Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

lillepip få værdikode

Lillepip værdikode & tilbud

Mangle du den perfekte fødselsdagsgave til et barn? Eller står du måske selv snart og skal være forælder og har brug for at have udstyret i orden? Så bør du besøge Lillepip. Her er nemlig tale om et sandt mekka for produkter til familiens mindste. Nu kan du endda spare store summer på alt fra barnevogne til børnetøj og bæreseler. Med en Lillepip værdikode betaler du nemlig kun en brøkdel af prisen. 🔥🛒

[wpcd_coupon id=8036]

Specialister i at skabe trygge forældre

Ønskebørn rabatkoderDet er en stor opgave at blive forældre. Der er tusind ting, der skal på plads, og man bekymrer sig konstant om barnets sundhed og velvære. Lillepip er dog til for at tage lidt af presset af alle danske forældre. Virksomhedens fornemmeste opgave er nemlig at gøre det let og bekvemt at få fat i alle de ting, som et barn har brug for. Her kan du shoppe alt til dine guldklumpet på samme sted. Ovenikøbet får du kyndig vejledning og gode råd med på vejen, så du som kunde og ikke mindst forælder føler dig tryg. Lillepips hovedkontor holder til i Risskov.

Et bredt udvalg af kvalitet i børnehøjde

Ønskebørn rabatkode kurvHos Lillepip er der garanti for, at ethvert barn kan blive forkælet. Her finder du nemlig alt, hvad hjertet kan begære til de yngste. Det gælder uanset, om du har en nyfødt eller et stort barn på vej ind i teenageårene. Lillepip har nemlig produkter til børn i alle aldre på hylderne. Til spædbørn kan du købe ammepuder, blespande, sutteflasker og autostole. Til de lidt ældre kan du finde masser af sjovt legetøj, der samtidig stimulerer barnet og hjælper deres udvikling og indlæring på vej. Til de helt store børn kan du købe masser af smart tøj, som uden tvivl vil sætte smil på læben hos både drenge og piger. Der er altså masser af lækkerier, som du kan bruge din Lillepip værdikode på. Alle produkterne er smart opdelt i kategorier, så det er let at navigere i.

Sådan bruger du din Lillepip værdikode

Ønskebørn rabatHos Lillepip er der så mange gode varer at vælge mellem, at det være svært at beslutte sig. Når det endelig lykkedes, er det dog tid til betaling. Og her kan du som bekendt gøre det endelig beløb mindre med en Lillepip værdikode. Det er endda ganske nemt. Du starter med at kopiere din Lillepip værdikode her fra siden. Derefter ligger du dine varer i indkøbskurven på webshoppen. Du går til kassen ved at trykke på indløbskurven i højre hjørne. Her indtaster du dine personlige oplysninger. Derefter kommer du til feltet ”værdikode”. Her indsætter du bare en gyldig Lillepip værdikode. Derefter får du din besparelse med det samme.

Gratis levering til butik

levering hos ØnskebørnHos Lillepip er der flere muligheder for at slippe for at betale for fragt. Leveringen er først og fremmest gratis, når du bestiller for 399 kroner eller mere. Det gælder uanset om du får leveret lige til døren eller til en pakkeshop med GLS. Du kan dog også vælge at få leveret til en af Lillepips fysiske butikker. Det er nemlig altid gratis, uanset hvor mange penge du shopper for. Der er desuden helt sikkert en butik i nærheden af dig. Hvis du bestiller hjem til dig eller til pakkeshop, har du pakken inden for 1-3 hverdage.

Fantastisk børneunivers med lækre brands

Zooplus udsalg og udvalgAlle forældre Lillepip det bedste af det bedste for deres børn. Lillepip vil også det bedste for alle deres kunder og deres småfolk. Derfor finder du udelukkende produkter i højeste kvalitet på webshoppen og i de fysiske butikker. Produkterne kommer desuden fra nogle af tidens mest populære brands. Du kan naturligvis bruge din Lillepip værdikode til dem alle.

Hovedkategorier hos Lillepip:

 • Tøj og sko
 • Interiør og leg
 • Gaver
 • Mærker

Populære brands hos Lillepip:

 • Arthur zoo
 • Filibabba
 • Fixoni
 • Nordic Label
 • Bibs
 • Bisgaard
 • En Fant
 • Small Rags