Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

phonetrade rabatkode

Phonetrade rabatkode & tilbud

Er din gamle smartphone slidt eller smadret? Eller vil du bare gerne opgradere til en nyere model? Så kan du med fordel vælge at sælge den gamle telefon eller købe en brugt og istandsat version. Der kan nemlig være mange penge at hente på den front. Det ved Phonetrade alt om. Virksomheden er nemlig ekspert i køb og salg af iPhones. Du kan dog spare endnu flere penge ved at benytte dig af en Phonetrade rabatkode. Her får du derfor det fulde overblik over de bedste rabatkoder netop nu. 🔥🛒

[wpcd_coupon id=6058]

Et innovativt koncept på dansk grund

Phonetrade rabatkodePhonetrade er den første virksomhed i Danmark, der har satset benhårdt på konceptet med at købe, sælge og reparere iPhones. Det var en flok gæve gutter med tekniksnilde, der fik ideen. Og i 2011 så Phonetrade så dagens lys. I dag har virksomhed vokset sig kæmpestor. Faktisk har Phonetrade en årlig omsætning på 25 millioner kroner. Det skyldes helt sikkert, at Phonetrade tager kunderne seriøst og tilbyder service i særklasse og fordelagtige priser. Du kan besøge Phonetrade i en af de i alt fire fysiske butikker. De ligger i henholdsvis Aalborg, Hellerup og på Frederiksbjerg og på Vesterbro i København. Tilstedeværelsen på nettet er da heller ikke til at komme uden om. Den online webshop har ligeledes tusindvis af kunder, der vender tilbage gang på gang for at købe eller sælge iPhones. Det er kun online, du kan tage din Phonetrade rabatkode i brug.

Sælg din bruge iPhone

Phonetrade tilbudHvor mange af os har ikke gamle iPhones liggende bagerst i en skuffe? Der er dog god grund til at finde dem frem fra gemmerne. De kan nemlig være mange penge værd. Uanset hvilken stand din mobil er i, tager Phonetrade gerne imod den. På den måde får du bedre råd til en ny model. Hvis du vil sælge, skal du blot indtaste modellen, antal GB og standen på hjemmesiden. Derefter vil du få udarbejdet en pris.

Stor brugervenlighed og gratis levering

Phonetrade udsalg og udvalgDet er nemt at komme i gang med at købe og sælge iPhones hos Phonetrade. Brugerfladen er enormt overskuelig, og du bliver nemt guidet igennem de forskellige trin. Den store brugervenlighed har da også sikret Phonetrade en række flotte anmeldelser på Trustpilot. Den gode service gælder også bestillingen. Det er nemlig super nemt, og du kan anvende din Phonetrade rabatkode fra alle digitale enheder. Selve levering er ganske gratis, uanset hvor stor din ordre er. Der bliver leveret i samarbejde med Bring og Swipbox til hele landet. Du kan forvente at have din pakke inden for 1-10 dage. Har du nogen spørgsmål til din Phonetrade rabatkode eller andet, sidder kundesupporten også klar. Her vil du altid få fat i en kompetent medarbejder, der kan hjælpe dig med svar på alle slags spørgsmål.

Køb en iPhone eller lækkert tilbehør

Phonetrade tilbud

Trænger du til en ny smartphone? Så kan du gøre på dig selv og miljøet en tjeneste ved at købe en istandsat model. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du ikke behøver have en spritny iPhone. Det er også rigtig godt for miljøet. Elektronikaffald sætter nemlig et enormt negativt aftryk på vores jordklode hvert år. Ved i højere grad at genbruge, kan du være med til at gøre noget ved den triste tendens. Hos Phonetrade finder du masser af iPhones, som er fuldt funktionelle, selvom de er brugte. Nogle af dem, kan have små skønhedsfejl. Det får du naturligvis besked om, før du køber. Og det kan også være med til at give dig en rigtig god pris. Standen afgør nemlig prisen. Du får to års reklamationsret, når du køber en brugt iPhone hos Phonetrade. Derudover får du også en lader med i købet. Du kan blandt andet købe følgende iPhones til gode priser på webshoppen med en Phonetrade rabatkode:

  • iPhone XS Max
  • iPhone XS
  • iPhone X
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone 7
  • iPhone SE

Phonetrade sælger også et væld af lækkert tilbehør til iPhones. Det gælder alt fra covers til panserglas, opladere og høretelefoner. Også her kan du med fordel tage din Phonetrade rabatkode i brug.