Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Services

Sådan køber du kryptovaluta gennem eToro

købe kryptovaluta

Kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum er noget som flere og flere danskere ønsker at tage del i. Men hvordan kommer man bedst muligt i gang? Hvad bør man være klar over på forhånd? Og hvad kræver det egentlig for at oprette en konto hos eToro og begynde at handle de mange kryptovaluta man finde på tjenesten?

Se alle de små og store kryptovalutaer du kan investere i på eToro her

Alt dette og mere vil vi med denne artikel komme nærmere ind på.

Hvordan handler man krypto på eToro?

Først og fremmest bør man aldrig handle aktier, krypto eller andet på en platform man ikke stoler på. Derfor er det også vigtigt først at fastslå at eToro er en anerkendt spiller på markedet, der opfylder diverse krav og regler, fra både EU’s, såvel som Danmarks egen lovgivning.

Investering i kryptoaktiver er meget flygtig og ureguleret i nogle EU-lande. Ingen forbrugerbeskyttelse. Beskatning af overskud kan forekomme.

 1. Opret en konto
  For at kunne handle en hvilken som helst type krypto, aktier eller andre aktiver hos eToro skal man oprette en konto. Det er gratis at oprette en konto, og du bliver ikke faktureret månedligt eller årligt for gebyrer eller et abonnement som standard.
 2. Vent på bekræftelse
  Det kan godt tage noget tid at blive verificeret af eToro , så jo før du opretter din konto jo bedre. Du skal undervejs i registreringen bekræfte hvem du er, således at både eToro såvel som de danske myndigheder er klar over hvem du er.
 3. Overfør penge til din eToro konto
  Når din konto er blevet oprettet skal du indskyde penge til den. Når du ønsker at købe kryptovaluta bliver pengene direkte overført fra din konto hos eToro til sælgeren, og du modtager den slags krypto i stedet. Det er vigtigt at bemærke at eToro giver dig personligt ejerskab over de aktiver du køber, det sikrer dig nemlig bedst muligt.
 4. Vent på overførslen er godkendt
  Alt afhængigt af betalingsmetoden kan der gå fra nogle minutter til et par dage før dine penge står på din konto hos eToro.
 5. Vælg de aktiver du ønsker at handle med
  Nu kan du så handle kryptovaluta som du ønsker det. Det kan variere fra land til land hvor mange slags krypto man kan handle med, men for os danskere findes der mere end 90 forskellige slags krypto at handle med i skrivende stund.

Hvilken kryptovaluta kan man handle på eToro?

eToro tilbyder handel med flere tusinde aktier, flere hundrede aktiefonde, og næsten 100 forskellige typer kryptovaluta på skrivende stund.

Det gør det nemt og hurtigt købe og sælge i mange forskellige typer krypto, fra de helt store navne såsom Bitcoun, Ethereum, Tether, Dogecoin og mange andre. eToro er yderst aktive med hensyn på hvilke valutaer der tilføjes, ligesom de også ofte rydder op i listen for at sikre alle de aktiver man kan handle hos dem opfylder deres liste over krav.

Uanset hvilken kryptovaluta du ønsker, og uanset hvilken valuta din kontantbeholdning er på kan du købe og sælge til markedsværdi +1%. Du betaler altså 1% oven i markedsværdien ved køb, ligesom du får 99% af markedsværdien ved et salg.

Udover dette gebyr betaler du ikke noget for at have din konto, så det er nemt og overskueligt at regne ud om man har opnået fortjeneste inden man foretager salget.

Skriv en kommentar

seven + twelve =