Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Løbebånd | 13 løbebånd, der får dig i form

løbebånd

Hvis vi skal holde kroppen sund og rask gennem hele livet, gælder det om at holde den i gang dagligt.

Mand på løbebåndMotion er kilden til overskud og energi til dagens gøremål samt forøget livsglæde og velvære, og derfor bør vi alle gøre det til en prioritet i hverdagen. Særligt hvis du vil holde helbredsmæssige problemer på afstand, bør du jævnligt få rørt kroppen og få sved på panden.

Der findes et væld af gode løbebånd på markedet i dag. Vi har her samlet vores bud på de 13 bedste modeller, så du kan lade dig inspirere.

 1. Sole F85 løbebånd

  Sole F85 løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Hvis du vil gøre et sikkert køb, bør du investere i løbebåndet Sole F85. Modellen er nemlig blevet kåret som bedst i test af Treadmilldoctor.com og været en suveræn bestseller i USA. Det er særligt den store stabilitet, gode støddæmpning og store løbeflade, der tilsammen gør Sole F85 til et rigtigt godt køb. Derudover får du et meget overskueligt display samt en kraftig motor med en tophastighed på 20 km/t og en stigning på 15 procent.

  Mål: L: 207 B: 93 H: 144 cm


  Se seneste pris

 1. Sole F85 Bluetooth løbebånd

  Sole F85 Bluetooth løbebåndSet hos: Abilicaonline.dk på tilbud til 17.900 kr.

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Sole F85 er uden tvivl en af de bedste løbebånd på markedet til konditionstræningen i hjemmet, og nu kan du også få modellen i en lidt mere teknisk avanceret udgave. I 2017 udkom denne model nemlig, som indeholder Bluetooth. Det gør det muligt at gemme og overføre alt din træningsdata til din smartphone eller tablet, så du altid kan holde øje med din udvikling. Derudover er der også skruet op for hastigheden, da tophastigheden her er hele 22 km/t, som sikres af den kraftige 4 HK motor, der kan køre i op til fire timer dagligt.

  Mål: L: 211 B: 94 H: 145 cm


  Bestil løbebåndet her

 2. ProForm Power 995i løbebånd

  ProForm Power løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Løbebåndet her er perfekt til dig, der gerne vil presse dig selv og se synlige forbedringer i dine resultater. På det overskuelige og brugervenlige display kan du nemt følge med i din træningsdata og skrue op eller ned for hastigheden og stigningen. Og der er altså rig mulighed for at løbe hurtigt, da tophastigheden er 22 km/t. Displayet har desuden indbygget bluetooth og kan tilkobles det smarte iFit modul, som gør det muligt at træne efter professionelle træningsprogrammer og meget mere.

  Mål: L: 198 B: 92 H: 145 cm


  Se seneste pris

 3. Sole TT8 løbebånd

  Sole TT8 løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Sole TT8 kan på mange måder kaldes storebroren til den tidligere omtalte F85. Her får du nemlig mange af de samme kvaliteter. Forskellen er dog, at løbebåndet her kan være i brug i hele 8 timer om dagen på grund af den kraftige motor. Derfor egner den sig godt til institutioner eller virksomheder, som har brug for træningsfaciliteter, der skal kunne bruges af mange i løbet af dagen. Den særlige rammekonstruktion gør løbebåndet utroligt stabilt at løbe på, og støddæmpningen er ligeledes i top på grund af dets Cushion Flex dæmpningssystem, der gør det 40 procent mere skånsomt end at løbe på asfalt i det fri.

  Mål: L: 207 B: 93 H: 144 cm


  Se seneste pris

 4. DHZ X8600 løbebånd

  DHZ X8600 løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Uanset om du er øvet løber eller nybegynder, vil du få en god oplevelse med løbebåndet DHZ X8600. Her får du nemlig masser af kvalitet for penge. I løbebåndet er der indbygget programmer, som gør det muligt for dig at udfordre dig selv og sætte nye mål for din træning uanset niveau. Der er tale om et tungt løbebånd med en kraftig motor, som sikrer stor stabilitet og tryghed.

