Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Husholdning Rengøring

Miele Støvsuger Test – Eksperternes Bedste

bedste miele støvsugere
Er du på udkig efter en ny støvsuger til at klare madkrummer, støv og hundehår i hjemmet effektivt, nemt og til en pris, der ikke sprænger budgettet, så er en støvsuger fra Miele det oplagte valg. Vi har nøje udvalg tre Miele støvsuger tilbud, som alle er dømt bedst i test, og som vi anbefaler til alle, der jagter en billig Miele støvsuger.

1. Complete C3 Celebration EcoLine Plus – Miljøvenlig testvinder med stor kapacitet

Miele Complete C3 Celebration EcoLine støvsuger Derfor anbefaler vi støvsugeren 

Har du et stort hjem med mange rum og flere beboere, der gør jævnlig støvsugning nødvendigt, så er Complete C3 Celebration EcoLine Plus et rigtig godt bud på en billig Miele støvsuger. Støvsugeren klarer sig nemlig godt på alle typer overflade, hvad end det er laminatgulvet i køkkenet eller gulvtæppet på børneværelset. Posen har desuden en kapacitet på hele 4,5 liter, hvilket betyder, at du slipper for hyppige poseskift, selvom du ofte hiver støvsugeren frem. Dens effektivitet og rummelighed sikrede da også den populære Miele støvsuger titlen som bedst i test hos Tænk i 2015.

Miljøvenlighed i centrum: 

Udover stor anvendelighed og sugeevne på alle former for overflader i hjemmet, får du med en Miele Complete C3 Celebration EcoLine Plus også en miljøvenlig støvsuger. Med en energiforbrug på 800 watt ligger den i energiklasse A og overholder EU’s standarder. Den er altså både god for miljøet og for din elregning.

Allergivenligt filter:  

Når det gælder evnen til at holde på det opsamlede støv, scorer Miele støvsugeren også toppoint, hvilket gør den til et fordelagtigt valg for familier med spædbørn eller støvallergikere. Dette forstærkes af maskinens Allergy Plus filter, som opfanger næsten alle støvpartikler.

Manøvredygtig og brugervenlig:

Med en Complete C3 Celebration EcoLine Plus får du en maskine, som du nemt kan manøvre rundt i hele hjemmet trods den lidt højere vægt. Du får en arbejdsradius på 11 meter, så du kan kommer langt uden at skulle skifte stikkontakt. Desuden kan hjulene drejes 360 grader, så du let kan gøre rent rundt om stole, borde og andre møbler i hjemmet. Du har mulighed for nemt at regulere sugeevnen efter behov, griberøret er ergonomisk afrundet, du får et effektivt parkeringssystem og alle de nødvendige Miele støvsuger reservedele, som du har brug for. Alt i alt bliver rengøringsoplevelsen en fornøjelse, hvis du vælger en  Complete C3 Celebration EcoLine Plus, da du både får effektiv støvsugning, god samvittighed miljømæssigt og skåner pengepungen.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 800 Watt
 • Energiklasse: A
 • Støvemission: A
 • Rengøringsevne – tæppe: C
 • Rengøringsevne – hårdt gulv: A
 • Lydniveau: Maks. 72 dB
 • Arbejdsradius: 11 meter
 • Filter: Allergy Plus filter
 • Vægt: 8,20 kg
 • Posestørrelse: 4,5 liter
 • Tilbehør: Parketmundstykke, møbelmundstykke, fugemundstykke

Set hos Elgiganten – Tjek pris

 

2. Miele Complete C3 Silence HEPA – Lydsvag støvsuger med 3 x A energimærke

Miele Complete C3 Silence Derfor anbefaler vi støvsugeren

Med en Miele Complete C3 Silence HEPA får du en grundig testvindende støvsuger, som ikke afskrækker hele husholdninger, hver gang du tænder for den på grund af sit lave lydniveau på maks. 68 dB. Du får desuden en støvsuger, der har et energimærke med 3 x A. Disse attraktive fordele fik støvsugeren kåret som bedst i test hos Tænk i juni 2016, hvorfor vi med glæde vil anbefale den som en kandidat til dit næste køb af en Miele støvsuger, hvis du gerne vil have kvalitet til en lidt lavere pris. Miele Complete C3 Silence HEPA kan nemlig erhverves til en lidt lavere pris end mange af producentens andre modeller, uden at du behøver gå på kompromis med kvaliteten.

Vejen til rolig og støjfri rengøring
Med en Miele Complete C3 Silence HEPA er brugernes komfort i højsædet. Det sikres først og fremmeste gennem lydsvagheden, som opnås gennem den specielle Silence-motor, som er lydisoleret. Støjsvagheden forstærkes desuden af det unikke EcoTeQ Plus-gulvmundstykke. Så hvis du er træt af at vække hele nabolaget, hver gang du tænder for støvsugeren, er det oplagt at skifte til denne lydsvage model fra Miele.

Nem og bekvem støvsugning

Støvsugeren besidder også en lang række smarte funktioner, som gør brugervenligheden endnu bedre. Du kan blandt andet nemt regulere sugestyrken via fodtaster, så du ikke skal bukke dig ned, når du ønsker at skrue op eller ned. Teleskoprøret kan også justeres så det passer til lige netop dig og dine behov, så du finder den rette ergonomiske arbejdsstilling. Du kan også nemt støvsuge større rum, da støvsugeren tillader en arbejdsradius på 11 meter.

