Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler Møbler

Opslagstavle | De 11 mest moderne opslagstavler

Opslagstavle fra Anne Linde

I en travl hverdag er der masser af aftaler og deadlines, som vi konstant skal huske på. Børnene skal til legeaftaler hos naboen, til fødselsdage hos klassekammerater og til fodboldstævner i den lokale klub. Selv skal vi huske tider hos tandlægen, vigtige møder på jobbet og invitationer til hyggelige middage ved gode venner. For at holde styr på det hele og ikke glemme noget i farten er det oplagt at udstyre hjemmet med en opslagstavle. Ved at placere den på en central plads i boligen, kan hele husholdningen holde styr på, hvad dagen bringer og dermed lette bekymringerne i hverdagen.

Opslagstavle med dekorationerPraktisk og dekorativ

Selvom det primære formål med en opslagstavle for de fleste er at huske vigtige aftaler og begivenheder, kan boligtilbehøret også tjene flere andre formål. Du kan nemlig også bruge opslagstavlen som et dekorativt indslag i indretningen. Du kan eksempelvis bruge den til at udstille børnenes tegninger, postkort fra nær og fjern, sjove magneter eller billeder med gode minder. Det er kun fantasien, der i sidste ende sætter grænser. Ved at inkorporer en masse pynt på opslagstavlen, får den desuden et mere personligt præg, som siger noget om, hvem der bor i boligen.

Et hav af muligheder

Men hvilken opslagstavle skal du så vælge til lige netop dit hjem? Opslagstavler er de seneste par år blevet enormt populære i indretningen, og alle de store brands er udkommet med deres versioner af det moderne boligtilbehør. Der er altså en masse forskellige modeller at vælge imellem, uanset om du er til det rustikke, det simple, det moderne eller det skæve. Materialerne, som de moderne opslagstavler kommer i, spænder også bredt, og her kan du vælge mellem alt fra kort til glas, stof, metal og træ alt efter behov og personlig stil.

For at gøre udvælgelsen lidt lettere for dig, har vi her samlet de 11 bedste bud på moderne og smarte opslagstavler på markedet netop nu. I den store guide kan du sammenligne og bedømme, hvilken model der passer bedst på væggen i netop dit hjem og opfylder alle dine boligdrømme.

 

1. Gitter-opslagstavle i stål fra House Doctor

Opslagstavle fra House DoctorSet hos: Livingshop på tilbud til 486 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Det populære brand House Doctor er altid helt med på alle de nye trends, når det gælder smarte og innovative løsninger til boligen. Det har de bevist endnu engang med opslagstavlen her i stål, som er udformet som et gitter. Det giver et industrielt og råt udtryk, som gør sig godt i den moderne bolig. Ved hjælp fra klemmer kan du her hænge breve, fotos, noter og tegninger, som du gerne vil udstille i hjemmet. Nederst på opslagstavlen er der lavet en smart gitterlomme, hvor du kan placere bøger, blokke, magasiner eller andre kontorartikler. Opslagstavlen er nem at opsætte med fire simple skruer, og du kan få modellen i både hvid, guld og sort.

Mål: 50 cm x 6 cm x 72,5 cm
Materialer: Stål

Se mere om opslagstavlen

 

2. Magnettavle med trædetaljer fra The Oak Men

Opslagstavle fra The Oak MenSet hos: Livingshop til 699 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Er du til det klassiske og tidsløse design, er opslagstavlen her fra The Oak Men et fornuftigt bud. Deres smarte Notice Board er magnetisk, så du nemt kan ophænge invitationer, breve og huskesedler på den sorte baggrund. Med opslagstavlen følger hele fem magneter med, som alle er udført i egetræ. Kanten rundt om tavlen er ligeledes lavet af solidt egetræ, som giver et stilrent og moderne look. Selve tavlen er lavet af mørkt metal, som både er magnetisk og kan bruges som en almindelig tavle til kridt. Derfor er tavlen også oplagt at hænge på børneværelset, hvor børnene kan more sig med at tegne sjove figurer eller skrive små beskeder.

