Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Få et møbel ud over det sædvanlige

Hjemmet er på mange måder en forlængelse af vores personlighed. Vores indretning siger nemlig meget om os som personer. Derfor er det også for mange vigtigt, at hjemmets møbler ikke bare ligner naboens. De skal have et unikt og personligt udtryk. Det gælder i høj grad også, når det kommer til boligens borde, hvad end vi taler spisebordet eller sofabordet. Det er nemlig her vi samles om gode måltider, samtaler og hyggelige stunder. Et custom made plankebord kan derfor være lige det, der skal til for at skabe hjerterum og personlighed hjemme hos dig.

Eksperter i nordiske plankeborde
Rustikke plankeborde er populære som aldrig før. De er da også både praktiske, solide og utroligt dekorative. Er du på jagt efter et personligt og unikt look? Så kan du med fordel vælge at gå med et custom made plankebord. Her får du nemlig et skræddersyet produkt, der er 100 procent tilpasset dine ønsker. Nogle af de dygtigste på markedet inden for custom made plankeborde i Danmark er virksomheden Møbelstrøm. Siden 2018 har de leveret unikke custom made møbler i høj kvalitet til mange tilfredse danskere. Og så endda til fair priser. Hos virksomheden finder du masser af rustikke plankeborde. Og uanset hvad du leder efter, kan du selv være med til at sætte dit præg på det. Det gælder både mål og materialer. Du kan eksempelvis kreere dit helt eget custom made sofabord. Eller hvad med et rustikt sofabord? Mulighederne er uendelige. Du får naturligvis også altid kyndig vejledning af medarbejderne.

Derfor skal du vælge et specialdesignet plankebord
Der er mange gode grunde til at lade et lækkert plankebord flytte ind hjemme hos dig. Det giver først og fremmest et meget skandinavisk udtryk. Derudover kan det være med til at give indretningen en smule kant. Det skyldes det rustikke look. Plankeborde kan da også se ud på mange forskellige måder. Vælger du en custom made model, kan du være med i hele processen. Her kan du altså selv vælge, hvilket træ bordet skal laves af. Dertil kommer beslutning om, hvordan træet skal behandles. Du kan eksempelvis vælge at få det olieret eller lakeret med en klar lak. Du kan også bestemme, hvor mange planker det skal bestå af, og hvor stort det dermed bliver. Får du et firma som Møbelstrøm til at skabe dit drømmebord, får du også et produkt, der er håndlavet på eget værksted. Der bliver med andre ord kræset for detaljerne lige fra de rå planker til det færdige bord står klart. Og det er noget, der kan ses på det færdige resultat.

Med custom made plankeborde fra møbelstrøm får du med andre ord et møbel ud over det sædvanlige, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Besøg:
 Møbelstrøm.dk – Ekslusive custom made møbler

Anmeld