Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Opskrifter Diverse

Pad thai med kylling

20191122 232756 1

Drøm dig væk til Thailand med den fantastiske og smukke ret. Pad thai er en ret med dejlige grøntsager og sprængfyldt med smag. Opskriften er med kylling, så men kan også med fordel bruges med tigerrejer.

Personer: 4 personer
Tilberedningstid: 30 min

Ingredienser

  • 300 gram kylling
  • 200 gram nudler
  • 100 gram bønnespirre
  • 1 stort rødløg
  • 2 forårsløg
  • 2 friske røde chilier
  • Pearnuts eller cashewnødder
  • Østersovs (evt. færdiglavet hvis det skal gå hurtigt)
  • Pynt med limebåde og frisk korriander

Tilberedning:

  • Kog nudler
  • Steg kyllingestrimler
  • Steg nudler og grønsager sammen
  • Bland det hele sammen med sovsen
  • Pynt

Læs også om: Pandekager, jordbær marmelade, frugtsalat med råcreme, hjemmelavede burgere, banankage, Pad thai, måltidskasser

1 kommentar

Skriv en kommentar

16 − four =