  Mål: L: 216 B: 94 H: 141 cm


  Se seneste pris

 5. Spirit Fitness CT850 løbebånd

  Spirit Fitness løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Løbebåndet Spirit Fitness CT850 er til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten, og som ønsker det samme professionelle udstyr i hjemmet, som du også finder i fitnesscentret. Den stærke og solide stålramme sikrer stor stabilitet og holdbarhed. Derudover får du en 4 HK AC motor og en dobbelt ventilator, som sørger for at regulere luften rundt om den kraftige motor, så den arbejder optimalt. Som en ekstra smart detalje kan selve løbepladen vendes, når den er ved at være slidt, så du forlænger løbebåndets levetid markant.

  Mål: L: 216 B: 89 H: 147 cm


  Se seneste pris

 1. DHZ X8900 løbebånd

  DHZ X8900 løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Er du på udkig efter et løbebånd, der skiller sig lidt ud fra mængden, er DHZ X8900 det perfekte valg. Det helt unikke design gør den nemlig til noget helt særligt. Designet tjener dog også et praktisk formål, da de lange håndtag gør det muligt fra alle – lige fra den garvede atlet til den ældre med behov for genoptræning – at benytte båndet og opnå gode resultater. Her er tale om et kraftigt og tungt løbebånd på hele 250 kg, som også er med til at sikre den høje kvalitet og stabilitet.

  Mål: L: 220 B: 94 H: 156 cm


  Se seneste pris

 2. SpeedFit Curved SPT – 1000C

  SpeedFit Curved løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Med løbebåndet SpeedFit Curved SPT – 1000C får du lov til at opleve den nyeste teknologi inden for løbetræning. Det sørger den specielle kurvede løbeplade for. Her kan du nemlig selv regulere hastigheden, alt efter hvor du positionerer dig. Træder du frem, går det hurtigere, og glider du tilbage på båndet, sænkes farten automatisk. Den revolutionerende teknik gør, at der ikke er behov for en motor i løbebåndet, da du selv styrer hastigheden. Det betyder også, at du får oplevelsen af at løbe udenfor, selvom du befinder dig inden for hjemmets trygge rammer. Dermed får du også mere modstand og udfordring end med traditionelle løbebånd, hvilket er godt til dig, der gerne vil presse dig selv og opnå nye mål.

  Mål: L: 163 B: 78,5 H: 170 cm


  Se seneste pris

 3. Freemotion t10.8 løbebånd

  Freemotion T10.8 løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Vil du have toppen af poppen inden for løbebånd, er der ingen tvivl om, at Freemotion t10.8 er noget af det bedste, der findes på markedet i dag. Løbebåndet har en kraftig motor på hele 5 HK AC, en imponerende tophastighed på 24 km/t og kan opnå en stigning på 20 procent. Løbepladen kan desuden vendes om, når den er slidt op på den ene side, så levetiden fordobles. Bedst af det hele får du et overskueligt display og en computer med hele 16 programmer, som gør det muligt at få både udfordring og motivation under dit løb.

  Mål: L: 220 B: 97 H: 167 cm


  Se seneste pris

 4. Freemotion t10.9 Reflex løbebånd

  Freemotion T10.9 løbebåndSet hos: Abilicaonline

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Freemotion t10.9 Reflex løbebåndet er først og fremmest kvalitet og design, når det er bedst. Det er dog særligt godt til dig, der er på udkig efter et løbebånd, der sikrer god støddæmpning, så du får den mest skånsomme løbetur muligt. Det er den særlige Reflex-løbeplade, som gør, at stødabsorptionen er helt i top, og at du får en fantastisk oplevelse, hver gang du træder op på båndet. Derudover får du en exceptionel motor på hele 5 HK AC, som kan holde til hyppigt og hårdt brug.

  Mål: L: 220 B: 97 H: 167 cm


  Se seneste pris

 5. Peak Fitness Motion 6.0

  Peak Fitness løbebåndSet hos: Fitnesstorvet

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Er du på udkig efter et løbebånd til hjemmebrug, som giver dig masser af komfort og høj brugervenlighed til en fornuftig pris? Så er svaret Peak Fitness Motion 6.0. Løbebåndet her har et flot design med det røde og sorte ydre, og indeni finder du en motor på 3,5 HK. Derudover medfølger et display og computer, som er nem at bruge, og som indeholder en række smarte funktioner, der gør din løbetur lidt sjovere.

