Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Forbrugerliv

Bliv klogere på online marketing

online marketing

online marketing med river onlineOnline marketing er et bredt begreb, som ofte bliver brugt, men som få nok egentligt forstår betydningen og vigtigheden er. Overordnet omhandler online marketing alt, der har at gøre med promovering af produkter og services på nettet. Det kan omfatte alt fra en webshop til placeringer på søgemaskiner og anvendelsen af sociale medier. Der er mange tråde at trække i for at styrke din online profil, og hvis du drømmer om succes for din virksomhed, kommer du altså ikke uden om at tage online marketing yderst seriøst. Men hvor starter du, og hvad er de vigtigste funktioner at fokusere på? Med en stærk samarbejdspartner som riveronline.dk i ryggen behøver du slet ikke bekymre dig om det. Riveronline.dk er eksperter indenfor alle former for online marketing og ved lige præcis, hvilke knapper der skal skrues på for at skabe resultater på bundlinjen. Her får du et værdifuldt indblik i, hvilke parametre de kan hjælpe dig med at forbedre eller måske implementere for første gang.

Udnyt de sociale medier

Hvis du virkeligt skal nå ud til din målgruppe i dag, er det afgørende at være der, hvor brugerne også er. 73 procent af den danske befolkning har en profil på Facebook, og det er der god grund til at udnytte gennem målrettet online marketing. Facebook-annoncering er nemlig den ideelle måde for dig som erhvervsdrivende at skabe opmærksomhed omkring dit brand hos nye kunder og styrke virksomhedens overordnede image. Det kan ske gennem målrettede kampagner, annoncer og effektive opslag. Vigtigst af alt kan du sørge for, at markedsføringen kun når ud til de brugere, som den er relevant for, ved hjælp fra Facebooks demografiske og geografiske data over deres brugere, som gør det muligt at segmentere. Med en professionel partner som riveronline.dk på holdet, har du mulighed for at gøre en effekt indsats på Facebook med benhård fokus på konvertering, som kan skabe flere kunder, mere salg og bedre branding.

effektiv facebook online marketing

Kom til tops med effektiv SEO på Googles gratis resultater

Et andet område, som ikke kan tages for givet, hvis du vil have succes med din online markedsføringsstrategi, er SEO. Søgemaskineoptimering handler kort og godt om at sørge for, at du får en topplacering på søgemaskinerne, og derfor er et skridt foran konkurrenter. Vi ved alle, at Google er det første sted, vi søger, når vi skal finde frem til et produkt eller en service. Derfor er det naturligvis afgørende at være så synlige som muligt, så potentielle kunderne ikke kan overse netop din virksomhed. SEO går ud på at optimere din hjemmeside, så den lever op til Googles strenge krav for at komme til tops. Hvis du forstår at udnytte nogle få men vigtige SEO-redskaber ordentligt, kan du hurtigt vende nedgang til succes. Riveronline.dk’s professionelle team ved lige præcis, hvordan du når til tops ved at kigge på alt fra hjemmesidens tekster til søgeord, opsætning og tekniske brug af eksempelvis data for at skabe størst mulig brugervenlighed på tværs af platforme. Der er altså meget værdi at hente ved at satse benhårdt på SEO.

Pay -Per-Click – billig og effektiv markedsføring med Google Adwords

Sidst men ikke mindst bør din forståelse for online marketing også indebære en vis viden om fænomenet PPC – også kendt som Pay Per Click. Det unikke ved denne form for annonceringen er, som navnet afslører, at du kun betaler, når der trykkes på en af dine annoncer. Metoden er mest kendt i form af Google Adwords, som gør det muligt at reklamere for dit produkt eller brand direkte i søgeresultaterne på den populære søgemaskine. Der er desuden rig mulighed for at målrette Adwords-annoncer skarpt og præcist, så din markedsføring giver mest muligt afkast. Her er altså tale om en både billig og ekstrem effektiv form for online markedsføring, som du absolut ikke må snyde dig selv for, hvis du vil optimere din online virksomhed.

google-adwords-marketing

Skab succes i dag

Online marketing og alt hvad det indebærer kan være ukendt territorium for mange. Ved at fokusere på ovenstående områder, er du dog allerede godt i gang med at skabe en stærk online virksomhed. Hvis du ikke selv har mod på at kaste dig ud i at anvende de mange forskellige værktøjer, kan du altid hive fat riveronline.dk og udnytte deres store ekspertise indenfor effektiv markedsføring online.

Besøg Riveronline

 

Anmeld

Skriv en kommentar

2 × 2 =