Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Soveværelset er uden tvivl et af hjemmets vigtigste rum. Det er her vi slår øjnene op som det første om morgenen, og det er her vi skal falde ned efter en lang dag på job eller studiet.

Derfor er det også vigtigt for de fleste, at soveværelset er et rum, hvor der er ro og orden, og hvor der generelt bare er rart at være. Det skal fungere som et lille helle og en oase i boligen, hvor vi for alvor kan trække os tilbage og være os selv.

For at opnå den helt rigtige stemning i soveværelset, kræver det naturligvis de rette møbler og det perfekte interiør. Sengen er uden tvivl det vigtigste element, men også natborde kan gøre meget for hele atmosfæren i rummet. Derfor er det ikke helt ligegyldigt, hvad du stiller ved siden af din seng.

Sengbord med metallisk design

Først og fremmest skal natbordet været funktionelt og opfylde dine praktiske krav. Der skal være plads til den bog eller det magasin, du er i gang med at læse, et vækkeur, en natlampe og måske en pyntegenstand, du holder særligt af. Der er en lang liste af ting, som er vigtige for de fleste at have inden for rækkevidde, når vi går i seng og vågner igen om morgenen, og derfor skal sengebordet selvfølgelig kunne rumme det hele.

Sengebord med natlampe

Derudover må natbordet også meget gerne være dekorativt og passe til den overordnede stil i soveværelset. I dag findes der da også et væld af forskellige muligheder, når det gælder natborde, så alle kan finde en variant, der matcher deres stil, uanset om man er til det klassiske, det skæve, det moderne eller det romantiske. Det er nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge som natbord. Du kan gå med en traditionel løsning, men du kan også bruge en lille hylde, kommode eller barvogn som sengebord for at skabe et unikt udtryk og skille dig lidt ud fra mængden.

Mulighederne er uendelige, og selvom det sikrer, at der findes en løsning til enhver smag, kan det også virke overvældende. For hvor skal du så lige starte, når du selv skal på jagt efter det perfekte møbel til at stille ved siden af netop din seng? Heldigvis er hjælpen på vej. Vi har finkæmmet det danske marked for smarte nat- og sengeborde og fundet de 24 bedste bud på moderne løsninger til soveværelset, så du kan vågne op med et smil på læben hver morgen.

 

1. Sengebord i træ i nordisk stil fra Delta

Sengebord fra DeltaSet hos: Unoliving til 599 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Er du vild med den minimalistiske og lyse stil, som ofte præger skandinaviske hjem, vil du uden tvivl elske natbordet her fra Delta. Det firkantede sengebord har et moderne design og er udført i flot egetræ, som giver et eksklusivt udtryk. Benene og skuffen i bordet er holdt i egetræsstrukturen, mens selve bordet er lakeret hvidt, hvilket giver en fin kontrast. Under skuffen er der plads til endnu mere opbevaring, så du kan have både bøger, vandglas og læsebriller ved din side.

Mål: Dybde: 39,5 cm, Højde: 49,70 cm, Bredde: 50,10 cm
Materialer: Komposittræ og eg

Læs mere om natbordet

 

2. Væghængt sengebord fra Mavis i hvid

Sengebord fra MavisSet hos: Unoliving til 1.349 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Mangler du gulvplads, eller er du bare ikke til det traditionelle sengebord, kan du vælge en mere alternativ løsning som modellen Falsterbo fra mærket Mavis. Her er nemlig tale om et væghængt natbord, som monteres direkte på væggen ved siden af sengen. Møblet har et moderne og stilrent design med god plads til opbevaring. I den ene side finder du en praktisk skuffe, hvor du kan gemme dine ting lidt væk. Ved siden af er der et åbent rum, hvor du kan stille en natlampe eller en god bog. Det hængende sengebord er udført i hvidlakeret MDF, som er enormt praktisk, holdbart og let at holde rent med en fugtig klud.

