassisk design med bælte i taljen og korte ærmer. Kimonoen kan både bruges til at pifte et hverdagsoutfit op. Du kan dog også smide den på, når du skal til fest. Du kan endda også bare bruge den  til afslappet brug derhjemme.

🧶 Materialer:

 • ✔️ 100% polyester

ℹ️ Information:

 • ✔️ Cardigan
 • ✔️ 3/4 længde ærme
 • ✔️ Bælte
Mere produktinfo

 

 

💡 Historie: En japansk tradition der blev et modeikon

Selvom kimonoer er overalt i butikkerne i dag, er det bestemt ikke en ny tendens. Faktisk har den populære beklædningsgenstand en ældgammel historie. Kimonoen blev nemlig opfundet helt tilbage i 700-tallet i Japan. Mens vi i norden legede vikinger, var de altså lidt mere raffinerede i østen. På japansk betyder kimono ganske enkelt ”ting at tage på”. Meningen med den var oprindeligt, at man kunne fortælle en historie om sig selv ved at have den på. Motiverne på kimonoen fortalte nemlig noget om personens velstand, alder og meninger. Der var altså ikke bare tale om tøj men et kraftfuldt symbol. I dag bruges kimonoen naturligvis som mode, selvom traditionen i Japan stadig består.

💡 Tip: Sådan styler du din kimono

Når du har fået fingre i en flot kimono, skal du også finde ud af, hvordan du skal bruge den. Heldigvis er der enormt mange muligheder. Kimonoen kan nemlig både bruges om sommeren over en let sommerkjole. Du kan endda også bruge den på stranden over din bikini eller badedragt. En kimono kan dog også sagtens bruges til mere fine lejligheder. Den er nemlig perfekt til at pifte et outfit op til fest. Sæt eksempelvis en farverig eller mønstret kimono sammen med en elegant blondetop, et par flotte sorte bukser og en høj hæl. Så bliver du festens midtpunkt. Til daglig kan den bruges til et par jeans med et enkel T-shirt under.

Kimono

Du kan blandt andet lede efter en ny kimono på nogle af følgende tøjhjemmesider i vores artikel: Tøj hjemmesider – 18 gode online tøjbutikker på nettet til mænd og kvinder

 

Ny kimono? Se 5 populære kimonoer her
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

eight − 4 =