Støddæmpende og beskyttende gummihjul

Miele Complete C3 Silence HEPA er designet med unikke gummihjul – såkaldte DynamicDrive-hjul – som betyder, at de kan dreje 360 grader, hvilket gør støvsugeren yderst manøvredygtig på alle overflader. Gummihjulene giver desuden en støddæmpende effekt, som mindsker støjgener og beskytter dine sarte gulve.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 700 Watt
 • Energiklasse: A
 • Støvemission: A
 • Rengøringsevne – tæppe: C
 • Rengøringsevne – hårdt gulv: A
 • Lydniveau: Maks. 68 dB
 • Arbejdsradius: 11 meter
 • Filter: HEPA filter
 • Vægt: 8,20 kg
 • Posestørrelse: 4,5 liter
 • Tilbehør: Møbelmundstykke, fugemundstykke

Set hos Elgiganten – Tjek pris

3. Miele Scout RX1 – Slip for rengøring med hurtig og effektiv robotstøvsuger

Miele Scout RX1 robotstøvsuger - testvinder Derfor anbefaler vi støvsugeren:

Er du træt af bøvlet med at finde støvsugeren frem fra skabet, at rulle ledninger ud og finde den rette stikkontakt og bruge værdifuld tid på at komme hele husholdningens snavs til livs i alle kanter og kroge?
Så bør du overveje at anskaffe dig robotstøvsugeren Miele Scout RX1. Med den lille smarte robotstøvsuger kan du hver dag komme hjem til et støvfrit og rent hjem, uden at du selv har løftet en finger. Med Miele Scout RX1 får du en suveræn testvinder, der blæste konkurrenterne bagover i den første skandinaviske test af robotstøvsugere, som TV 2 i Norge stod bag. Du kan med andre ord trygt overlade rengøring til denne smarte støvsuger, selv når du ikke er hjemme.

Kommer ud i alle kanter og kroge:
Med Mieles robotstøvsuger er du garanteret en grundig rengøring af dine gulve. Støvsugerens navigationssystem, som består af tre unikke funktioner, sørger for effektiv og sikker rengøring hver gang. Furniture Protection Technology med 7 sensorer beskytter mod kollisioner med møbler og fald. Advanced Corner Cleaning rengør effektivt med ekstra lange sidebørster i hjørner og langs kanter, og et smart loftskamera sikrer pålidelig navigation i alle slags rum.

Lang levetid og hurtig opladning
Med en robotstøvsuger er det vigtigt, at den ikke går død med det samme. Også her skiller Miele Scout RX1 sig også positivt ud på markedet. Det kraftige lithium-ion-batteri betyder, at robotstøvsugeren kan køre i op til 120 minutter, inden den igen skal oplades. Det er tid nok til at støvsugeren kan rengøre et areal på op til 150 kvadratmeter, hvilket er langt mere end noget andet produkt på markedet. Selv efter mange opladninger bevarer robotstøvsugeren desuden sin effekt, hvilket sikrer den lange levetid, som kendetegner Mieles produkter.

Rengøringsindstillinger efter dit behov

Alt efter hvor hurtigt og hvor du har behov for at få støvsuget, kan du benytte dig af Miele Scout RX1’s fire forskellige rengøringsmodes. Du kan desuden sætte en timer, så den starter rengøring, præcis når du ønsker det.

 • Automode: Robotstøvsugeren kommer selv rundt i hele huset og kører selv til opladning efter behov.
 • Spot-mode: Hvis du blot har behov for at rengøre et begrænset område
 • Corner-mode: Hvis du har behov for at komme ekstra godt ud i alle hjørner
 • Turbo-mode: Hvis det skal gå lidt hurtigere med rengøringen, sparer du her 50 % tid i forhold til Auto-mode.

Specifikationer:

 • Køretid pr. opladning: 120 minutter
 • Opladningstid: 2 timer
 • Batteri: Li-Ion
 • Smart Navigation
 • Filter: Air Clean filter
 • Rengøringsmodes: 4
 • Tilbehør: Fjernbetjening
 • Lydniveau: 60 dB
 • Vægt: 2,87 kg

Set hos Elgiganten – Tjek pris


Uanset om du er til en traditionel støvsuger som Miele Complete C3 Celebration EcoLine Plus og Miele Complete C3 Silence HEPA eller den komfortable løsning med en Miele Scout RX1 robotstøvsuger, så finder du den bedste løsning til den billigste pris, hvis du bruger vores guide.

Hvorfor skal du vælge en Miele støvsuger?

Tyske Miele er generelt et populært valg blandt de danske forbrugere, da man hos virksomheden altid er sikret høj kvalitet for pengene. De lever op til kvalitetsløftet ”Immer besser” i deres slogan, og det gør dem til et mærke, som kunderne kan stole på og vender tilbage til igen og igen, når der skal købes husholdningsprodukter som eksempelvis støvsugere. Punktet, hvor Miele dog virkelig adskiller sig fra konkurrenterne, er dog med deres produkters holdbarhed. Som eneste virksomhed i branchen, tester Miele nemlig deres produkter for en levetid på 20 år. Hvis du vælger et af nedenstående Miele støvsuger tilbud, laver du altså en langtidsholdbar investering, som du med garanti ikke kommer til at fortryde.

Hvilken Miele støvsuger skal jeg vælge?

Selvom du har besluttet dig for at gå med en Miele støvsuger, kan det stadig være svært at gennemskue, hvilken model, der passer bedst til dine behov. Vi har gjort valget nemt og overskueligt for dig ved at anmelde tre populære, der alle har været med i en Miele støvsuger test, så du nemt kan sammenligne fordele og ulemper, så du vælger den bedste og billigste støvsuger for dig og din husholdning. Vi henviser desuden til, hvor du finder de forskellige Miele støvsugere billigst på nettet netop nu.

Læs også om: nilfisk støvsuger, gulvvasker test, Bosch athlet test, luftrenser test, affugter test, Nilfisk handy, poseløs støvsuger test, støvsuger tilbud, Miele støvsuger

1 kommentar

Skriv en kommentar

1 × 2 =