Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Soveværelse

Kontinentalseng tilbud – 3 billige priser

Kontinentalseng-tilbud

Leder du efter et kontinental seng tilbud og er du træt af at vågne op om morgenen og føle dig uoplagt og øm i kroppen? Så er det måske på tide at skifte din gamle seng ud med en ny og bedre model.

En ordentlig seng er nemlig vigtig, hvis du vil være sikker på at få den søvn, som din krop fortjener. Her kan en kontinentalseng være det perfekte valg. Og faktisk kan du godt finde en god model, uden den behøver koste en formue. Det kan du blive klogere på her i artiklen. Vi guider dig nemlig til tre kontinentalseng tilbud. Vi har  fundet vores bedste bud på kontinentalseng tilbud i størrelserne 180 x 200, 160 x 200 og 140 x 200.

1. Solveig Fjäll – Kontinentalseng tilbud 180 x 200

✅ Dansk produceret
✅ Gode kvalitetsmaterialer hele vejen igennem

kontinentalseng tilbud 180x200

Med kontinentalsengen Nordic Dream får du en madras af højeste kvalitet. Nederst finder du en boxmadras, som udgør det perfekte fundament for den gode nattesøvn. Den består af pocketfjedre og en stabil træramme. I midten finder du det vigtigste grundlag for din komfort.

Springmadrassen som består af pocketfjedre. Derudover er der et ekstra lag af åndbart hybridskum, som giver dig individuel støtte, og som sørger for, at fugt og varme ledes væk fra sengen. Øverst ligger en topmadras af latex, som er god til dig, der har det varmt om natten.

Specifikationer:

 • Mål: 180 x 200 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5
 • Dansk produceret

Tilbudspris: 9995 kr. – FØR 26.995 KR. 

Til NordicDream

 

2. Atlas kontinentalseng tilbud 160 x 200

✅  5 komfortzoner
✅  Åndbar og ventilerende topmadras

kontinental tilbud 160x200 atlas

Atlas er en af de mest populære kontinentalsenge på markedet. Hvis du ikke er på udkig efter en dobbeltseng i fuld størrelse, er modellen her på 160 x 200 cm et godt alternativ. Du får nemlig alle de samme gode egenskaber blot i en lidt mindre indpakning.

Kombinationen af de 5 komfortzoner og pocketfjedre giver komfort og støtte, som man kun kan drømme om. Og du kommer til at kunne glæde dig over sengen langt ud i fremtiden. Den kommer nemlig med en garanti på 15 år.

Specifikationer:

 • Mål: 160 x 200 cm
 • Højde: 67 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 5
 • Garanti: 15 år

Tilbudspris: 6498 kr. – FØR 14998 KR. 

Til Bedrenætter

 

3. Snefrid– Kontinentalseng tilbud 140 x 200

✅  Elastisk og ventilerende polstring
✅  100 % danskproduceret

Kontinentalseng tilbud 140 x 200

En seng i trekvartstørrelse er perfekt for mange, der gerne vil spare lidt på pladsen. venus kontinental tilbud 140 x 200 cm er i så fald det oplagte valg. Her får du en seng, hvor du ikke skal gå på kompromis med noget.

Både boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen er nemlig af høj kvalitet. Du får blandt andet god polstring, som effektivt leder fugt og varme væk i løbet af natten Betrækket på topmadrassen er bæredygtigt og vaskbart og helt fri for sundhedsskadelige stoffer. Det er en stor fordel, da kroppen er mest i berøringen med det øverste lag.

Specifikationer:

 • Mål: 140 x 200 cm
 • Højde: 64 cm
 • Fjedre: Pocket
 • Komfortzoner: 7
 • Polstring: skum
 • Ramme: 14 cm træramme

Tilbudspris: 6999 kr. – FØR 21.999KR. 

Til NordicDream

 

ℹ Hvorfor kontinentalseng tilbud?

Kontinentalsenge er nogle af de mest populære senge på markedet i dag. Og det med god grund. Her er nemlig tale om en sengetype af høj kvalitet. Du får altså utroligt meget for pengene. Grundlæggende består en kontinentalseng af tre lag.

Du får nemlig både en springmadras, en boxmadras og en topmadras med i købet. Det gør også, at sengen fremstår en del højere end mange andre senge, hvilket gør det nemt at stige ind og ud af sengen. En anden særlig ting ved sengen er, at den ikke har en synlig revne i midten.

Det skyldes, at springmadrassens to kerner ligger helt tæt sammen. Og det giver både god komfort og et flot udseende. Dermed slipper du også for at føle, at du falder ned i revnen, hvis du af og til sover i midten af sengen.

Optimal støtte og komfort

Kontinentalsenge er kendt for deres store komfort. Men hvordan fungerer det egentligt? Hemmeligheden er uden tvivl de tre lag. Sengens fundament er boxmadrassen.

Her kan du vælge en madras med enten komfortskum eller fjedre. Du kan altså selv bestemme din liggekomfort. Næste lag er springmadrassen, som er en vendbar madras. Det er her, hvor du vælger sengens fasthed. Du bestemmer altså selv, hvor mange pocketfjedre du ønsker i madrassen. Jo flere fjedre, des større støtte til kroppen.

Her gælder det om at prøve sig frem for at finde de rette fjedre og den rette fasthed. Du kan dog altid nogenlunde bedømme det ud fra din kropsvægt. Vejer du under 75 kg, bør du gå med en medium fasthed. Vejer du over, skal madrassen være hård.