Mål: Dybde: 28 cm, Højde: 26 cm, Bredde: 42 cm
Materialer: MDF

Læs mere om natbordet

 

3. Enkelt hvidt sengebord fra Temahome

Sengebord fra TemahomeSet hos: Unoliving til 2.349 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Er du til det helt minimalistiske og design med rene linjer, er sengebordet Aurora fra mærket Temahome det ideelle valg for dig. Her er tale om et helt firkantet bord uden greb, indhak eller detaljer. Bordet er perfekt til dig, der vil have en rolig og stilren stemning i soveværelset. Det er lavet af aluminiumsmaterialet honeycomb panel, som er hvidlakeret, og det rummer to store skuffer, hvor der er masser af opbevaringsplads.

Mål: Dybde: 44 cm, Højde: 45 cm, Bredde: 60 cm
Materialer: Honeycomb panel

Læs mere om natbordet

 

4. Stående natbord med tre skuffer fra Mavis

Sengebord fra MavisSet hos: Unoliving til 1.799 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Mavis har igen formået at skabe et sengebord, som skiller sig ud fra mængden med modellen Luton. Bordet er aflangt og nærmest formet som en stige, så det blot kan lænes op af væggen. Det er udstyret med hele tre skuffer, så selvom der er tale om et smalt design, der ikke fylder meget, er der stadig god plads til alle de nødvendige ting ved siden af sengen. Bordet er fremstillet af MDF, som gør det både slidstærkt, holdbart og let at holde rent. Vælger du bordet her, får du en nem genvej til at tilføje en lidt skæv og sjov detalje i indretningen.

Mål: Dybde: 23 cm, Højde: 95 cm, Bredde: 27 cm
Materialer: MDF

Læs mere om natbordet

 

5. Multifunktionelt natbord til gulvet eller væggen fra Mavis

Sengebord fra MavisSet hos: Unoliving til 1.249 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Med sengebordet Valencia fra Mavis får du en hel masse for pengene, da møblet kan anvendes på flere måder. Du kan stille det direkte på gulvet som et traditionelt natbord, men du kan også vælge at bruge det som hylde og hænge det op på væggen. Det er særligt en smart løsning for dig, der mangler gulvplads, eller som bare gerne vil lette udtrykket i soveværelset. Det moderne og enkle natbord har en hylde og en praktisk skuffe til opbevaring. Det er udført i det taknemmelige materiale MDF, som er holdbart og nemt at have med at gøre.

Mål: Dybde: 28 cm, Højde: 25 cm, Bredde: 33 cm
Materialer: MDF

Læs mere om natbordet

 

6. Minimalistisk gråt natbord fra Temahome

Sengebord fra TemahomeSet hos: Unoliving til 1.499 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

I soveværelset må møblerne gerne være klassiske og tidsløse uden for mange dikkedarer. Det lever natbordet Float fra Temahome i den grad op til med sit enkle udtryk og helt skarpe linjer. Bordet er designet som en firkant uden ben og har en stor praktisk skuffe, hvor der er masser af plads til opbevaring. Ovenpå kan du nemt få plads til en natlampe og vækkeuret, så du kommer op til tiden om morgenen. Bordet er fremstillet af mørkegråt honeycomb panel, som er et solidt og holdbart materiale med en fin finish.

Mål: Dybde: 43 cm, Højde: 31 cm, Bredde: 45 cm
Materialer: Honeycomb Panel

Læs mere om natbordet

 

7. Stilrent sengebord i valnød fra Temahoma

Sengebord fra TemahomeSet hos: Unoliving til 1.849 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Har du forelsket dig hovedkulds i ovenstående natbord fra Temahome, men er du ikke til den mørkegrå farve? Ingen grund til bekymring. Temahome har nemlig også produceret den populære Float-model i en mere naturlig udgave. Bordet er helt det samme som før beskrevet, men her er det blot en flot træfacade, hvilket vil passe godt ind i de fleste nordiske soveværelser. Materialet honeycomb panel er blevet beklædt med valnøddefinér, som giver den finde overfladestruktur.

