Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

MaltaDrømmer du om at komme helt ned i gear med sol, strand og lækker mad? Så kan det være, at din næste feriedestination skal være Malta.

Den skønne Middelhavsø har alt, hvad der skal til for at danne rammerne for den perfekte ferie, uanset om du er til at dase med en god bog ved det krystalklare vand, eller til eventyr og storslåede oplevelser. Malta kan det hele og mere til.  Her får du det komplette overblik over, hvorfor du bør besøge Malta, ligesom vi guider dig igennem, hvor du finder de billigste flybilletter og bedste hoteller på den charmerende ferieø.

Billige flybilletter til Malta

Malta strandMed en rejsetid på lige omkring 3,5 time fra Billund er Malta den oplagte destination, hvis du vil opleve en idyllisk ferieø uden at skulle rejse alt for lang. Det gør også den charmerende ø velegnet til kortere ophold, da du hurtigt kan komme frem og tilbage.

Flyver du fra Billund, kan du især finde billige billetter til middelhavsøen hos Ryanair, som flyver direkte lige fra maj til oktober. Her kan du i perioder finder biletter til omkring 200 kroner, hvis du kun flyver med håndbagage. Her kan du både flyve med SAS, Norwegian, Lufthansa og airBaltic, og her er der gode muligheder for også at komme afsted billigt i vinterperioden – særligt hvis du er villig til at acceptere en enkelt kort mellemlanding.

 

Tilbud hos Primotours

 

Her skal du bo

Malta er fuld af lækre overnatningsmulighed, og uanset hvad du er til, finder du med garanti et hotel, der matcher dine ønsker. Og med Hotels.com bliver det ikke nemmere. Her kan du nemlig lynhurtigt få et overblik over hotellerne i dit foretrukne område. Via Hotelscombined.com har vi gjort noget af arbejdet for dig og undersøgt, hvor du finder lækre hoteller i de mest populære områder til fornuftige priser. Søgemaskinen undersøger pris for blandt andet Hotels.com og Expedia. Først og fremmeste skal du naturligvis overveje, hvilken type ferie du ønsker. Er du til shopping og byliv fremfor strand, bør du slå dig ned i Valletta eller Sliema. Er du i højere grad på udkig efter et pulserende natteliv med gang i gaden, kan du vælge populære St. Julians eller Paceville. Sidst men ikke mindst er Bugibba og St. Pauls Bay ideelt for dig, der drømmer om solbadning på stranden.

Malta by

Hos Hotels.com kan vi blandt andet i Valletta anbefale skønne Pallozzo Valletta Suites, som scorer toppoint hos brugerne. Det samme gælder det charmerende hotel The Vincent, som med sine 4,5 stjerne tilbyder masser af komfort og god service med en fremragende placering. Begge steder kan du være heldig at finde overnatning til omkring 3.500 kroner per person for en rejse for to i foråret eller efteråret. I St. Julian bør du tjekke det populære Le Meridien St. Julians Hotel & Spa ud, mens du i Sliema med fordel kan checke ind på Preluna Hotel & Spa til en yderst rimelig pris også i højsæsonen.

Godt vejr året rundt

Malta er hurtigt blevet mange turisters foretrukne feriedestination. Det skyldes særligt, at øen er velsignet med solskin året rundt. Sommeren er varm og tør med en gennemsnitstemperatur omkring 25-30 grader, der strækker sig langt ind i efteråret. Det skønne middelhavsklima sikrer dog også, at vinteren ligeledes er mild og solrig, og her vil du også kunne nyde godt af temperaturer omkring de 20 grader. Du kan altså uden problem besøge Malta året rundt, men er du på udkig efter sol- og badeferie, er det ideelt at rejse mellem maj og oktober, hvor forholdene er helt i top.

Malta Strand

Oplev historiens vingesus

Malta er langt mere end hvide sandstrande og azurblåt vand. På øen kan du nemlig også opleve nogle af verdens mest imponerende kulturskatte på helt nært hold. På øen finder du blandt andet ruiner, der vækker minder om korsriddernes tid, forhistoriske klippetempler og de smukkeste katedraler fra en svunden tid.

MaltaDu må heller ikke snyde dig selv for et besøg i hovedstaden Valletta, som figurer på UNESCO’s verdensarvsliste, som er liste over særligt bevaringsværdier steder. Det skyldes særligt byens unikke historie, der kan dateres helt tilbage til 1500-tallet samt de mange smukke barokbygninger, der præger bybilledet. Her kan du opleve johanniterriddernes fortid i Stormestrenes Palads, se en historisk opvisning på Fort St. Elmo, eller bare gå på opdagelse og nyde den smukke arkitektur. Der er selvfølgelig også rig mulighed for at tage på marked og shoppe eller nyde en lækker frokost på en af de mange hyggelige udendørs cafeer og restauranter.

Der venter dig et væld af unikke oplevelser og skønne ferieminder, hvis du klikker en rejse til Malta hjem i dag.

Skriv en kommentar

twelve + twelve =