Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Føler du dig ofte træt og energiforladt i løbet af dagen, og vågner du med fornemmelsen af at have sovet usammenhængende og uroligt det meste af natten?

KontinentalsengSå kan der være god grund til at gøre noget for at forbedre din søvnkvalitet. En god nats søvn er nemlig afgørende, hvis vi skal kunne klare dagens opgaver optimalt og generelt have en sund og velfungerende hverdag.
I værste fald kan det at få for få lidt søvn have direkte konsekvenser for dit helbred og velbefindende, og derfor bør du tage nattesøvnen seriøst.

Det kan dog være svært at finde ud af, præcis hvilken kontinentalseng der passer bedst til dig og dit budget. I det nedenstående kan du dog blive ledt godt på vej. Vi har nemlig samlet de 14 bedste kontinentalsenge på markedet netop nu, som alle sikrer, at du kommer godt til drømmeland hver nat.

 1. Norland Eksklusiv Komfort

  Kontinentalseng fra NorlandSet hos: Sengetid på tilbud til 10.495 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Norland er kendt for at lave senge, der aldrig fejler, og som altid leverer imponerende på både æstetik og komfort. Kontinentalsengen Norland Eksklusiv Komfort er bestemt ingen undtagelse. Den moderne og stilrene seng har en række eksklusive lag, som giver en høj og behagelig seng, der garanterer en god nats søvn. Du kan desuden selv vælge mellem en Latex eller Wonderpur topmadras, som hver især kan give stor komfort alt efter dit personlige behov.

  Mål: 160 x 200 cm


  Bestil sengen her

 1. Norland Superior A

  Kontinentalseng fra NorlandSet hos: Sengetid til 27.995 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Kontinentalsengen Norland Superior A er dansk håndværk og design, når det er bedst. Den luksuriøse seng er fremstillet på fabrikken i Danmark med øje for detaljen lige fra det elegante ydre med den medfølgende sengegavl til den sublime komfort. Boksmadrassen, springmadrassen og topmadrassen sikrer tilsammen en perfekt symbiose, der giver den ultimative søvn. Springmadrassen er desuden udsyret med pocketfjedre og tilbyder hele fem komfortzoner, der tilpasser sig din krop.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 2. Norland Superior ONE

  Kontinentalseng fra NorlandSet hos: Sengetid på tilbud til 12.495 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Norland har gjort det igen med modellen her, der med sit flotte ydre vil pynte i ethvert soveværelse uanset stil. Den enkle og stilfulde seng er udført i lysegrå og har en fin sengegavl, som tilfører et eksklusivt look. Kontinentalsengen har to komfortlag, som giver ekstra støtte og komfort. Desuden får du hele 25 års garanti, så du kan have glæde af din nye seng langt ud i fremtiden.

  Mål: 180 x 210 cm


  Bestil sengen her

 3. Senses Lux (180 x 200)

  Kontinentalseng fra SensesSet hos: Bedre Nætter til 22.999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Med kontinentalsengen Senses Lux får du masser af kvalitet for pengene. Den lækre seng kommer både i sort og grå, og det eksklusive ydre vil være ideelt til enhver moderne bolig. Udover udseendet er selve funktionaliteten også i top. Senses Lux har nemlig hele syv komfortzoner, der giver optimal støtte til kroppen fra top til tå. I springmadrassen er der desuden et specielt hybridskum, som er åndbart og ventilerende, hvilket er med til at sikre en behagelig temperatur i sengen.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 4. Senses Classic (140 x 200)

  Kontinentalseng fra SensesSet hos: Bedre Nætter til 12.499 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  God søvn hænger uløseligt sammen med en god seng, og begge dele får du med Senses Classic. Kontinentalsengen er nemlig designet til at tage højde for dine individuelle behov, så du hver nat kan ligge i de positioner, der passer bedst til din krop. De fem komfortzoner støtter perfekt om kroppens konturer og giver dig alt den støtte, du kan drømme om. Rundt om den lækre boksmadras finder du en solid træramme af svensk fyrretræ i højkvalitet, som giver det bedst tænkelige fundament for hele sengen.