Mål: Dybde: 43 cm, Højde: 31 cm, Bredde: 45 cm
Materialer: Honeycomb Panel og valnøddefinér

Læs mere om natbordet

 

8. Sengebord i valnøddefinér fra Temahome

Sengebord fra TemahomeSet hos: Unoliving 2.349 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Er du vild med Temahomes minimalistiske og stilrene design, men har du brug for lidt mere plads end de to ovenstående modeller kan tilbyde dig, bør du se med her. Aurora ligner på mange måder Float, men har dog en ekstra skuffe, som giver dig værdifuld opbevaringsplads ved siden af sengen. Sengebordet er er beklædt med valnøddefinér, og den fine træfacade vil gøre sig godt i et enkelt og klassisk hjem med fokus på naturlige materialer, som skaber lys og varme.

Mål: Dybde: 44 cm, Højde: 45 cm, Bredde: 60 cm
Materialer: Honeycomb Panel og valnøddefinér

Læs mere om natbordet

 

9. Unikt sengebord i træ med fine detaljer fra Mavis

Sengebord fra MavisSet hos: Unoliving til 4.199 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Drømmer du om at få nogle flere naturlige materialer ind i soveværelset, går du aldrig galt i byen ved at satse på træmøbler. Med sengebordet Abisko fra Mavis får du et anderledes og specielt element i rummet, som skiller sig ud med sine fine og moderne detaljer. Selve bordet er udført i både MDF, massivt træ og blandet finér, som består af både ask, kirsebærtræ, valnød og ahorn. Det giver den skønne overfladestruktur, som øjeblikkeligt fanger blikket. Bordet har hele tre skuffer, som kan åbnes og lukkes med smarte stropper.

Mål: Dybde: 42 cm, Højde: 72 cm, Bredde: 42 cm
Materialer: MDF, finér og træ

Læs mere om natbordet

 

10. Retro-sengebord i mørk valnød fra Mavis

Sengebord fra MavisSet hos: Unoliving til 3.099 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Det er for tiden enormt populært at få et skud retro ind i indretning, som skuer tilbage til svundne tider. Her er træmøbler i teak og valnød et oplagt valg, da de har den gammeldags fornemmelse, samtidig med at designet stadig holder i dag. Sengebordet Journaliste fra Mavis er udført i det fineste mørke valnøddetræ, og træfacaden vil uden tvivl skabe en varm og rar stemning i soveværelset. Natbordet, som er udført som et lille skab, har en fin låge, der åbnes med et stilfuldt messinggreb, der sætter prikken over i’et. Bordets ben er ligeledes fremstillet af massivt træ.

Mål: Dybde: 41 cm, Højde: 65 cm, Bredde: 40 cm
Materialer: Valnød

Læs mere om natbordet

 

11. Hvidt sengebord fra Lollie med to skuffer

Sengebord fra LollieSet hos: Unoliving til 939 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Tidløst design og minimalisme er nøgleordene, når man skal beskrive natbordet her fra Lollie. Det lille bord står solidt plantet på træben, mens selve møblet er hvidlakeret. Det skaber en fin og moderne kontrast, som vil pynte i de fleste soveværelser. Sengebordet fra Lollie er udstyret med hele to rummelige skuffer, hvor du kan placere alt fra din dagbog til aviser, briller, mobiloplader, og hvad du ellers har brug for ved siden af sengen. Her er tale om skandinavisk design med sans for de simple detaljer, når det er bedst.

