Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Discover

Kom godt i gang med hår extensions

topbillede hår

top 1Hår extensions er den hurtigste vej til at få smukt, langt hår. Hvad end du bare er interesseret i at få nogle extensions du selv kan sætte på eller du gerne vil få dem syet professionelt på, så kan du få et hurtigt overblik her over de forskellige muligheder.

Se priser på hair extensions på avezu.com

Hvad skal du vælge?

Først og fremmest skal du vælge mellem syntetisk eller naturhår. Syntetisk hår er typisk den billigere løsning, og det kan være smart hvis man f.eks. kun ønsker clip-in extensions til særlige lejligheder. Men hvis du gerne vil have et resultat der virker og føles mere naturligt, så kan det godt betale sig at bruge lidt flere penge på naturhår.

Dernæst skal du tænke over hvordan dit eget hårs tykkelse og tekstur er. Der er visse begrænsninger hvis du har meget tyndt hår – det kan være svært at få sat mange extensions på uden at de kan ses under håret, men oplagte muligheder kan f.eks. være tape eller hårtrenser da de sidder ret tæt mod hovedbunden. Til gengæld, hvis du har meget tykt hår, så kan du godt regne med at du er nødt til at betale lidt mere for dine extensions. Hvis du skal have et naturligt resultat, har du nemlig brug for flere gram hår end folk med knapt så kraftigt hår. Til gengæld har du frit valg mellem alle de forskellige metoder.

Der er naturligvis de klassiske clip in hair extensions som er super nemme at bruge derhjemme. De er perfekte for nybegyndere og man kan hurtigt skabe variation i sit hår ved at bruge forskellige slags. De holder også i længere tid da du kan tage dem ud inden bad.

Derudover er der de permanente extensions som kan holde i omring 6-12 uger, afhængig af hvor godt du passer på dem. Det kan f.eks. være hot fusion extension, hvor extensions smeltes ind i dit hår med et naturligt protein eller cold fusion extension hvor håret sættes fast ved hjælp af en tang i ringe. 

Prisen afhænger meget af om du selv kan påsætte dine nye extensions eller om det kræver en behandling i en salon, kvaliteten af de extensions du vil bruge, samt hvor mange gram hår der skal bruges for at give et naturligt resultat.

Husk på at du får mest ud af pengene hvis du passer godt på dine extensions og giver dem den optimale pleje. Husk at tage dine clip in hair extensions ud og vask dem separat hvis der er behov for det. Hvis du har permanente extensions, så sørg for at børste håret grundigt igennem med en børste der er beregnet til extensions – dette vil forhindre at håret filtrer sammen og går i stykker. Når du bruger shampoo i håret, så vær forsigtig i de områder hvor du har fået påsat extensions. Du skal også kun bruge hårkur og balsam i længden og spidserne af håret – hvis du bruger det i hovedbunden kan dine extensions hurtigere løsne sig og falde ud.

Med disse hurtige råd i baghovedet, kan du forhåbentligt hurtigere danne dig et overblik over hvilke hår extensions der passer til dig og ikke mindst hvilke ting du skal holde øje med. Held og lykke!

Skriv en kommentar

8 + 20 =