  Mål: 140 x 200 cm


  Bestil sengen her

 5. Senses Classic (180 x 200)

  Kontinentalseng fra SensesSet hos: Bedre Nætter til 16.999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Er du vild med modellen Senses Classic, men er du på udkig efter en lidt større seng, er heldet med dig. Den populære kontinentalseng kommer nemlig også i størrelsen 180 x 200 cm til dig, der rigtig vil kunne brede dig. Lige fra boksmadrassen til springmadrassen og topmadrassen er udført i de bedste materialer, som hurtigt vil give dig en forbedret søvn. Eksempelvis er polstringen på springmadrassen åndbar, hvilket betyder, at uønsket fugt ledes væk fra madrassen, så du får de bedste forhold at falde i søvn under.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 1. Senses Lux (140 x 200)

  Kontinentalseng fra SensesSet hos: Bedre Nætter til 19.998 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Den populære kontinentalseng Senses Lux kommer også i en lidt mindre udgave, som kun har trekvart-størrelse, hvilket er perfekt til dig, der ikke har så meget plads at gøre godt med. Den moderne seng har et elegant ydre, der fuldendes af den fine sengegavl, og du vælger selv, om du vil have modellen i sort eller lysegrå. Derudover får du en seng med hele syv komfortzoner, som giver støtte til alt fra fødder til nakke, lænd og hofter alt efter dine personlige behov. Derudover er det polstret med lækkert og smidigt hybridskum, som øger komforten markant.

  Mål: 140 x 200 cm


  Bestil sengen her

 2. Jupiter

  Kontinentalseng fra JupiterSet hos: Bedre Nætter til 12.499 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Er du på udkig efter en god kontinentalseng, som sikrer en bedre nattesøvn uden at ruinere dig? Så er modellen Jupiter et fornuftigt bud. Her får du nemlig masser af kvalitet til lavpris. Den danskproducerede seng består af tre lækre madraslag, som giver de absolut bedste forudsætninger for at sove trygt hver nat. Sengen kan både tilpasse sig din krops konturer og selv aflede fugt og ventilere, så du har den perfekte temperatur at sove i hver eneste nat.

  Mål: 140 x 200 cm


  Bestil sengen her

 3. Vasa Mayan

  Kontinentalseng fra Vasa MayanSet hos: Bedre Nætter til 31.999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Er du både ude efter formidabel komfort og et sundt sovemiljø, har du scoret fuld plade med kontinentalsengen Vasa Mayan. Her får du nemlig en eksklusiv seng, der udover at være urolig behagelig også er allergivenlig.  Det skyldes den helt særlige Mayan Green-topmadras, som er fremstillet af 100 procent naturlatex, som den eneste i hele verden. Den grønne profil understøttes ligeledes af topmadrassen betræk, der er fremstillet af et allergivenligt materiale, der indeholder naturlige træfibre. Sengen er altså særlig god til dig med allergi eller overfølsomhed, men kan generelt sikre alle en god og sundere nattesøvn.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 4. Ideel Harmoni

  Kontinentalseng fra IdeelSet hos: Bedre Nætter på tilbud til 6.999 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Som navnet antyder, er den harmoniske nattesøvn i fokus med kontinentalsengen her. Ideel Harmoni er en seng, der er produceret af dygtige danske håndværkere med øje for detaljen. Det stilfulde og enkle ydre forstærkes særligt af de elegante høje ben, som giver et eksklusivt look. Udseendet komplimenteres af en høj komfort, der blandt andet byder på tre madraslag, fem komfortzoner og 220 pocketfjedre per kvadratmeter.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 5. Nocturne Unique Star 5

  Kontinentalseng fra NocturneSet hos: Ilva til 34.797 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Nocturne Unique Star 5 er en moderne og unik kontinentalseng, som skiller sig ud både på grund af sit design og komfortniveau. Den er udført i en fin lysegrå farve, der passer ind i de fleste hjem og har et enkelt og kompakt design. Selve komforten er ligeledes i top, og det skyldes særligt kontinentalbunden, der består af tre lag. Øverst finder du blandt andet en Nocturne Coolmax-topmadras, der både er utrolig behagelig og sikre, at der altid er en passende temperatur i og omkring sengen.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 1. Wonderland Windsor