Mål: Dybde: 45 cm, Højde: 40 cm, Bredde: 40 cm
Materialer: Træ

Læs mere om natbordet

 

12. Trendy sengebord med kant fra Naver Collection

Sengebord fra Naver CollectionSet hos: Livingshop til 6.970 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Der er skruet helt op for kvaliteten og de eksklusive detaljer med natbordet AK2405 fra Naver Collection. Møblet har et moderne og råt udtryk, som vil pifte ethvert soveværelse op. Det bedste ved modellen er, at du selv kan designe, præcist hvordan dit natbord skal se ud. Du kan først og fremmeste vælge imellem, og du vil have en eller to skuffer i møblet. Dernæst kan du udpege, hvilken træsort dit natbord skal fremstilles af. Her kan du vælge mellem lækre materialer som olieret valnød, sæbebehandlet ask og lakeret eg.

Mål: Dybde: 37 cm, Højde: 65 cm, Bredde: 45 cm
Materialer: Træ

Læs mere om natbordet

 

13. Funktionelt sengebord i eg fra Tvilum

Natbord fra TvilumSet hos: Bobo Online til 349 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Når du skal forny soveværelset med et nyt og moderne sengebord, behøver det ikke blive en bekostelig affære. Der findes nemlig også masser af budgetvenlige løsninger på markedet. Netop det er Space fra Tvilum et godt eksempel på. Her få du et tidløst men billigt sengebord med masser af plads til alle de ting, som er gode at have ved hånden inden sengetid. Møblet har hele to skuffer, hvoraf den nederste er dobbelt så stor som den øverste. Begge skuffer har fine og enkle greb, som gør det let at komme til dine ting.

Mål: Længde: 37,6 cm, Højde: 60,3 cm, Bredde: 36 cm
Materialer: Eg

Læs mere om natbordet

 

14. Homeline natbord med eg og hvid højglans

Natbord fra HomelineSet hos: Bobo Online til 499 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Lyst egetræ passer altid godt til den minimalistiske og nordiske stil, hvor de stilrene og lyse detaljer er fokus. Natbordet her fra Homeline falder perfekt ned i den kategori. Selve bordet har en egetræsoverflade og fremstår naturligt, hvorimod skufferne er lavet i hvid højglans. Det skaber en fin dynamik og kontrast i møblet, som får det til at skille sig lidt ud. Natbordet har to rummeligt skuffer forneden samt en smart hylde øverst, hvor der også er plads til alt fra bøger til håndcreme og ørepropper.

Mål: Længde: 39,2 cm, Højde: 64,2 cm, Bredde: 40,1 cm
Materialer: Træ

Læs mere om natbordet

 

15. Asymmetrisk natbord i stål fra Gejst

Natbord fra GejstSet hos: Trendyliving til 1.995 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Nogle gange skal man gå til indretningen af hjemmet fra lidt skæve vinkler. Det forstår mærket Gejst virkeligt at gøre en dyd ud af med deres natbord, som meget passende hedder Trick Table. Det helt specielle bord rummer nemlig en optisk illusion, da det ligner, at det er skævt på grund af det særlige perspektiv, selvom det slet ikke er tilfældet. Bordet er i sandhed en skulpturel og designmæssig perle med masser af personlighed. Derudover er det også funktionelt med sine to opbevaringsrum. Møblet er udført i pulverlakeret stål i sort og er af højeste kvalitet.

Mål: Dybde: 40 cm, Højde: 55 cm, Bredde: 40 cm
Materialer: Pulverlakeret stål

Læs mere om natbordet

 

16. Feminint sengebord i træ med rosa-detalje fra Bloomingville

Sengebord fra BloomingvilleSet hos: Dubuy til 775,03 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Dyrker du den romantiske, lyse og feminine stil i soveværelset, er sengebordet her fra Bloomingville lige noget for dig. Her er tale om et enkelt natbord udført i det stilrene design, som det danske brand er så kendt for. Selve møblet er fremstillet af det specielle kejsertræ, som har en fin og lys træstuktur. Bordets øverste skuffe er dog lakeret i en sart rosa, som giver en fin kontrast og masser af romantik, uden at det tager overhånd. Nedenunder findes en større skuffe med hjul under, hvor der er også plads til opbevaring af bøger, magasiner og andre sager.

