Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
lån-let

LånLet – Gennemgang af låneudbyder

Er du på jagt efter det bedste og billigste lån, så du får mulighed for at sænke skuldrene og gå i seng hver aften uden at spekulere over økonomiske kvaler? Så har LånLet svaret, du søger. LånLet har nemlig årevis erfaring med at hjælpe danskerne til at få mere økonomisk frihed og opfylde forbrugsdrømme i alle størrelsesordner. Uanset om du har brug for blot at låne en mindre sum for at komme på fode igen, eller søger et mere omfattende beløb, kan LånLet være den hjælpende hånd i nøden, du trænger til. Her har du nemlig altid garanti for at finde forbrugslån, der kan finansiere alt det, som betyder mest for dig – og så endda til yderst fordelagtige priser.

  • ✅ Lån minimum 7.000 kroner
  • ✅ Få maksimalt udbetalt 75.000 kroner.

 

lån let

Du kan trygt vælge LånLet, som din kommende låneudbyder online. Virksomheden sætter nemlig en dyd i give deres kunder gennemskuelige og troværdige lånetilbud, så du aldrig føler dig taget ved næsen, og låneoplevelsen bliver så behagelig som overhovedet muligt. Det er en stor ting at låne penge – uanset om du går til banken eller låner online, og derfor er det ikke noget, du bør tage let på. Det gør LånLet bestemt heller ikke, da medarbejdere her har forståelse for, at det er en følsam sag at have brug for en økonomisk håndsrækning udefra. Det afspejler sig tydeligt i den professionelle behandling, du til enhver tid møder, når du låner hos LånLet.

✅ Lån med stor sikkerhed

LånLet er enorm populær som låneudbyder blandt danskerne, og det med god grund. Her kan du nemlig med ro i maven låne penge til det, du står og mangler her og nu. Virksomheden holder til i København og er låneformidler for pengeinstituttet Basisbank. Det betyder, at det er Basisbank, der reelt set udbetaler pengene, du låner hos LånLet.

Det kan være forvirrende at finde rundt i, men overordnet er det kun en fordel for dig som låner. Basisbank er nemlig en veletableret og stor bank, og dermed har du større sikkerhed som kunde, når du ved, at det er dem, der administrerer lånet. Basisbank har desuden 20 års erfaring som låneudbyder på det danske marked, og det er en god tryghed at have med i rygsækken, hvis du er lidt usikker på det der med at låne penge på nettet. Her får du alt den gennemsigtighed, du overhovedet kan ønske dig, så du aldrig skriver under på en låneaftale i blinde.

✅ Hvor meget kan du låne med LånLet?

Det er meget forskelligt, hvor meget kunderne låner, når de ansøger om et lån hos LånLet. Her er nemlig stor frihed til at fastsætte præcis det beløb, du er mest tilpas med, uanset om det er stort eller småt. Helt konkret skal du som minimum låne 7.000 kroner hos LånLet, og du kan maksimum få udbetalt 75.000 kroner. Der er altså rig mulighed for at indfri de helt små drømme som at anskaffe en ny smartphone eller at tage på en romantisk storbyferie med den, du har kær. Samtidig kan du også realisere de lidt større behov som at få installeret det nye køkken, du har drømt om i årevis.

Inden du sender ansøgningen af sted, skal du dog lige overveje, hvor meget du rent faktisk har behov for at låne. Det er nemt at lade sig lokke og blive overmodig, fordi det er så enkelt at låne penge på nettet. Du kan dog hurtigt havne i en dum situation, hvor du ender med et lån, som du i virkelighed slet ikke har råd til at betale af. Det er nemlig langt fra billigt at optage forbrugslån online. Faktisk er det oftest en del dyrere end at gå til banken. Det skyldes især, at renterne er en del højere, ligesom der også kommer gebyrer oveni, som mange måske i farten glemmer at tage højde for. LånLet er dog gode til ikke at skjule nogle omkostninger for deres kunder, da de ønsker, at alle får et lån, som skaber stabilitet og frihed i stedet for endnu flere bekymringer.

