Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

overfaldsalarm-cekuraAt føle sig tryk og sikker, når vi går på gaden eller bevæger os rundt derhjemme, burde være en hel basal rettighed for alle. Desværre ser virkeligheden ikke altid sådan ud. Derfor kan det for mange være en beroligende faktor altid at have en lille overfaldsalarm på sig. Apparatet kan give ekstra tryghed i dagligdagen, så frygten ikke får overtaget. Markedet for tryghedsalarmer og overfaldsalarmer er eksploderet herhjemme de senere år, hvilket også understøtter, at produktet er eftertragtet blandt danskerne. De små apparater kommer i mange forskellige udformninger og fra mange forskellige udbydere, og det gælder om at finde det rette match for dig. Cekura.dk er en af de førende skabere af tryghedsskabende løsninger for alle målgrupper. Virksomheden har alt det nyeste og bedste udstyr på lager, der sikrer, at både du og dine nærmest kan føle sig trygge både ude og hjemme. I samarbejde med Cekura.dk får du her en guide til, alt du skal vide om overfaldsalarmer, før du selv investerer i en til dig selv og dem, som du har kær.

Hvad er en overfaldsalarm?

En tryghedsalarm er kort og godt et lille og meget diskret apparat, som du kan have med dig overalt. Her er nemlig tale om en bærbar alarmsender, der både virker inde og ude. Alarmen fylder mindre end en mobiltelefon og kommer i flere forskellige farver alt efter ønske. I overfaldsalarmen er der indbygget et simkort, som du kender fra din mobiltelefon, samt en GPS, hvilket betyder, at tryghedscentret altid kan se, hvor du befinder dig. Hvis en farlig situation opstår, kan hjælpen altså straks tilkaldes til din nøjagtige placering, så du hurtigt og effektivt kan få den assistance, du har brug for. Apparatet er udstyret med en knap, som du blot skal trykke på en enkelt gang for at komme i kontakt med dit tryghedscenter.

hvad er en overfaldsalarm

Ifølge Cekura er alarmen er egnet til alle, som ønsker mere tryghed – det er både den unge kvinde på vej hjem fra byen (og evt. hendes forældre, der er nervøse for at der skulle ske hende noget), og den ældre dame, der føler sig utryg. Cekura har kunder fra 23 år og op til 95.

Tryghed lige ved hånden

Det smarte ved overfaldsalarm fra CEKURA og andre udbydere er, at du altid har trygheden lige ved hånden – uanset hvor du er. På alle tider af døgnet vil du kunne komme i kontakt med vagtcentralen, som vil følge netop de procedurer, som du foretrækker. Når du trykker på knappen og bliver stillet om til tryghedscentret, vil pågældende først nøje høre efter for at bedømme situationen. Derefter vurderes i samarbejde med dig, om der er behov for at ringe efter politiet, en ambulance eller om du blot har brug for trygheden ved at tale med et andet menneske i en vanskelig situation. Respondenten vil være lydhør overfor lige præcis, hvad du har brug for. Vi har spurgt Direktør Søren ang. kvaliteten af alarmen.

Er jeres overfaldsalarm den bedste på markedet?

Ja, den er yderst stabil, meget nøjagtig med GPS positionen og det vigtigste er, at vi har vores Tryghedscenter tilknyttet til alarmen 24/7 – og vi reagerer altid inden for få sekunder. Det betyder at der aldrig forekommer ventetid, vi vil med det samme se, hvor personen er, tale med personen og sende hjælp (politi /ambulance) mens vi forbliver på linjen indtil hjælpen er fremme. På  denne måde vil alarmen aldrig ringe forgæves – der er altid nogen i den anden ende, der reagerer med det samme – og det er det vigtigste ved en overfaldsalarm.

Hos Cekura er tillid, empati og professionalisme altid i højsædet, og hjælpen vil være klar til i døgndrift at skabe tryghed for dig og dine kære.

Abonner på tryghed

alarm i brug

Det er nemt at og hurtigt at trykke på alarmen.

Overfaldsalarmer kommer i flere forskellige udformninger og prisklasser. Oftest vil der dog være tale om en abonnementsordning, ligesom du bruger til din mobiltelefon. Du betaler altså et engangsbeløb for selve apparatet og oprettelsen. Herefter betaler du et fast månedligt beløb i abonnement, så du er sikret tryghed året rundt. Her er det vigtigt at huske på, at pris og kvalitet ofte hænger sammen. Derfor bør du overveje, om du vil gå på kompromis med din sikkerhed, før du vælger udbyder. Overfaldsalarmen kan bæres i lommen, i tasken, i en rem rundt om arm eller i en halssnor alt efter behov, så du altid har den tæt på kroppen. De fleste apparater kører på batteri, som kan holde i helt op til 2-3 dage. Herefter slutter du den let til den oplader, der følger med, så du igen kan bevæge dig ud i verden og føle dig tryg. Overvejere du genvejen til en tryg og sikker hverdag ved at investere i en overfaldsalarm? Så har vi spurgt Søren ind til priserne hos Cekura.

Hvordan ligger jeres priser i forhold til markedet?

Vores priser ligger i den lave ende – men dermed går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Priserne er lave fordi kunden låner nødkaldet af os gratis (mod et depositum på 500 kr, som man får igen hvis man ikke er kunde længere og returnerer alarmen.) Kunden betaler en engangsbeløb for oprettelse i vores system og derefter betaler kunden 99 kr/md for at have adgang til os 24/7. For 10 kr ekstra om måneden kan kunden få en faldalarm som ekstra til overfaldsalarmen, dvs. vi vil kunne registrere hvis kunden falder.

Så alt i alt 500 kr i depositum, 499 i opstart og derefter 99 kr/md så længe man er kunde.

Anmeld

Skriv en kommentar

8 + twenty =