  Kontinentalseng fra WonderlandSet hos: Ilva til 29.025 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  God søvn starter med en god seng, og det får du med Wonderland Windsor, som er en kontinentalseng i særklasse. Her får du blandt andet en lækker hovedmadras, som består af Exclusive pocketfjedre, som tilpasser sig netop din krop og har en god og blød aflejring. Derudover har den en 3 cm topmadras med Pulse-naturlatex, der give dig et godt og sundt sovemiljø, da den selv kan transportere uønsket fugt væk fra madrassen

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

 2. Wonderland Harmony

  Kontinentalseng fra WonderlandSet hos: Ilva til 26.168 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Lider du af søvnunderskud og manglende energi, bør du øge din søvnkvalitet med en ordentlig seng. Her er kontinentalsengen Wonderland Harmony et godt bud. Sengen vil nemlig uden tvivl sende dig godt af sted til drømmeland hver nat. Det skyldes særligt den behagelige springmadras, der med sine pocketfjedre svøber sig om kroppen og sikre den position, der er rigtig for netop din krop. Derudover får du en 4 cm topmadras, der selv kan lede fugt væk og skabe et godt indeklima.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her


 3. Wonderland Harmony (lysgrå)

  Kontinentalseng fra WonderlandSet hos: Ilva til 28.890 kr.

  Derfor anbefaler vi denne kontinentalseng:
  Wonderland har her lavet endnu en lækker seng i Harmony-serien, som vil sørge for, at du vågner op med et smil på læben hver morgen. Modellen her har et eksklusivt og nærmest dekadent ydre på grund af den fine sengegavl og det elegante design. Sengen er udført i lys grå, som er meget moderne netop nu. Udover at være pæn at se på er sengen også yderste komfortabel på grund af sine Standard pocketfjedre og Comfort pocketfjedre, der tager hensyn til netop din krops bevægelser. Som noget særligt har sengen en justerbar hoftezone, som gør, at du selv kan bestemme fastheden netop her.

  Mål: 180 x 200 cm


  Bestil sengen her

Forbedrer din søvn med en kontinentalseng

Hvis du vil gøre noget godt for din krop og dit generelle velbefindende, kan du derfor overveje at investere i en opgradering af din søvn ved anskaffe en ny og bedre seng. Hvis du skal sørge for at få nok timer på langs, har det nemlig stor betydning, hvor du lægger dig til at sove hver dag. Med en kontinentalseng, der er tilpasset netop dine behov, vil du hurtigt mærke, hvordan kvaliteten af din søvn forbedres, og at du vågner veludhvilet hver eneste morgen klar til en ny dag. Det har stor betydning for ens velbefindende at man får en ordentlig søvnkvalitet som det kan læses hos netdoktor.

Kontinentalsenge er et populært valg blandt danskerne, fordi du får utroligt meget komfort til en fornuftig pris. Kort sagt er en kontinentalseng en seng, der er opbygget med flere lag, som er med til at gøre den utroligt behagelig at ligge i. Typisk vil der være tre lag – en boksmadras som bund, en springmadras i midten og en topmadras øverst.

Kontinentalseng

Er en kontinentalseng ikke lige dig? Se også “Elevationsseng | De 13 bedste elevationssenge” eller “Boxmadras | 12 anbefalinger til boxmadrasser

Det helt unikke ved denne type seng er dog, at der ofte hverken er en sengeramme eller en lamelbund, som madrassen lægger på, som du kender det fra traditionelle senge. Nej for her fungerer selve boksmadrassen som bund, mens de andre lag ligger ovenpå, hvilket er med til at gøre modellen en smule højere end de fleste andre senge. Har du vrøvl med kroppen eller bare svært ved at komme i og ud af sengen, kan det derfor være en stor fordel at skifte den gamle seng ud med en kontinentalseng.

Al forskning peger på, at vores velvære og generelle helbred forbedres markant, når vi også sover godt om natten. Med en af ovenstående kontinentalsenge i dit soveværelse, er du sikker på at få de nødvendige otte timer på langs hver nat og vågne veludhvilet og veltilpas hver morgen.

 

Kontinentalseng | De 14 bedste kontinentalsenge
5 (100%) 29 Stemmer

Skriv en kommentar

5 + four =