Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Plakater til stuen | 13 flotte moderne kunstplakater

Plakat

Vi drømmer alle om et hjem, der afspejler vores personlighed, og som har en varm og indbydende stemning.

Det kan dog virke uoverskueligt at opnå det og samtidig leve op til billederne, vi ser i boligmagasinerne. Det behøver dog slet ikke være et stort projekt at give boligen et moderne og tiltrængt ansigtsløft. Med ganske få midler kan plakater nemlig være med til at ændre ethvert rums atmosfære og pifte de bare og ofte hvide vægge en smule op.

Men hvad skal du vælge til netop dine vægge? Det kan være svært at finde rundt i det store udvalg. Derfor har vi her fundet frem til 13 gode bud på fede og moderne plakater som lever helt op til tidens trends.

 1. Vespa Patent

  Vespa plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Er du til hestekræfter eller måske bare en hund efter alt, der lugter lidt af Italien, er plakaten her et godt valg for dig. Plakaten er en fin patenttegning af den klassiske Vespa, som vi især forbinder med Italien. Der er uden tvivl et retro-præg over motivet, som vil gøre sig godt, hvis du vil bryde lidt med det meget minimalistiske udtryk. Den mørkegrønne farve vil sætte et fint farvespræl på væggen og skabe et flot blikfang. Du kan få plakaten i størrelserne 30 x 40 og 50 x 70 cm.


  Bestil plakaten her

 1. Umbrella Patent

  umbrella patent plakatSet hos: Ravnsby til 450 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Paraplyen er en dejlig opfindelse, som formentligt har sparret os alle for at blive drivvåde, når vi gang på gang bliver fanget i en regnbyge i det uforudsigelige danske vejr. Nu kan du pryde din væg med en patenttegning af paraplyen. Skitsen er både enorm informativ men samtidig også sjov og ikke mindst dekorativ. Den varme mørkegrønne farve er enormt moderne netop nu og passer godt både i dagligstuen eller herreværelset. Du kan få plakaten i størrelserne 30 x 40 og 50 x 70 cm.


  Bestil plakaten her

 2. Bird

  bird plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Naturelskere og dyreentusiaster vil uden tvivl forelske sig I denne flotte plakat. Billedet af den flyvende fugl med vingerne bredt ud er fuld af bevægelse, som omgående betager beskueren. Her er tale om en hyldest til den vilde natur, når den er bedst. I Baggrunden ses den flotte himmel og et flot skovlandskab. Farverne er gyldne og glødende, hvilket skaber en dejlig varme, som med garanti vil skabe stemning i hjemmet. Indram plakaten med en sort ramme for at fremhæve det bedst muligt. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 3. Caffeine – Molekylen

  Caffeine molekyle plakatSet hos: Ravnsby til 450 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Kaffe skal der til, når dagen skal startes og vi skal op i gear. De gyldne dråber er uundværlige for mange af os, hvis vi skal have energi til at komme igennem hverdagen. Nu kan du hver dag blive mindet om din yndlings drink og dens vigtigste ingrediens – nemlig koffeinen. Plakaten her viser stoffets kemiske forbindelse og er en sjov lidt anderledes illustration at pynte dit hjem med. Er der en kaffedrikkende nørd gemt i dig, er plakaten her altså helt perfekt. De fine farver giver desuden ekstra liv til ethvert rum. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 4. Chocolate – Molekylen

  Chocolate molekyle plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Kaffe er godt, men chokolade er endnu bedre. I hvert fald går de to hånd i hånd for mange, og derfor kan du også vælge at pryde din indretning med en hyldest til den lækre godte. Her kan du diskret vise din søde tand frem ved at udstille den kemiske forbindelse for chokolade. Farverne er naturligvis chokoladebrune og overordnet holdt i varme jordtoner, som giver hygge i hjemmet. Du kan med fordel vælge en mat sort ramme til plakaten, som kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 5. Preikestolen

  Preikestolen plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Har du en forkærlighed for vores norske venner, er plakaten her det oplagte valg for dig. Plakaten viser et flot fotografi af Preikestolen eller Prædikestolen på dansk, som er et fjeld-plateau på nordsiden af Lysefjorden. Stedet er en kendt turistattraktion i Norge, og hvis du måske endda selv har besøgt stedet, kan du mindes oplevelse med plakaten her. Plakatens farver er desuden friske og typografien er moderne, så naturbilledet også kan indgå i en nutidig indretning. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 1. Milky Way

  milky way plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Plakaten her er næsten ikke til at tage sine øjne fra med den smukke stjernehimmel, som tydeligt viser Mælkevejen. Fotografiet er fanget i Glencoe Lochan i Skotland, som er et kendt skovområde til vandreture. Selvom du ikke har været der selv, er billedet stadig helt fortryllende. Kombinationen mellem refleksionen i vandet, den magiske himmel og de varme farver skaber et kunstværk, som vil pynte i alle hjem. Du kan med fordel indramme plakaten med en mat sort ramme. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm og 70 x 100 cm.


