Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Streaming

Netflix i Danmark: Få overblikket over udvalg, pris og serier her

netflix danmark gratis

Netflix udvalg:

Netflix i Danmark har et bredt udvalg af film og tv serier fra både ind og udland. Alle film er med undertekster og kan streames i HD kvalitet.

Af internationale film udbyder Netflix blandt andet:

Batman – The Dark Knight Rises, Ironman, The Expendables, The Matrix, En Verden Udenfor, Due Date, Sherlock Holmes, Shooter, Town og mange, mange flere. Derudover har Netflix også et bredt udvalg af Disneyfilm, som egner sig godt til børnefamilier.

Af Danske film udbyder Netflix ex:

Efter brylluppet, Blå Mænd, Flammen og Citronen, Anden på Coke, Mick Øgendahl: UNDSKYLD med flere.

Af serier udbyder Netflix ex:

How I Met Your Mother, Lost, Skins, Breaking Bad, The Walking Dead, Arrested Development, House of Cards, Modern Familiy, Klovn, Broen, Spartacus, Prison Break, Mad Men, Dexter, Californication og mange flere.

netflix priser

Netflix pris:

Man kan prøve Netflix gratis i en måned, og efterfølgende koster det 79,- pr. måned, og man kan opsige sit abonnement når som helst.

Vurdering:

Det er ikke uden grund, at Netflix lige p.t. er totaldominerende på det danske marked med streamingtjenester. Netflix har i Danmark et bredt udvalg, hvor der ofte bliver tilføjet nye film og tv serier. Netflix er specielt godt egnet til en større familie, hvor der er forskellige behov. Der er alt fra børnefilm, teenageserier og seriøse film/serier, der er specielt egnet voksne. Det eneste negative vi på seriesiden.dk har at sige om Netflix er, at de ikke er helt opdateret i alle tv serier. For eksempel kan man kun se seks sæsoner af komedieserien, How I Met Your Mother, der lige nu er ved at afslutte sin ottende sæson. Hvis bare How I Met Your Mother var den eneste serie, der ikke er fuldstændig opdateret, så vil det være til at leve med. Desværre er How I Met Your Mother ikke den eneste serie der er bagud, og det kan til tider godt være frustrerende, at Netflix kan være op til to sæsoner efter i flere serier, der stadig producerer nye afsnit.

Dette er dog det eneste negative vi har at sige om Netflix, der derudover har et bredt udvalg af film og serier i alle genrer. Det brede udvalg gør, at det egner sig specielt godt til en familie eller personer der blot har en bred interesse for forskellige film og serier.

Ellers kunne overvejes at prøve Viaplay?

Læs også om: Outlander bøger, Dan Brown bøger, Jo Nesbø bøger, Harry Potter bøger, Ken Follett bøger,  Lær fransk med lydbog, Wype magasiner, Nye bøger, Lydbøger til børn, Serier på Viaplay, Storytel guide, Mofibo gratis,

Skriv en kommentar

20 − 18 =