Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Hus og have

Nilfisk støvsuger – 4 ”bedst i test” du bør købe på tilbud

nilfisk støvsuger bedst i test
Leder du efter en ny støvsuger til at komme støv og skidt til livs i boligen, og har du allerede besluttet dig for, at der skal stå Nilfisk på den? Så kan du med fordel læse vores anmelder af fire testvindende Nilfisk støvsugere, som alle er anbefalelsesværdige køb, hvis du er på udkig efter et godt Nilfisk støvsuger tilbud. Vi inkluderer nemlig også en oversigt over, hvor de finder de fire modeller billigst.

Hvorfor skal jeg vælge en Nilfisk støvsuger?

nilfisk støvsuger

Nilfisk har i mange år været en af de førende spillere på markedet for rengøringsprodukter, og det er derfor ikke underligt, at producenten er et populært valg, når danskerne køber støvsugere. Den danske virksomhed har eksisteret i over 100 år og har fulgt med tiden og producerer fortsat innovative løsninger til rengøring til fornuftige priser, som sælges i over 100 lande i hele verden. Nilfisk er dog særligt kendt for deres støvsugere, som sikrer kundetilfredshed gennem god holdbarhed og høj kvalitet.

 

1. Nilfisk Elite Energy Classic – Effektiv og allergivenlig støvsuger

Se seneste pris hos WhiteAway

Nilfisk Elite Energy Classic Derfor er støvsugeren et anbefalingsværdigt køb: Nilfisk Elite Energi Classic er et populært valg blandt kunderne og scorer top point hos blandt Tænk. Og det er ikke så underligt, for støvsugeren tilbyder høj ydeevne til en pris i den lave ende af skalaen på markedet. Desuden er den et ideelt valg til støvallergikere på grund af sit unikke HEPA 14-filter, der opfanger så godt som 100 % af alle støvpartikler, så du er garanteret et rent hjemmemiljø. Filtret er vaskbart, så det kan genbruges igen og igen. Nilfisk støvsugeren lægger også helt i top miljømæssigt i energiklasse A med et lavt energiforbrug, som udover de miljømæssige fordele også kommer din pengepung til gode, når elregningen tikker ind. Den er nem og hurtig at manøvrere rundt på alle typer overflader trods sin relativt høje vægt, og så er det et stort plus at sugestyrken nemt kan sætter op og ned på håndtaget samt en automatisk funktion til at rulle ledningen sammen, når du er færdig med rengøring. Du får altså stor komfort for pengene.

Beskrivelse: Nilfisk Elite Energi er en støvsuger, der sætter et lavt energiforbrug trods en høj ydeevne i fokus. Motoreffekten på 700 Watt betyder desuden, at den er lydsvag, så du nemt kan bruge den uden at forstyrre underboen eller hjemmets resterende beboere. Den besidder en lang række funktioner, som gør brugervenligheden stor. Et digitalt display på håndtaget gør det let for brugeren at holde øje med sugestyrken, filter, og hvor fyldt posen er, så du ved, hvornår den skal skiftes. Du kan også regulere sugestyrken på håndtaget. Derudover følger der et smart teleskoprør med, så kan justeres til at passe til netop dit højde, så du sikrer en god arbejdsstilling og undgår skader.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 700 Watt
 • Energiklasse: A
 • Støvemission: A
 • Rengøringsevne – tæppe: B
 • Rengøringsevne – hårdt gulv: B
 • Lydniveau: Maks. 68 dB
 • Arbejdsradius: 11,2 meter
 • Filter: HEPA14 (filtrerer 99,995 % støv)
 • Vægt: 7,2 kg
 • Kapacitet: 4,2 liter
 • Tilbehør: Rundbørste, møbelmundstykke og fugemundstykke

2. Nilfisk Select Comfort Parquet – Testvinder med komfort i højsædet

Se seneste pris hos WhiteAway

Nilfisk Select Comfort Parquet testvinder Derfor er støvsugeren et anbefalingsværdigt køb: Hvis du har et hjem fyldt med hårde gulve og knap så mange tæpper, gør du klogt i at købe en Nilfisk Select Comfort Parquet. Nilfisk støvsugere blæste de andre konkurrenter af banen i Tænks støvsuger test, hvor modellen fik den højest mulige bedømmelse. Det er støvsugerens særlige evne til at rengøre hårde overflader, der adskiller den på markedet. Den unikke evne sikres gennem et specielt parketmundstykke, som gør støvsugningen af dine hårde gulve til en leg. Støvsugeren er desuden allergivenlig, da der også her medfølger et HEPA-13 filter, som slipper meget få støvpartikler fri i luften, hvilket er en gevinst i alle husholdninger, men særligt hvis man er støvallergiker.