  Bestil plakaten her

 2. Posing Poppy Heads

  Popping heads plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Plakater med planter som motiv er tidens helt store trend. Nu kan du hoppe med på bølgen med dette lidt anderledes eksemplar. Plakaten forestiller valmueblomster, som endnu ikke er sprunget ud. Billedet har et enormt kunstnerisk udtryk og ligner nærmest et maleri. Farverne er dystre og mørke, hvilket skaber noget mystik og drama omkring plakaten, som er meget dragende. Du kan både vælge at indramme plakaten med en ramme i guld, sort eller hvid, alt efter hvilket udtryk du går efter. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm og 70 x 100 cm.


  Bestil plakaten her

 3. Blue Forest – Nicole Gadiel

  Blue Forrest Botanik plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Blomster er altid dekorative, uanset om de er virkelige eller blot pryder dine vægge gennem en fin plakat som her. Fotografiet er fanget af kunstneren Nicole Gadiel, som er dansk-canadier, og som er specialist i at få noget helt særligt frem i sine motiver. Plakaten her er enormt moderne med de blålige nuancer, som er meget oppe i tiden netop nu. Den mørke baggrund skaber varme, som vil give en god stemning i dit hjem. Her er tale om et kvadratisk billede i størrelse 50 x 50, og du kan med fordel vælge en sort ramme for at holde stilen.


  Bestil plakaten her

 4. Floral Blur

  Floral Blur botanik plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Naturen kan være magisk og der er masser af skønhed at finde derude. Det er plakaten her et godt eksempel på. Det unikke billede har et blomstret motiv, men er sløret, så det ikke er lige til at gennemskue, hvad vi egentligt kigger på det – og det skaber blikfang. Billedet har næsten et abstrakt udtryk og vil gøre sig godt i den moderne indretning på grund af de grønne og blå nuancer, som er et must i indretningen netop nu. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm og 70 x 100 cm.


  Bestil plakaten her

 5. Lonely Tree

  lonely tree plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Hvis du er på udkig efter en plakat, der viser naturen fra sin vilde og lidt mere dystre side, er plakaten her et godt bud. Det ensomme træ midt i vandet er enormt fascinerende, og man undrer sig over, hvordan det er endt der hele alene. Himlen er faretruende mørk og grå, og der er tegn på, at uvejret er på vej. Du kan både vælge at understøtte de mørke toner med en sort ramme, eller gå i den anden retning med en ramme i hvid for at lysne udtrykket en smule op. Plakaten kan fås i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 1. Flattened

  Flattened plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Nogle gange lægger det smukke ikke i helheden, men mere i skyggerne og konturerne. Det viser plakaten Flattened på bedste vis. Plakaten viser omridset af en nøgen kvinde bag en slags skærm. Det skaber en vovet mystik og en diskret sensualitet, som gør billedet interessant og værdigt til at blive hængt op på enhver væg. Farverne er lyse og passer dermed perfekt ind i den nordiske boligindretning, som er præget er minimalisme. Du kan med fordel vælge en mat sort ramme, og du kan få plakaten i størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

 2. Red Lips

  red lips plakatSet hos: Ravnsby fra 350 kr.

  Derfor anbefaler vi denne plakat:
  Tør du godt være lidt vovet og fræk i din indretningsstil, kan du hurtigt komme i mål med plakaten her. De flammende røde læber med det skæve smil tiltrækker omgående vores opmærksomhed og drager os ind. Billedet har et sensuelt og feminint udtryk, som hurtigt sætter lidt mere krydderi på dit hjem. Plakaten har desuden en lidt anderledes form, da det ikke er aflangt. Dermed kan du bruge plakaten til at skabe dynamik på en større billedvæg. Brug en sort ramme til at fremhæve billedet bedst muligt. Du kan vælge mellem størrelserne 30 x 40, 50 x 70 og 60 x 80 cm.


  Bestil plakaten her

Plakater til stuen

Plakater har efterhånden været en af de helt store trends inden for boligindretning i et par år, og du kan sagtens stadig nå at hoppe med på bølgen. Der findes nemlig plakater til enhver smag, uanset om du er til det søde, det sjove, det grafiske, det abstrakte eller det realistiske. For dig handler det blot om at opdage, hvad du gerne vil udtrykke med dine vægdekorationer. Og her er Ravnsby.dk et godt sted at starte. Den online design shop har et overvældende udvalg af plakater på lager, så der er garanti for, at du finder noget, der passer til din personlige stil.

PlakatHos Ravnsby.dk finder du alt fra sjove citatplakater med masser af glimt i øjet, fotokunst som bjergtager, stilrene grafiske og arkitektoniske motiver og plakater med mode, dyr, natur og mennesker. Der er ingen grænser, når det gælder plakater. Det gode ved at pryde en væg med plakater er desuden, at du ikke behøver holde dig til én slags plakat. Det er nemlig utroligt moderne netop nu at mikse og matche forskellige udtryk på samme væg for at skabe dynamik og ikke mindst personlighed.

Det kan dog også være enormt stilrent at hænge to eller flere plakater i samme stilart eller farvenuance sammen for at skabe et roligt og sammenhængende udtryk. Det gælder med andre ord bare om at prøve sig frem.

Der er altså rig mulighed for at opdatere din indretning ved at klikke en af de overstående plakater hjem. Alle sammen kan de være med til at skabe en ny stemning i et rum og udtrykke, hvem der bor i hjemmet.

 

Plakater til stuen | 13 flotte moderne kunstplakater
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

15 − ten =