Forbrugermagasinet er uafhængigt og læserorienteret. Vores indhold indeholder reklamelinks og gratis for alle.

Bolig og fritid Tøj og tilbehør

PONCHO → 3 shops med ponchoer til damer

Poncho

Når du skal ud ad døren, er det ikke altid, du lige har den rette jakke at tage på.

Heldigvis findes der et smart alternativ til at holde varmen uden jakke. Du kan nemlig med fordel tilføje en poncho til din garderobe. Den trendy beklædningsgenstand kan bruges året rundt.

Om foråret og sommeren er den perfekt som overgangsjakke på kolde aftener. Derudover kan du bruge den som en lunende trøje om efteråret og vinteren. Muligheder er mange. Det samme gælder også udvalget af ponchoer på markedet. For at gøre din søgning efter den rette model for dig lidt lettere, får du derfor her tre bud på gode online butikker, der sælger smukke og moderne ponchoer.

1. Cellbes: Skønne ponchoer til budgetvenlige priser

poncho cellbesCellbes er en online butik, der har solgt mode til danske kvinder længe. Fælles for produkterne er, at de følger med tidens trends. Samtidig har de altid et særligt skandinavisk udtryk, hvor minimalisme og god kvalitet går hånd i hånd. Derudover er komforten og den gode pasform også i fokus.

Det gælder i høj grad også ved deres ponchoer. Modebutikken har et lille men godt udvalg af den populære beklædningsgenstand. Her kan ud altså snildt finde en model, som kan lune dine skuldre vinteren over. Uanset hvad du falder for, kan du være sikker på, at prisen er mere end rimelig.

  • ✅ Levering til døren inden for 2-4 hverdage
Videre til shoppen

 

 

2. Bubbleroom: Ponchoer til modebevidste kvinder

Stylepit PonchoHos Bubbleroom er der altid garanti for at finde bunkevis af smart tøj til modebevidste piger og kvinder. Faktisk har hjemmesiden en af nordens største udvalg af mode til hele familien.

Udover at der er masser af lækkerier at vælge mellem, lægger bubblesogså altid stor vægt på, at kunderne får en god købsoplevelse. Det har da også været med til at sikre dem priser gennem årene. Bubbles har også meget godt at byde på, når det kommer til ponchoer. Du finder nemlig et fint udvalg af moderne og ikke mindst komfortable modeller i sortimentet. Ponchoerne kommer fra kendte brands.

  • ✅ Mange års erfaring med modetøj online
Videre til shoppen

 

 

3. Kings & Queens: Føl dig som en dronning i en flot poncho

Kings & Queens PonchoPå webshoppen Kings & Queens finder du et udvalg af mode, der er konger og dronninger værdige. Lige siden 2004 har de nemlig lagt en dyd i at tilbyde tidens største trends til fornuftige priser. Hos Kings & Queens kan du desuden altid være helt sikker på at finde de mest populære brands i sortimentet.

Det gælder alt fra Levi’s til Tommy Hilfiger og Calvin Klein. Nu kan du også føle dig som en dronning, når du hopper i en af deres skønne ponchoer. Du kan vælge mellem flere forskellige modeller, alt efter om du er til det enkle eller det mere dekorerede. Der er også mange af tidens hotteste farver at vælge mellem. Kings and Queens har særligt et lækkert udvalg af ponchoer for Pieces.

  • ✅ Mulighed for fragtfri levering
  • ✅ Køb online og hent i butikken
Videre til shoppen

 

 

Historie om ponchoen: Fra den indianske kultur til modescenen

Ponchoen er i dag ikke til at komme uden om i butikkerne samt på diverse catwalks. Oprindeligt blev den dog ikke skabt til et modemæssigt formål. Ponchoen kommer nemlig langvejs fra. Den stammer fra oldgamle kulturer i Mellem- og Sydamerika.

Her blev den båret af indianerne for at holde kroppen varm og tør. Ponchoen blev dog også brugt som et statussymbol ved festlige lejligheder. Dengang bestod den bare af et stykke stof typisk udført i en form for uld med et hul foroven til hovedet.

I dag bruges den i højere grad til at se smart ud end til at beskytte sig mod vind og vejr. Det var særligt, da den nåede til Europa, er den blev forvandlet til et stykke modetøj. Her blev den nemlig blandt andet vævet med silke og guldtråde.

Dermed fik den et eksklusivt udtryk, og det faldt i en god smag hos mange kvinder. I dag er der næsten ingen grænser for, hvilke tekstiler ponchoer fremstilles af.

Inspiration til garderoben

En poncho kan se ud på mange forskellige måder. Hvis det primære formål med ponchoen er at holde dig varm, skal du gå efter en model i et kraftigt materiale. Derudover kan du med fordel vælge et design med rullekrave, som holder dig ekstra lun. Du har naturligvis også mulighed for at bære en rullekrave inden under ponchoen for samme effekt. Ponchoer kommer også i mange flotte mønstre, som kan pifte et ellers nedtonet outfit op.

Mange modeller er også udsmykket med flæser, som giver lidt ekstra kant. Det bedste ved en poncho er, at du har 100 procents bevægelsesfrihed. Det skyldes, at dine arme altid er frie. Derudover er komforten også i top, da den sidder løst ned over kroppen. Uanset størrelse, smag eller kropstype findes der altså en poncho for dig.

Poncho

Læs også om: Skoletaske tilbud, Stine Goya, Sneakers mænd, Bodystockings, Regnfrakke til kvinder, levis jeans, Kjoler udsalg, kimonoer, Art sko, Tøj hjemmesider, Junarose, Tommy Hilfiger dame sko, kjoler på udsalg, Kimono, FitFlop sandaler

1 kommentar

Skriv en kommentar

2 × 3 =