Jo flere komfortzoner i din kontinentalseng des bedre

Når du skal vælge en kontinentalseng på tilbud, vil du også støde på ordet komfortzoner. Ligesom du selv kan vælge fasthed, kan du nemlig også selv vælge mængden af støtte.

Komfortzoner er specielle områder på madrassen, som har en anden hårdhed, fylde eller dybde end resten af madrassen. Det er altså zoner, der skiller sig ud. Deres formål er at give ekstra støtte i områder, hvor der er brug for det. Det vil oftest være skuldre, hofte, ryg og hoved. Zonerne støtter ligeledes svajet i lænden og rygsøjlen.

Alt sammen er i sidste ende med til at give dig en mere behagelig søvn. For optimal støtte bør du gå efter en seng med mellem 5-7 komfortzoner. De fleste danske producenter lever da også op til det krav. Dermed undgår du i langt højere grad ubehag og smerter i kroppen, der fører til et uroligt søvnmønster.

Design din kontinentalseng efter din krop

Det sidste men mindst lige så vigtige lag er topmadrassen. Den er med til at sætte prikken over i’et, når det gælder komforten. Det er desuden også det lagt, som din krop er mest i kontakt med. Her er der flere muligheder at gå med. Du kan blandt andet vælge en topmadras af latex. Her får du en utrolig smart og rar madras, som er ventilerende, og som let afleder varme.

Du kan også vælge en topmadras af memory-skum. Fordelen her er, at madrassen automatisk former sig efter netop din krop. Gå efter en topmadras, der er vendbar. Dermed kan du nemlig vende den om, når den ene side begynder at blive slidt. Det forlænger madrassens levetid markant.

Nøglen til kontinentalsengen succes er altså, at du har rig mulighed for at designe den efter dine behov. Det gælder lige fra basen til midten og det øverste lag. Du kan naturligvis også selv vælge både ben og farve på selve sengen.

Du sover, som du spiser

En god nattesøvn er helt afgørende for, at vi kan fungere ordentligt i løbet af dagen. For lidt søvn kan nemlig påvirke alt fra vores sundhedsmæssige helbred til vores humør og overskud. Hvis du vil vågne op og være frisk hver morgen, bør du måske kigge nærmere på din kost. Det vi putter i munden, påvirker nemlig kvalitetens af vores søvn. Fitnessmagasinet Iform.dk har opstillet en række sunde fødevarer, som vil få dig til at sove godt. Dem kan du læse mere om herunder.

Tun – B6-vitamin

Vi ved alle, at vi bør spise fisk to gange om ugen mindst. Det gælder også, hvis du vil sove godt. Især tun er godt, hvis du vil komme godt til drømmeland. Tun indeholder nemlig B6-vitamin, som sætter gang i søvnhormonet melatonin, som får dig til at blive naturlig træt. Du bør helst få B6-vitamin hver dag over en længere periode, hvis det skal have en positiv virkning på din søvn. Du finder også stoffet i pistacienødder, linser og tørrede bønner.

Knækbrød med hytteost – Protein og kostfibre

Et studie fra Colombia University Medical Center i New York viser, at det at godt at spise proteiner kombineret med kostfibre i løbet af dagen, hvis man vil sove godt.       Man falder nemlig hurtigere i søvn, sovere dybere og vågner færre gange i løbet af natten. En god kilde til protein kan være hytteost, som du passende kan komme på et stykke knækbrød. Der findes dog også mange andre gode kilder til disse næringsstoffer. Du kan bytte hytteosten ud med alt fra æg til skyr eller ost. Du kan også skifte knækbrødet ud med rugbrød, havregryn eller kål.

Valnødder – Tryptofan

Du kan med fordel skifte slikskålen ud med en håndfuld valnødder, når du skal hyggespise om aftenen. Valnødder indeholder nemlig aminosyren tryptofan. Tryptofan ændres i kroppen til hormonet serotonin, der beroliger dig, og som også kan omdannes til melatonin. Spis gerne 25-30 gram valnødder i aften. Du kan eksempelvis komme dem i en lækker salat, hvis du ikke vil spise dem rent. Andre kilder til tryptofan er ost, skinke og æg.

Mandler – Magnesium

Har du for lidt magnesium i kroppen, vil det påvirke din søvn negativt. Du vil nemlig dermed sove meget overfladisk og have let ved at blive revet ud af søvnens greb.  Derfor kan det være godt at skrue op for indtaget af mandler. Det er nok at indtage 50 gram mandler i løbet af dagen. Hvis du ikke er vild med mandler, finder du også magnesium i alle typer frø som eksempelvis hørfrø eller sesam. Du kan også spise havregryn, linser og tørrede bønner.

Parmesanost – Kalcium

Får du for lidt kalk i kosten? Så har du sikkert svært ved at falde i søvn om aftenen. Kalk er nemlig afgørende for produktionen af søvnhormonet melatonin. En genial kilde til kalk er eksempelvis parmesanost.Du kan derfor med fordel drysse 20-25 gram parmesanost over din aftensmad. Alle andre faste oste er dog også sprængfyldte med kalk. Du kan også få kalk fra grøntsager som spinat, grønkål og bladselleri.

TED talk omking vigtigheden af søvn

Ny boxmadras? | 3 billige tilbud til 2021Billige elevationssenge – 3 bedste tilbud (2021)Ny kontinentalseng? Se de bedste kontinentalsenge (2021)Bålfad: 8 dekorative bålfade til din bålplads i havenBosch vaskemaskine test (2021) – Eksperternes 3 bedste

1 kommentar

Skriv en kommentar

eleven − 9 =