Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle.
Opskrifter

Pad thai med kylling

Drøm dig væk til Thailand med den fantastiske og smukke ret. Pad thai er en ret med dejlige grøntsager og sprængfyldt med smag. Opskriften er med kylling, så men kan også med fordel bruges med tigerrejer.

Personer: 4 personer
Tilberedningstid: 30 min

Ingredienser
300 gram kylling
200 gram nudler
100 gram bønnespirre
1 stort rødløg
2 forårsløg
2 friske røde chilier
Pearnuts eller cashewnødder
Østersovs (evt. færdiglavet hvis det skal gå hurtigt)
Pynt med limebåde og frisk korriander

Tilberedning:
Kog nudler
Steg kyllingestrimler
Steg nudler og grønsager sammen
Bland det hele sammen med sovsen
Pynt og imponere 😉

Skriv en kommentar

two × 4 =