Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Køb iPhone (2019): Guide til køb af brugt iPhone

køb af brugt iphone

Er din gamle smartphone stået af? Eller vil du bare gerne prøve kræfter med en ny model? Så bør du måske overveje at købe brugt. Der kan nemlig være mange penge at spare. Og så behøver du ikke engang gå på kompromis med kvaliteten. Læs med herunder, hvor du får en guide til køb af brugte iPhones.💡 💡 

Rigtig mange af os er vant til at smide ud og købe nyt, når vores elektroniske apparater står af. Køb og smid væk-kulturen hersker for alvor i Danmark. Men måske bør vi stoppe op og tænke os om, før vi bare vælger det nyeste af det nye. Du kan nemlig gøre et rigtigt godt kup, hvis du vælger at købe særligt mobiltelefoner brugt. Vi kommer ikke uden om, at mobilen er uundværlige i dagligdagen. Men måske behøver den ikke komme direkte fra butikken for at kunne leve op til dine krav. Den idé har virksomheden Phonetrade grebet som de første i Danmark. Phonetrade blev stiftet i 2013 og er baseret på konceptet med køb og salg af brugte iPhones. I dag er det blevet til en succesfuld forretning online. Derudover har virksomheden også fire fysiske butikker. Dem finder du i Hellerup og Aalborg samt på Frederiksberg og Vesterbro.

Rabatkoder: PA5 (5 % på alt) eller PAPANSER (gratis panserglas)

Besøg Phonetrade

✅ Masser af penge at spare

Den helt store fordel ved ikke at købe en helt ny iPhone er, at du kan spare store summer. Der kan være store besparelser at hente selv på de nyeste modeller. Du kan altså få råd til lidt mere af alt det sjove. Og selvom mobilen er brugt, betyder det ikke, den fejler noget. Der vil altid være 100 procent gennemsigtighed omkring telefonens stand. Jo bedre stand, des højere pris. Inden du får telefonen i hånden, vil den være gennemtestet og gjort helt klar til dig. Dermed kan det nærmest føles som om, du får en helt ny iPhone. Du får også 2 års reklamationsret og både lader og kabel med i købet. De rettigheder som forbruger får du dog kun, hvis du køber gennem en sælger som Phonetrade. Hvis du køber privat, har du ingen garanti for at få det produkt, du er blevet stillet i udsigt. Du kan ligeledes heller ikke vide, om telefonen eventuelt er stjålet. For din egen sikkerheds skyld, bør du derfor vælge en troværdig sælger.

🌍 Gør noget godt for miljøet

Besparelserne er uden tvivl det store trækplaster ved at købe brugt. Fordelene stopper dog langt fra der. Du gør nemlig også en rigtig god gerning, når du vælger en brugt iPhone. Hvert år kasseres 100.000 tons elektronik. Og det tal gælder bare for Danmark. Vi smider væk og køber nyt uden overhovedet at overveje konsekvenserne. Det sker, selvom mange af produkterne egentligt ikke fejler noget. Der er altså tale om et enormt ressourcespild. Og det er med til at belaste miljøet markant. Du kan altså gøre noget godt for vores allesammen jordklode, hvis du genanvender. Dermed kan du også med lidt bedre samvittighed tænde for din iPhone fremover. Phonetrade går ind for bæredygtig økonomi. Derfor genanvendes alle dele af elektronikken. Det gælder helt ned til den mindste skrue. Den tankegang kan du nemt støtte op om. Det kræver bare, at du køber brugt, næste gang du skal have en ny iPhone.               

Køb iPhone (2019): Guide til køb af brugt iPhone
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

20 − one =