Mål: 69,5 cm x 19 cm x 2 cm
Materialer: Metal og egetræ

Se mere om opslagstavlen

 

3. Stor megnettavle med eg fra The Oak Men

Stor opslagstavle fra The Oak MenSet hos: Livingshop til 999 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Det eksklusive danske firma The Oak Men har gjort det igen men denne fine opslagstavle. Ligesom den forrige er der her tale om en enormt funktionel opslagstavle, som både kan anvendes med magneter og som almindelig tavle med kridt. Forskellen er blot, at modellen her er noget større. Derfor egner tavlen sig godt til køkkenet eller bryggerset, hvor hele familiens aftaler, breve og vigtige noter opbevares. Her kan familien også skrive små beskeder til hinanden med kridt. Der følger fem magneter med i eg, ligesom rammen rundt om er udført i samme træsort. Det klassiske og tidsløse design vil uden tvivl passe ind i ethvert hjem og være et dekorativt element i indretningen.

Mål: 81,5 cm x 46 cm x 2 cm
Materialer: Metal og egetræ

Se mere om opslagstavlen

 

4. Moderne opslagstavle fra Ferm Living med eg, stof og kork

Opslagstavle fra Ferm LivingSet hos: TrendyLiving til 1.693 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Med opslagstavlen her fra Ferm Living er der i den grad leget med at mikse forskellige materialer og udtryk for at skabe et unikt og meget moderne udseende. Frame Pinboard er navnet på modellen fra det populære brand, som virkelig forstår at bruge tidens tendensen til at skabe fede løsninger til hjemmet. Tavlens overdel er udført i stof af bomuldsmix, mens den nederste del af lavet af pulverlakeret metal. Dermed mødes kontrasten mellem det rå og det bløde på perfekt vis. Under stofdelen er der kork, så du kan sætte billeder og breve fast med knappenåle. På metaldelen er det oplagt at hænge tingene op med fine magneter. Hele tavlen er indrammet af en flot kant af massiv ask, som skaber en fin helhed. Tavlen fås både i en lys/beige udgave og med grå og mørkeblå.

Mål: 62 cm x 82 cm x 3,5 cm
Materialer: Ask, bomuldsmix, pulverlakeret metal og kork

Se mere om opslagstavlen

 

5. Smart opslagstavle med kork og messing fra OYOY

Opslagstavle fra OyOySet hos: TrendyLiving til 1.599 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Vil du gerne have en opslagstavle, som er lidt anderledes, og som har masser af kant? Her er OYOY bestemt leveringsdygtige med deres model Lamella Notice Board. Den trendy opslagstavle er lavet som lameller ved siden af hinanden. Pladerne er primært udført i kraftig kork, som du nemt kan hænge diverse kort, breve og noter op på. En enkelt af pladerne skiller sig dog ud ved at være designet i messing, som er enormt populært i indretningen netop nu. Dermed får du et interessant og kontrastfyldt miks af materialer, som gør opslagstavlen helt unik.

Mål: 3 cm x 39 cm x 70 cm
Materialer: Kork og messing

Se mere om opslagstavlen

 

6. Opslagstavle til søde beskeder fra Design Letters

Opslagstavle fra Design LettersSet hos: Luxo Living på tilbud til 519,35 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Mangler du et sted til at skrive små huskesedler, dagens menu, eller hvor de mindste kan øve sig i at bruge alfabetet, er tavlen her fra Design Letters helt perfekt. Det søde message board er perfekt til at notere visdomsord, yndlingscitater eller bare søde beskeder til dem, du har kær. Tavlen er desuden yderst dekorativ og vil gøre sig godt på både børneværelset, kontoret, spisestuen eller i køkkenet. Selve tavlen er lavet af plastik og kommer i et væld af forskellige farver. Her er der tale om den grønne model, som er meget oppe i tiden netop nu, men tavlen kan også fås i alt fra blå til sort og lyserød, så der findes en variant for enhver smag. Bemærk dog, at bogstaverne ikke følger med, men kan købes separat.

Mål: 42 cm x 59,4 cm
Materialer: Plastik

Se mere om opslagstavlen

 

7. Sort magnetisk opslagstavle i bejdset ask fra by Lassen

Opslagstavle fra by LassenSet hos: Unoliving til 999 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:


Er du til det minimalistiske og simple, som dog stadig har et moderne udtryk, har by Lassen her lavet den perfekte løsning til dig. Deres opslagstavle Remind skiller sig ud med sin helt særlige overflade udført i bejdset asketræ. Rundt om finder du en sort metalramme, der matcher den resterende tavle perfekt. Hele tavlen er holdt i sort, hvilket skaber et roligt og sammenhængende udtryk. Tavlen er magnetisk, så du nemt kan hænge vigtige sedler og papirer op. Der følger desuden fire runde magneter med, som ligeledes er udført i sort, hvilket fuldender det stilrene look. Du kan dog nemt tilkøbe flere magneter i forskellige farver efter behov.

