Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Streaming

Stor guide om Mofibo

nyeste ebøger

Elsker du at dykke ned i litteraturens fagre verden og fordybe dig i en medrivende bog? Er du træt af tunge bøger, der fylder i tasken, lange ventelister på de nyeste udgivelser på biblioteket og de høje priser på bestsellers i boghandlen? Så er Mofibo måske svaret for dig. Prøv Mofibo gratis i dag.

Mofibo er en stærk spiller på markedet for online bogtjenester, som giver dig adgang til et univers af uendelige læseroplevelser. Uanset om du er til spændingsromaer, biografier, fantasy, digtsamlinger, eller om du leder efter læsemateriale til børnenes godnathistorier, findes der noget for enhver smag i Mofibos store katalog, som byder på godt 20.500 e-bøger og 10.500 lydbøger på både dansk og engelsk.

Prøv mofibo gratis i 30 dage her

Mofibo

Stort udvalg af mofibo lydbøger

I 2015 udvidede Mofibo deres sortiment med et stort udvalg e-lydbøger, så alle dem, der foretrækker lytning frem for læsning også kan få glæde af den digitale løsning. Dermed når Mobifo et publikum, som måske normalt i hverdagen fravælger læsning til fordel for seriestreaming, film og musik. At lytte til en lydbog kræver ikke meget af den enkelte og kan let passe ind på farten. Det er altså en oplagt mulighed for at få mere litteratur ind i hverdagen – også for de yngre brugere. Og der er netop noget at komme efter for alle aldersgrupper. Børnekategorien alene tæller over mange tusinde titler. Se alle lyderbøgerne her.

e bøger og lydbøger offline

 Abonnementstjeneste for e bøger

Mofibo var først til at lancere en abonnementstjeneste for e-bøger i Danmark og har i dag mere end 200.000 downloades. Samarbejdsaftaler med forlag over hele verden sikrer, at Mofibo dagligt kan opdatere med nye titler, så du aldrig løber tør for læsestof i alle afskygninger for et fast månedligt beløb på 129 kroner.

Fordelen med Mofibo er, at du altid kan have din yndlingsbog ved hånden enten på din smartphone eller tablet. Med Mofibo kan du medbringe et ubegrænset antal e-bøger på din næste ferie uden at skulle frygte overvægt i kufferten, og du kan let have en e-lydbog ved hånden i bussen på vej hjem fra studiet eller arbejde. Hvis internetforbindelsen svigter, eller du befinder dig på en sandstrand under varmere himmelstrøg, kan du bruge tjenestens offline-funktion, så du har mulighed for at få en bogoplevelse hvor som helst og når som helst.

Streamningstjeneste til læsning af e bøger

Brugervenlighed er selvfølgelig også en afgørende faktor, når man skal vælge den helt rette streamningstjeneste til læsning af e-bøger. Mofibo har en app tilgængelig til både iOS og Android, og uanset hvilket styresystem man benytter, er Mofibos brugerflade overskuelig. Det gør det enkelt for brugerne at holde overblik over nyudgivelse og anbefalinger til netop dem. Hos Mofibo er det nemt og hurtigt at finde lige netop den krimi eller biografi, som er man på udkig efter ved en hurtig søgning på enten titel, forfatter eller genre.

nyeste ebøger

Ebøger efter lige netop dine behov

Det er netop ved sin brugerflade, Mofibo adskiller sig markant fra konkurrenterne på markedet. Via en lang række funktioner kan du tilpasse din læsning eller lytning af e-bøger efter lige netop dine behov. Skriftstørrelsen på skærmen og hastigheden på lydbøgernes oplæser kan skrues både op og ned, og lysstyrken kan ligeledes justeres. Skifter du mellem at bruge appen på din smartphone og tablet, er det intet problem, for tjenesten husker for dig, hvor du er kommet til.

Via din personlige profil på Mofibo modtager du som bruger anbefalinger til din næste bog, som er tilpasset dine interesser og præferencer. Det giver dig mulighed for at opdage en masse nye bøger, som du måske ikke lige var faldet over hos boghandleren eller på biblioteket.  Der er også mulighed for at inspirere andre ved at tilføje bøger til din personlige bogreol. Mofibo har dermed også et indbygget socialt aspekt.

Nyeste mofibo bøger

Med Mobifo har du de nyeste udgivelser tilgængelig med det samme til et fast beløb, som du kender det fra blandt andet Netflix og Spotify. Du slipper altså for de lange ventetider, som ofte er en realitet, når populære bøger skal lånes på landets fysiske biblioteker. Mofibo er da også bibliotekernes eget udbud overlegen, når det blandt andet kommer til udvalget af lydbøger, som man kan låne gennem bibliotekernes app til e-bøger eReolen.  Fordelen ved Mofibo frem for eReolen er også, at der ikke er begrænsninger på, hvor mange bøger du har adgang til om måneden.

Med sit store udvalg, som blandt andet tæller størstedelen af titlerne fra Arnold Buscks aktuelle bestsellerliste, slår Mofibo også den svenske bogtjeneste Storytel, når det gælder e-bøger på dansk.

Mofibo pris

For blot 129 kroner om måneden får du altså som bruger af Mofibo adgang til et litterært skattekammer, som konstant opdateres, så brugerne kan få glæde af de nyste udgivelser, så snart de udkommer. Hvad end du går efter Jane Aamunds seneste bestseller Mine Egne Veje eller Leif Davidsens spritnye krimi Djævelen i Hullet, finder du dem hos Mofibo netop nu. Hvis du er i tvivl, om Mobifo er det rette valg for dig, kan du uden binding prøve platformen af gratis i 14 dage for at se, om det er her, du skal læse dine e-bøger fremover.

En verden af læseoplevelser venter forude og er blot et klik væk..

Prøv mofibo gratis i 30 dage

Læs også om: Outlander bøger, Dan Brown bøger, Jo Nesbø bøger, Harry Potter bøger, Ken Follett bøger,  Lær fransk med lydbog, Wype magasiner, Nye bøger, Lydbøger til børn, Serier på Viaplay, Storytel guide

11 kommentarer

Skriv en kommentar

thirteen − 12 =