✅ Få krav til dig som låner

Men hvad skal der så til, før du kan sikre dig et lån hos LånLet? Overordnet set er kravene til dig som låner ganske få og lige til at overskue. Først og fremmeste skal du være fyldt 18 år, og det er en lav aldersgrænse i forhold til mange andre udbydere, hvor kravet ofte ligger mellem 20 og 23 år. Ydermere skal du være bosat i Danmark. Derudover skal LånLet have garanti for, at du er en god og stabil betaler. Står du i RKI eller Debitor Registret, vil du altså blive afvist omgående. Sidst men ikke mindst kræver en godkendelse, at LånLet kan sige god for din økonomiske situation.

Så længe du har en fast månedlig indtægt, skal du dog ikke være bekymret for at blive afvist. Jo mere du ønsker at låne, des mere dokumentation skal du dog kunne fremvise. Låner du under 50.000 kroner, skal du slet ikke tænke på dokumentation som årsopgørelser og budgetter. Låner du mellem 50.000 kroner og 75.000 skal du blot kunne fremvise en lønseddel for at udbyderen kan foretage en kreditvurdering af dig. Du slipper altså langt nemmere igennem nåleøjet end i banken, hvor du skal igennem utallige processer, der kan føles uendelige, og så er der stadig ingen garanti for, at du overhovedet får grønt lys til at låne.

✅ Betal når det passer dig

Med LånLet får du et hurtigt og sikkert lån med masser af fleksibilitet. Du kan nemlig selv være med til at designe, hvordan låneperioden skal forløbe. Hos LånLet kan du vælge en løbetid mellem 12-72 måneder, så du selv kan bestemme, hvor hurtigt du ønsker at betale tilbage. Nogle kunder har brug for lang tid, mens andre foretrækker, at få det ud af verdenen hurtigst muligt. Hos LånLet kan du også altid vælge at betale lånet af hurtigere end først forventet, hvis din økonomiske situation ændrer sig – og det kan endda gøres helt gebyrfrit.

Fleksibiliteten gælder også det beløb, du låner. Har du allerede et lån hos LetLån, kan du nemlig nemt forhøje beløbet, uden at det bliver en dyr affære for dig. LånLet tilbyder desuden lån med variable renter og satser, så hvis renten falder i dit låns løbetid, falder dine låneomkostninger tilsvarende.

✅ Sådan låner du hos LånLet

Har du besluttet dig for, at LånLet er den rette låneudbyder for dig, kan du lynhurtigt komme i gang med at ansøge. Som navnet antyder, er det nemlig let at låne hos LånLet. Du kan ansøge direkte via hjemmesiden, og det tager blot få minutter at udfylde den simple ansøgningsformular. Her skal du sørge for at have dit cpr-nummer, kontonummer og NemID ved hånden. Når du har sendt din ansøgning, vil LetLån umiddelbart efter foretage en vurdering af din økonomiske situation, så de sikrer, at din månedlige indkomst også matcher det beløb, du kommer til at skulle betale tilbage. Svartiderne er ganske korte, da du i åbningstiden kan forvente svar på blot 15 minutter.

Bliver du godkendt, modtager du en låneaftale, som du underskriver med dit NemID. LånLet udbetaler lån hele tre gange om dagen, så du vil højst sandsynligt få pengene ind på din konto samme dag eller senest dagen efter. Det bliver altså ikke meget lettere at få det økonomiske råderum, du har brug for. Det er desuden altid helt uforpligtende at sende en ansøgning om et lån hos LetLån. Du kan altså sagtens blot forhøre dig om dine muligheder for at låne, før du træffer din endelige beslutning. Husk dog altid at undersøge alle dine muligheder, før du binder dig til et lån. Her hos Forbrugermagasinet.dk har vi samlet en lang række grundige anmeldelser af alle de største låneudbydere på markedet, så du nemt kan få et overblik over, om det er LånLet, der skal låne dig penge i fremtiden.

Tilbage til låneudbydere
LånLet – Gennemgang af låneudbyder
5 (100%) 17 Stemmer