  Mål: L: 200 B: 81 H: 138 cm

  Se seneste pris

 1. Circle Fitness M-7200 Deluxe

  Circle Fitness løbebåndSet hos: Fitnesstorvet

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Hvis du skal bevare motivationen til at holde løbetræningen ved lige, gælder det om at sørge for at optimere løbeoplevelsen, så du ikke mister glæden ved træningsformen. Netop det kan du gøre med løbebåndet Circle Fitness M-7200 Deluxe, som med sin 3 HK motor er perfekt til hjemmebrug. Modellen kan nå en tophastighed på 20 km/t og en stigning på hele 18 procent. Ydermere er stødabsorptionen helt i top, så du skåner kroppen mest muligt.

  Mål: L: 153 B: 55 (løbeflade)

  Se seneste pris

 2. Kettler Track 5 løbebånd

  Kettler Track løbebåndSet hos: Fitnesstorvet

  Derfor anbefaler vi dette løbebånd:
  Har du ikke brug for en masse hestekræfter, men blot et godt og stabilt løbebånd, som kan klare din hjemmetræning, er Kettler Track 5 et godt bud. Her får du nemlig en model med en lille 2,5 HK motor og en bred løbeflade på 51 cm i bredden, så du har god plads til at løbe hurtigt. Du kan maks. nå en hastighed på 20 km/t. Som noget særligt smart kan løbebåndet foldes sammen og transporteres rundt på hjul, når du ikke ønsker at have det stående fremme.

  Mål: L: 202 B: 88 H: 136 cm

  Se seneste prisLøb på løbebånd har mange fordele

For mange er den foretrukne motionsform løb, og der er da også enormt mange fordele både fysisk og mentalt ved at snøre løbeskoene regelmæssigt. Først og fremmeste er det videnskabeligt bevist, at det kan give en større lykkefølelse og mere energi at løbe sig en tur, fordi det frigiver endorfiner i kroppen. Og du behøver langt fra at løbe en maraton for at opnå den rare fornemmelse, som endorfin-rusen giver, når vi får pulsen lidt op. Faktisk viser forskning, at man kan løbetræne sig fra alt fra depression til koncentrationsbesvær og humørsvingninger.

Udover at være en gevinst for dit mentale helbred gør løb også underværker for din krops fysiske tilstand. Løb kræver nemlig meget af kroppen, da samtlige muskler skal arbejde sammen for at skabe den rette rytme. Det kan derfor være med til at styrke hele kroppen, når du af og til løber dig en tur. Det kan også være med til at forbedre din kondition og fedtforbrænding, så du har nemmere ved at opnå et eventuelt vægttab eller blot holde vægten på et sundt og stabilt niveau.

Det gode ved løb er, at det ikke kræver meget af dig og kan klares overalt. Det er dog ikke altid, at det danske vejr indbyder til træning i det fri, og derfor kan det være praktisk at have mulighed for at klare løbeturen derhjemme ved at investere i et løbebånd. Det giver dig friheden til at konditionstræne, præcis når det passer dig. Før du køber et løbebånd, er der dog nogle ting, du bør overveje. Femina har skrevet en glimrende guide omkring løbebånd kontra løb i det fri.

Kvinde på løbebånd

Hvilken motorstørrelse på løbebånd

Først og fremmeste skal du vurdere, hvilken motorstørrelse du har behov for. Her gælder det om ikke at vælge et løbebånd med en for lille motor, da båndet i så fald hurtigt kan blive overbelastet. Tommelfingerreglen er at gå efter et med en motor på 3 HK eller mere, særligt hvis du ønsker at intervaltræne på båndet. Derudover skal du overveje, hvilken løbeflade du ønsker. Det er nemlig forskelligt, hvor brede og smalle løbebånd er. Kan du godt lide at løbe hurtigt, har du brug for mere plads, og derfor er det en god idé at gå med en bredere variant. Sidst men ikke mindst skal du vælge et løbebånd, der passer til din størrelse og vægt, så du opnår den bedst mulige stabilitet. Jo tungere du er, des tungere skal løbebåndet også være for at sikre, at det ikke rykker sig, når du løber.

Med et løbebånd i hjemmet kan du bibeholde motivationen til løbetræning, selvom det danske vejr ikke tillader en løbetur i det fri. Og vælger du en af ovenstående modeller, er der garanti for, at du får en god oplevelse og sved på panden, hver gang du hopper op på båndet.

Løbesko

Anmeld

Skriv en kommentar

eight + ten =