Mål: Længde: 35 cm, Højde: 42 cm, Bredde: 35 cm
Materialer: Kejsertræ (paulownia)

Læs mere om natbordet

 

17. Moderne natbord fra Bloomingville i lyserødt fyrretræ

Sengebord fra BloomingvilleSet hos: Dubuy til 464,63 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Er du til fine og feminine detaljer i indretning, vil Shut sengebordet fra Bloomingville passe perfekt ind på dit soveværelse. Det lille sidebord er nærmest udformet som en taburet og fylder ikke meget ved siden af sengen. Der er dog lige plads til det mest nødvendige som en natlampe og et vækkeur. Natbordet er designet af fyrretræ, hvilket kommer til udtryk nederst på de to ben. Resten af møblet er lakeret med en sart lyserød farve, som er meget oppe i tiden netop nu. Derved bliver natbordet også en genvej til at tilføre lidt farve til rummet på en diskret måde.

Mål: Længde: 40 cm, Højde: 50 cm, Bredde: 20 cm
Materialer: Fyrretræ

Læs mere om natbordet

 

18. Moderne natbord i træ med blå detalje fra Bloomingville

Sengebord fra BloomingvilleSet hos: Dubuy til 775,03 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Er du helt forelsket i Bloomingvilles minimalistiske design og nordiske udstråling, får du her endnu mere fra samme skuffe. Vi har allerede nævnt modellen her tidligere, men det er naturligvis ikke alle, der er til lyserøde detaljer i soveværelset. Heldigvis fås det populære sengebord også med en skuffe lakeret i en sart blå farve, som også er højeste mode netop nu. På resten af møblet får det unikke kejsertræ lov til at komme til sin fulde ret. Det skaber en fin kontrast mellem det farverige og det naturlige. Bordet har masser af plads til opbevaring i de to skuffer.

Mål: Længde: 35 cm, Højde: 42 cm, Bredde: 35 cm
Materialer: Kejsertræ (paulownia)

Læs mere om natbordet

 

19. Hvidt væghængt sengebord fra Kaagaard

Sengebord fra KaagaardSet hos: HjemmeHos til 1.224 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Mange sengeborde optager en hel masse plads på gulvet og gør det svært at komme til med støvsugeren, når der skal gøres rent. Derfor kan det være en fordel at vælge en model, der ikke skal stå på gulvet, men som kan hænges op på væggen i stedet. Her har Kaagaard designet et godt bud på et stilrent og enkelt natbord til at hænge på væggen, hvor der stadig er god plads til både læsestof, mobil og natlampe. Bordet har nemlig både en skuffe og en hylde, hvor du kan placere dine ting. Det er fremstillet af træfinér og malet med hvidt uv-lak, som både er nemt at holde rent og meget slidstærkt.

Mål: Dybde: 37 cm, Højde: 39 cm, Bredde: 50 cm
Materialer: Træfinér og uv-lak

Læs mere om natbordet

 

20. Smukt sengebord i genbrugsteaktræ fra VidaXL

Sengebord med genbrugsteaktræSet hos: Vidaxl til 399 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Genbrug er både godt for miljøet og også meget trendy at satse på, når det gælder boligindretning. Med sengebordet her kan du både få et moderne nyt møbel i soveværelset og gå i seng med god samvittighed, da det udelukkende er fremstillet af genbrugt teaktræ. Fordi der er tale om genbrug, er alle sengeborde unikke, da ikke to stykke træ er ens, og det giver en masse charme og personlighed. Bordet er desuden håndlavet, hvilket også understreger dets eksklusivitet. Bordet har en rummelig skuffe og en stor hylde, hvor der er plads til alt det nødvendige.

