Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
leasy mni lån

LEASY Minilån: Gennemgang af låneudbyder

Der er flere låneudbydere på nettet, der har fået øjnene op fordelene ved at tilbyde mikrolån til kunderne, og derfor er udvalget i dag også stort. Er du på jagt efter et sted at låne et mindre beløb, bør du dog uden tvivl tjekke L’EASY Minilån ud. Her kan du nemlig lynhurtigt og helt uden besvær låne penge til alt det, du drømmer om.

  • ✅ Lån fra 5.000 og op til 10.000 kroner
  • ✅ Du skal være fyldt 25 år
  • ✅ Fast bopæl i Danmark
Detaljer

leasy-mini-lån-nemt

✅ Så meget kan du låne med LEASY Minilån

Er skærmen på din smartphone revnet, eller står du over for at skulle anskaffe en række studiebøger til det kommende semester på din uddannelse? Det kan virke som små udgifter for nogle, men det er bare ikke altid, at budgettet tillader, at du bruger penge på den slags. I den situation kan et såkaldt mikrolån være den perfekte løsning. Du behøver nemlig langt fra låne enorme summer, når du ansøger om en lån online. Du kan sagtens nøjes med at låne små beløb, som lige kan få dig på fode igen og sørge for, at du kan finansiere det, du står og mangler her og nu.

Mikrolån er den overordnede betegnelse for forbrugslån, som kun gælder et beskedent lånebeløb. Hos mange låneudbydere på nettet har du mulighed for at låne svimlende beløb, men det er langt fra alle kunder, der har lyst til at låne og gældsætte sig i så stor stil. Her er mikrolån den oplagte mulighed for alligevel at få lidt mere luft i budgettet. Vælger du et L’EASY Mikrolån kan du låne fra 5.000 og op til 10.000 kroner, som altså for mange er nok til at komme de værste økonomiske kvaler til livs. Det er særligt attraktivt for den yngre målgruppe, som måske har svært ved at få råd til akutte udgifter på et stramt budget.

Generelt skal du altid passe på ikke at låne mere, end du egentligt har brug for. Det er bestemt ikke gratis at optage et forbrugslån, og du ender altid med at betale mere tilbage, end du lånte til at starte med på grund af renter og gebyrer. Det skal du have in mente, når du vælge lånebeløbet, så du er sikker på at have råd til at betale omkostningerne tilbage inden for fristen. Med L’EASY Minilån får du dog et mikrolån med yderst fordelagtige vilkår og ikke mindst priser, som garanterer, at du ikke ender med at føle dig snydt.

Læs mere hos LEASY minilån her

✅ Læs det med småt

Med L’EASY Minilån kan du som sagt låne helt op til 10.000 kroner til det, du lige står og mangler, hvad end det er en ny vinterjakke eller en rejse til sydens sol. Før du underskriver en låneaftale, skal du dog lige være opmærksom på nogle ting. Generelt er L’EASY Minilån et billigt lån med en debitorrente på 9,90 procent til 26,08 procent. Du skal også være opmærksom på det, man kalder ÅOP, som er lånets årlige omkostninger i procent, hvilket både omfatter renter, gebyrer og øvrige omkostninger, og her ligger L’EASY Minilån også pænt i forhold til mange af konkurrenterne.

Låner du ved L’EASY, skal du dog lige have for øje, at det altid kommer et opstartsgebyr oven i prisen, som nogle gange kan være lidt svært at gennemskue ved første øjekast. Du kan dog godt regne med, at du kommer til at betale 8 procent af lånebeløbet i gebyr til at starte med, så låner du 10.000 kroner, skal du af med 800 kroner i opstartsgebyr. Ligegyldigt hvilket onlinelån du vælger, skal du altid nøje læse alt det med småt, da der kan gemme sig grimme overraskelser, hvis du ikke er grundig nok.