Mål: 4 cm x 42 cm x 42
Materialer: Metal og bejdset ask

Se mere om opslagstavlen

 

8. Alternativ opslagstavle med wire fra Menu

Opslagstavle fra MenuSet hos: Livingshop til 1.099 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Er du på udkig efter en opslagstavle, som ikke fylder for meget i hjemmet, men som blot tilfører et stilrent og minimalisk touch til indretning? Så er opslagstavlen My Spot fra Menu det perfekte valg. Her er tale om en helt enkel tavle bestående af en simpel wire, tre forankringspunkter og en vægt. Fremfor en traditionel tavle er modellen nærmest en lille kunstinstallation i sig selv, hvor du samtidig kan hænge billeder og vigtige beskeder. My spot fra Menu vil gøre sig godt i dagligstuen, soveværelset eller bryggerset og er en fin måde at samle alle dine yndlingsbilleder og noter. Modellen kan både fås i sort og i guld.

Mål: 15 cm i diameter
Materialer: Wire, stål og aluminium

Se mere om opslagstavlen

 

9. Magnetisk opslagstavle i perforeret metal fra OK Design

Opslagstavle fra OK DesignSet hos: Livingshop til 1.300 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

OK Design har med deres opslagstavle Tableau skabt et råt og industrielt look, som nærmest ligner noget, der hører til på et værksted. Den moderne tavle er magnetisk, så du nemt kan ophænge post-its, sedler og familiefotos med gode minder. Med tavlen får du desuden et lille rundt spejl, en holder til blyanter og kuglepenne, en lille hylde, hvor du kan stille en vase eller andre nipsgenstande, kroge til at hænge dine nøgler samt magneter, der matcher selve tavlen. Her er altså tale om en opslagstavle med stor funktionalitet og sans for æstetikken. Tableau-tavlen er fremstillet i perforeret metal og kommer i den fine grønne farve her eller i sort.

Mål: 55 cm x 59,5 cm
Materialer: Perforeret metal

Se mere om opslagstavlen

 

10. Magnetisk tavle i perforeret stål fra Anne Linde

Opslagstavle fra Anne LindeSet hos: Livingshop på tilbud til 551,65 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Anne Lindes opslagstavle Sheet er både tidløs, moderne og rå. Den er lavet af det rustikke materiale perforeret stål, som giver et look med kant, og som samtidig gør tavlen magnetisk. Brug opslagstavlen til at udstille fine illustrationer, invitationer eller vigtige huskesedler et centralt sted i hjemmet. Anne Linde har desuden designet et fint lille magnetisk spejl, som kan påføres opslagstavlen. På den måde får du en multifunktionel tavle, som både er praktisk og yderst dekorativ. Du kan også tilkøbe fine egetræsmagneter. Sheet-tavlen kan fås i både sort og hvid.

Mål: 45 cm x 60 cm x 2 cm
Materialer: Perforeret stål

Se mere om opslagstavlen

 

11. Send søde beskeder med tavle fra Design Letters

Opslagstavle fra Design LettersSet hos: Livingshop på tilbud til 679,15 kr.

Derfor skal du vælge denne opslagstavle:

Med den moderne opslagstavle Message Board fra Design Letters får du både en flot og funktionel løsning til hjemmet. Den kulsorte tavle kan nemlig bruges til at skrive søde beskeder, huskesedler, citater og meget mere på, som kan tilføre et personligt og hyggeligt præg i hjemmet. Børn vil desuden elske at få lov til at afprøve deres sproglige evner ved at lege med bogstaverne. Både tavlen og rammen omkring er fremstillet af sort plastik. Bemærk dog, at du skal købe bogstaverne dertil separat, og de kommer i flere forskellige farver.

Mål: 42 cm x 59,4 cm
Materialer: Plastik

Se mere om opslagstavlen

Med ovenstående opslagstavler bliver det pludseligt sjovt at få orden og styr på husholdningens vigtige beskeder, noter og breve. Ved at gøre en dyd ud af din opslagstavle, får du et personligt element i indretning, som desuden sørger for, at du aldrig igen glemmer en vigtig aftale.

Tavle med tænkepære

Find mere inspiration til din bolig: Natbord | De 24 bedste natborde og sengeborde

 

Anmeld

Skriv en kommentar

twenty − twelve =