Beskrivelse:
Med en Nilfisk Select Comfort Parquet skal du ikke bekymre dig om støjgener, når dine gulve trænger til en rengøring. Med et maksimalt lydniveau på 69 dB ligger modellen nemlig under gennemsnittet og sikrer dermed en rolig og behagelig oplevelse for sine brugere. Komforten er generelt i fokus ved denne støvsuger, da du også kan nå langt uden at skulle skifte stikkontakt da slange og ledning tillader dig en arbejdsradius på hele 11,2 meter. Du kan også følge med i sugeevnen og posen og filteret status på et digitalt display på bærehåndtaget. Støvsugeren er derudover også en af de lettere modeller på markedet med sine blot 6,4 kg, hvilket er en fordel, når den skal manøvreres rundt i hjemmet.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 750 Watt
 • Energiklasse: A
 • Støvemission: A
 • Rengøringsevne – tæppe: C
 • Rengøringsevne – hårdt gulv: A
 • Lydniveau: Maks. 69 dB
 • Arbejdsradius: 11,2 meter
 • Filter: HEPA 13
 • Vægt: 6,4 kg
 • Kapacitet: 4,2 liter
 • Tilbehør: Rundbørste, møbelmundstykke, fugemundstykke og parketmundstykke

3. Nilfisk Select Classic – Topscorer med høj ydeevne til lavpris

Se seneste pris hos WhiteAway

Nilfisk Select Classic Derfor er støvsugeren et anbefalingsværdigt køb: Med en Nilfisk Select Classic får du en støvsuger, hvor rengøringsevnen er i top uden at sprænge budgettet. Prisen er nemlig i den lave ende af skalaen, hvilket dog på ingen måde betyder, at der er gået på kompromis med kvalitet. Det bevises også gennem modellens flotte bedømmelser hos både Tænk og Rön, som giver Nilfisk støvsugeren en topplacering. Støvsugeren udmærker sig blandt andet med sin sugeevne på hårde gulve, hvor den da også har energimærket A. Derudover skiller den sig positivt ud med sit lave støjniveau på 69 dB, der øger komforten under støvsugningen.

Beskrivelse: Ligesom de øvrige Nilfisk støvsuger tilbud er
Nilfisk Select Classic også et allergivenligt valg, da du også her får det eftertragtede HEPA 13 filter med i købet. Lydniveauet og arbejdsradiussen matcher også Nilfisk Select Comfort Parquet, som er anmeldt overover, fuldstændig. De to modeller er nemlig ens med undtagelse af det digitale display, som fortæller, at det er på tide at skifte filter eller pose. Det må du undvære med Nilfisk Select Classic, men som sår på plasteret får du støvsugeren en hel del billigere. Hvis du vælger denne model opnår du også en betydelig energibesparelse. Med en energiklasse A bedømmelse vil du spare op til 50 % af strømforbruget i forhold til 1600 watt støvsugere, så udover den billige købspris kan du også spare penge på elregningen på den lange bane.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 750 Watt
 • Energiklasse: A
 • Støvemission: A
 • Rengøringsevne – tæppe: C
 • Rengøringsevne – hårdt gulv: A
 • Lydniveau: Maks. 69 dB
 • Arbejdsradius: 11,2 meter
 • Filter: HEPA 13
 • Vægt: 6,4 kg
 • Tilbehør: Rundbørste, møbelmundstykke, fugemundstykke

4. Nilfisk Handy 2in1 Premium 18V sort

Se seneste pris hos WhiteAway

Nilfisk Handy 2in1 Premium 18V Derfor er støvsugeren et anbefalingsværdigt køb: Hvis du gerne vil have din støvsuger lige ved hånden, når du skal fjerne krummer rundt om spisebordet eller sand på bryggersgulvet, så skal du måske overveje at købe en håndstøvsuger frem for en traditionel. Med den smarte NILFISK Handy Sticvac 2in1 håndstøvsuger slipper du for dumme ledninger og besvær og kan lynhurtigt for overstået støvsugningen. Med denne model får du to modeller i en, da den både kan bruges med og uden skaft alt efter behov. Derudover udmærker modellen sig med sin lave pris, hvor de fleste kan være med samt batteriets lange holdbarhed, som man typisk ellers kun opnår med dyrere håndstøvsugere.

Beskrivelse: NILFISK Handy Sticvac 2in1 er en ledningsfri håndstøvsuger, der gør rengøringen let og hurtig for enhver husholdning. Driftstiden er omkring 35 minutter, så du bør kunne nå hele hjemmet rundt, inden støvsugeren skal til opladning. Opladningstiden er desuden i den lave ende, da det kun tager omkring 4 timer, før batteriet er klar igen. Grunden til den korte opladningstid skyldes li-ion batteri, der klart er at foretrække frem for andre varianter, som kan have en opladningstid på op til 16 timer. Batteristyrken er dog ikke den stærkeste på markedet, men her hænger styrken sammen med den lave pris. Derfor er støvsugeren også ideelt til mindre husholdninger, der ikke har brug for rengøring af store overflade meget ofte.

Specifikationer:

 • Driftstid: 35 minutter
 • Opladsningstid: 4 timer
 • Hastigheder: 2
 • Beholderkapacitet: 0,5 liter
 • Vægt: 4,6 kg
 • Batteri: 18 volts Li-ion batteri

Hvordan vælger jeg den rigtigt Nilfisk støvsuger?

Selvom høj kvalitet er gældende for Nilfisk produkter generelt, så er der stor forskel på den populære producents støvsugeres funktioner, design, evner og ikke mindst pris. Når du kommer til køb af støvsugere, er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvad man egentligt har behov for. Er miljøvenlighed og lavt energiforbrug vigtigst for dig, eller vil du hellere bare have den højst mulige sugeevne? Går du efter en traditionel støvsuger, eller er du mere til en håndstøvsuger? Her på siden kan du nemt for et overblik over de forskellige Nilfisk støvsugeres fordele og ulemper, så du kan træffe det rette vej for dig og dit budget.

Nilfisk støvsuger – 4 ”bedst i test” du bør købe på tilbud
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

fourteen − seven =