Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
lyngby glas rabatkode gavekode

Lyngby Glas gavekode & tilbud

Mangler du de perfekte glas til at dække et smukt bord? Så kan du uden tvivl imponerende dine gæster med glas fra Lyngby Glas. Det klassiske brand udstråler nemlig tidløs elegance. Med en Lyngby Glas rabatkode ved hånden, behøver det ikke engang at være en dyr fornøjelse at investere i de klassiske glas. Og nu har vi samlet alle de bedste for dig lige her, så du nemt finder den Lyngby Glas rabatkode, der passer bedst til dine ønsker. 🔥🛒

 

10%
RABATKODE
Ingen udløbsdato

Klassisk dansk design siden 1940

Lyngby glas gavekodeLyngby Glas må uden tvivl siges at være et sandt designikon i Danmark. Brandet blev nemlig lanceret helt tilbage i 1940 af den danske isenkræmmer Holger Jepsen. Det smukke håndværk blev hurtigt en succes og voksede sig til en af de største glasfabrikker i Danmark. Og den succes har holdt ved lige siden, selvom virksomheden er overgået til nye generationer. I næsten 80 år har Lyngby Glas sat sit præg på de danske middagsborde. Det er nemlig ikke til at tage fejl af, når der er Lyngby Glas på bordet. De smukke glas har ganske enkelt deres helt eget udtryk. Og nu kan det altså også pryde dit spisebord til middagsselskaber, hvis du bruger en Lyngby Glas rabatkode.

Det nye Lyngby Glas

produkter hos Lyngby-glasSelvom Lyngby Glas bygger på stolte traditioner, har brandet også udviklet sig med tiden. I dag kan du derfor købe den helt nye serie af krystalklare karafler og vaser samt whisky- og longdrinkglas. I dag er alle produkterne fremstillet i transparent miljøkrystal. Det betyder, at glassene er helt fri for sundhedsskadelige stoffer. Du kan altså roligt opbevare dine dyrebare drikkevarer heri. Glassene gennemgår herefter en helt særlig proces, som får dem til at fremstå ekstra klare. Det giver dog ikke bare et flot og eksklusivt ydre. Det betyder også meget for glassenes holdbarhed.

Brugervenlighed i top

Lyngby glas gavekode kurvNår du besøger Lyngby Glas’ hjemmeside, er det let som en leg at finde, hvad du søger. Alle produkterne er nemlig logisk opdelt, så det bliver nemt at sortere i det store udvalg. Du kan også altid klikke dig ind under nyheder, så du kun får vist det nyeste udvalg. Er du forelsket i en særlig serie hos Lyngby Glas, kan du også filtrere din søgning efter det. Som en ekstra service til de besøgende kan du endda få gode drinksopskrifter med på vejen. Dermed kan du få inspiration til, hvad du skal servere i dine nye Lyngby Glas. Du finder både opskrifter med gin, rom og whisky. Der er altså lidt til enhver smag. Sidst men ikke mindst er der en hel kategori for plejetips. Med et dyrbart produkt som krystalglas er det afgørende, at vedligeholdelsen tages seriøst. Og du får altså kyndig vejledning hertil på hjemmesiden.

Spar penge med en Lyngby Glas rabatkode

Lyngby glas tilbudKrystalglas og smukke vaser og karafler i glas er bestemt ikke billige. Med en Lyngby Glas rabatkode får du dog råd til at lægge lidt flere varer i indkøbskurven. Her kan du nemlig skære store dele af pris med ganske få klik. Du kan også med fordel shoppe Lyngby Glas på udsalg. På webshoppen er der nemlig en kategori for gode tilbud. Her finder du glas og krystalglas med op til 50 procents besparelser. Når du har brugt din Lyngby Glas rabatkode til at spare, får du din vare leveret inden for 1-2 arbejdsdage. Fragten er desuden gratis, når du bestiller for mindst 299 kroner.

Et væld af smukke glasprodukter

Lyngby glas rabatLyngby Glas er uden tvivl kendt for deres ikoniske glas til whisky og cognac. På webshoppen finder du dog et hav af andre former for glasprodukter. Fælles for dem alle er dog det krystalklare udseende og den høje kvalitet. Du kan blandt andet vælge mellem:

 • Champagneglas
 • Kaffeglas
 • Karafler
 • Lysestager
 • Romglas
 • Punchsæt
 • Shotglas
 • Skåle
 • Snapseglas
 • Vaser
 • Vinglas

Lyngby Glas rummer altså en fantastisk verden af glas for enhver smag. Der er med andre ord ikke den lejlighed, som du ikke kan bruge Lyngby Glas’ smukke produkter til. Og det gør det ekstra sjovt at slå sig løs med en Lyngby Glas rabatkode.

Lyngby Glas gavekode & tilbud
5 (100%) 1 Stemmer