Mål: Længde: 38 cm, Højde: 31 cm, Bredde: 51 cm
Materialer: Genbrugsteaktræ

Læs mere om natbordet

 

21. Flot natbord i hvidlakeret træ fra Pepe

Natbord fra PepeSet hos: Bobo Online til 399 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Du behøver ikke sprænge budgettet fuldstændig, når du skal have fat i et moderne og smart sengebord til at pifte soveværelset lidt op med. Bordet her fra Pepe er både trendy og tidløst, men koster en brøkdel af mange af de andre modeller på markedet. Selvom prisen er i bund, er der tale om et træbord i god kvalitet med to store skuffer med masser af opbevaringsplads til alt fra cremer til læsebriller og vækkeur.

Mål: Længde: 40,20 cm, Højde: 42,30 cm, Bredde: 40 cm
Materialer: Komposittræ

Læs mere om natbordet

 

22. Prisvenligt natbord med kant fra Delta

Natbord fra DeltaSet hos: Bobo Online til 519 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Vil du gerne have et natbord, som skiller sig lidt ud fra mængden? Delta har med bordet her lavet en god løsning til dig, der vil have lidt kant ind i indretningen af soveværelset. Her er leget med at blande både sorte og hvide detaljer for at skabe en unik kontrast. Øverst finder du en skuffe i sort, ligesom de runde ben under bunden også er udført i sort. Under skuffen er der en åben hylde, hvor der også er god plads til at opbevare alt det, som du gerne vil have stående fremme. Modellen fås også i eg med hvide detaljer, som vi tidligere har omtalt i guiden.

Mål: Dybde: 39,5 cm, Højde: 49,70 cm, Bredde: 50,10 cm
Materialer: Komposittræ

Læs mere om natbordet

 

23. Tidløst sort natbord fra May

Natbord fra MaySet hos: Bobo Online til 299 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Er du på udkig efter et nyt natbord til soveværelset, gæsteværelset eller børneværelset? For mange må møblet gerne være simpelt men funktionelt, og begge krav lever sengebordet her fra May i den grad op til. Linjerne er rene og designet er simpelt, og det vil derfor passe ind i de fleste hjem. Bordet har en rummelig skuffe og en hylde, hvor der er god plads til en natlampe, bøger og meget mere. Det er fremstillet af komposittræ, og du vil med garanti få glæde af det i mange år frem.

Mål: Længde: 37,9 cm, Højde: 48,4 cm, Bredde: 30,10 cm
Materialer: Komposittræ

Læs mere om natbordet

 

24. Anderledes natbord med fine detaljer i stål fra Kare Design

Natbord fra AlhambraSet hos: Bobo Online til 2.499 kr.

Derfor anbefaler vi dette sengebord:

Ønsker du at gøre oprør med den minimalistiske stil, som ofte præger danske hjem? Investerer du i natbordet Alhambra fra Kare Design, udstråler du i hvert fald, at du ikke er bange for at gå mod strømmen og vælge et møbel med masser af personlighed og kant. Det flotte natbord er fremstillet af stål og har de fineste udskårne mønstre foran. Udover at være unikt og dekorativt er bordet også enormt funktionelt, da det har hele to rummelige skuffer med al den plads, du kan drømme om ved siden af sengen.

Mål: Længde: 37,5 cm, Højde: 65 cm, Bredde: 58,5 cm
Materialer: Stål

Læs mere om natbordet

 

Det behøver hverken være svært, tidskrævende eller dyrt at friske soveværelset op og skabe en helt ny stemning i rummet, hvor vi alle bruger mange timer hver dag. Vælger du en af ovenstående natborde til din bolig får du nemlig en hurtig genvej til at tilføje et moderne og stilfuldt pift til soveværelset, som gør det til en drøm at krybe i seng hver aften.

Lyst natbord til sengen

Læs også om hvilke overvejelser du skal tage dig, når du køber ny seng i: 5 vigtige overvejelser når du køber ny seng

Anmeld

Skriv en kommentar

four × 5 =