✅ Bestem selv løbetiden

Det gode ved mikrolån er, at det ofte ikke behøver at tage ret langt tid at betale lånet tilbage. Det er en stor fordel for mange, da du som hovedregel godt kan regne med, at jo længere det tager dig at betale lånet ud, des dyrere bliver det for dig. Renterne påregnes jo løbende, og dermed stiger omkostningerne også bare med tiden. Med mange mikrolån kan der da også være et direkte krav om, at du betaler pengene tilbage inden for ganske få måneder. Her skiller L’EASY Minilån sig dog ud, da du faktisk kan få helt op til tre år til at tilbagebetale dit lån. L’EASY Minilån ønsker nemlig ikke at sætte kunderne under unødigt pres, og derfor kan du selv vælge, om du har brug for en løbetid på 12, 24 eller 36 måneder.

Du kan dog også sagtens vælge at betale lånet af langt hurtigere, og kan du afdrage lånet på eksempelvis to måneder, er det muligt at opnå afdragsfrihed, som altså kan spare dig en masse penge. Den store fleksibilitet er i sandhed med til at gøre L’EASY Minilån til et attraktivt valg for forbrugere, der ønsker at låne penge uden at miste selvbestemmelsen og kontrollen.

✅ Vilkår for et L’EASY Minilån

Der er som altid en række vilkår, du skal leve op til, før du kan blive godkendt til et online lån. Det gælder naturligvis også med et L’EASY Minilån. Her skal du være fyldt 20 år og have fast bopæl i Danmark. Derudover skal du kunne dokumentere, at du har en stabil indkomst, så låneudbydere har en garanti i dig som betaler. Du må desuden ikke stå i RKI, som er det danske register for dårlige betalere. Opfylder du kravene, kan du roligt sende en ansøgning af sted uden at bekymre dig om at få afslag. Generelt er ansøgningsfasen langt mere behagelig og enkel, når du vælger at søge hos LEASY i forhold til eksempelvis at gå i banken. Du slipper nemlig for at skulle redegøre for, hvorfor du i første omgang overhovedet har behov for et lån.

Optager du et LEASY Minilån er det din helt egen sag, hvad du bruger de 5.000 til 10.000 kroner til, hvilket er en stor lettelse for mange kunder. Det kan være ubehageligt eller ligefrem pinligt at skulle stå ansigt til ansigt med et andet menneske og sige, at man har behov for økonomisk hjælp. Det personlige møde og forhør undgår du helt, når du låner med L’EASY Minilån, som i den grad respekterer dit privatliv. En anden stor fordel i forhold til at låne i banken er, at du ikke blive bedt om at stille nogen form for sikkerhed for lånet. Du sparer altså en masse tid og besvær, hvis du vælger at låne online.

Leasy Minilån

✅ Få svar på en time

Men hvordan gør du så helt konkret, hvis du har besluttet dig for at ansøge om et LEASY Minilån?  L’EASY har gjort det enormt enkelt og ligetil at søge direkte på deres hjemmeside – ja faktisk kan du ordne det hele direkte fra din smartphone, hvis du foretrækker det. På siden udfylder du blot ansøgningen, og det kan klares på ganske få minutter. Når du har ansøgt, vil du få svar inden for bare 1 time, hvis du ansøger inden for den almindelige åbningstid. Du underskriver låneaftalen med dit NemID og har pengene på kontoen enten samme dag eller seneste dagen efter. Det afhænger af, hvornår på dagen du søger.

Det bliver altså ikke nemmere eller hurtigere at finansiere alle dine drømme allerede i dag. LEASY Minilån kan varmt anbefales til dig, der har brug for et mikrolån til at lette hverdagen, da du får et lån til fornuftige priser og med yderst rimelige vilkår, der sikrer din tryghed som låner. Før du træffer en endelig beslutning, bør du dog lige undersøge nogle af de andre låneudbydere, som du nemt finder her hos Forbrugermagasinet.dk.

Hos LEASY Minilån kan du også altid få et uforpligtende tilbud, så du har ro i maven, før du binder dig til en låneaftale.

Tilbage til låneudbydere
LEASY Minilån: Gennemgang af låneudbyder
5 (100%) 13 Stemmer