Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Der er rigtig mange der gerne vil lære fransk. I starten kan man ofte være ivrig efter at gå i gang, men man når ofte til et punkt hvor man føler at man sidder fast. Her er 3 lydsprogskurser som kan hjælpe dig. Disse kan prøves gratis hos Mofibo i deres prøve periode.

1. Fransk begynder lydbog

Lær fransk på Mofibos grundkursus - sprogkursusDet kan godt føles en smule uoverskueligt at komme i gang med at lære et helt sprog. Der er flere komponenter – tale, læse, skrive, lytte, og en hel masse grammatik.

Men det vigtigste er at du synes det er sjovt at lære og kan begynde at få nogle ord og sætninger ind på nethinden der giver dig mulighed for at tale og begynde at læse meget simple ord.

Ved at lytte til f.eks. begynderfransk på Mofibo, kan du komme hurtigt i gang med lytte og tale, og du kan få inspiration til at lære mere selvstændigt.

Prøv lydbog gratis hos Mofibo

 

2.  Lær fransk fortsætter lydbog

Lær fransk på Mofibos fortsættelseskursus - sprogkursusVores dagligdag kan ofte blive ædt op af pligter, arbejde, transport og madlavning. Det kan føles lidt som et trummerum – men det er vigtigt at huske på at vi alle har de samme 24 timer i døgnet.

Du skal behandle sproget som en hobby og sætte tid af til at læse op – det er vigtigt at øve sig næsten hver dag for at holde det ved lige og ikke glemme noget. Du kan dog også med fordel snige lidt ekstra sprog ind sammen med de almindelige gøremål. Her er lydbøger geniale, for du kan lytte mens du er på farten, gør rent, laver mad – næsten enhver aktivitet der ikke kræver din udelte opmærksomhed.

Lyt til Mofibos fortsætterkursus i fransk for at fortsætte din udvikling, nemt og effektivt.

Prøv lydbog gratis hos Mofibo

 

3. Lær fransk lydbog for viderekomne

Lær fransk på Mofibos sprogkursus for viderekomneVi rammer alle sammen en mur nogle gange, hvilket du måske også kender fra sport. Du har lært det grundlæggende, du kan læse i lette bøger, men du føler slet ikke at du kan komme videre. Det kan være super demotiverende, men her skal du huske på at sprog skal være sjovt.

Du lærer ved at se film, lave huskelege, lytte til musik, og ikke mindst lydbøger. Jo mere du integrerer sproget i din hverdag, jo nemmere bliver det. Mofibo har også en lydbog for viderekomne i deres ”Lær fransk”-serie, som er oplagt.

Prøv lydbog gratis hos Mofibo

Hvorfor lære fransk?

Fransk er et utrolig smukt sprog og har fascineret millioner af mennesker rundt i hele verden, som har ladet sig opsluge af den unikke franske kultur.Det virker som om, at alt hvad franskmændene gør, er bare lige en tak bedre.

Landet har været et epicenter for mode, kultur, filosofi og kulinariske oplevelser i århundreder, og har en lang og traditionsrig historie, som man både kan læse om i bøgerne eller gå på opdagelse efter i f.eks. gaderne i Paris, på Omaha-stranden i Normandiet, eller på Versailles-slottet.

Uanset hvor du kigger, så bugner Frankrig og fransk kultur af oplevelser. Hvis du også er frankofil, så har du måske overvejet at gå i gang med at lære fransk. Måske ønsker du at rejse til Frankrig og opleve kulturen helt tæt på, læse franske bøger eller bare prøve det af som en hobby.

Læs også om: Outlander bøger, Dan Brown bøger, Jo Nesbø bøger, Harry Potter bøger, Ken Follett bøger,  Lær fransk med lydbog, Wype magasiner, Nye bøger, Lydbøger til børn, Serier på Viaplay, Storytel guide, Mofibo gratis,

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

8 + 1 =