Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Hus og have

Poseløs støvsuger: TOP 3 Dyson støvsugere

poseløs-støvsuger
Bor du i en stor husholdning med flere beboere og måske også husdyr, så har du helt sikkert ofte brug for at finde støvsugeren frem fra skabet for at holde hjemmet fri for støv, skidt og hundehår. Når man støvsuger ofte oplever man også, at støvsugerens pose skal skiftes oftere, og ekstra udgifterne til poserne kan være en dyr fornøjelse. Her er en poseløs støvsuger et nyttigt alternativ, da du dermed slipper for yderligere omkostninger. Derfor bør du måske overveje at skifte din nuværende støvsuger ud med en poseløs variant og her er Dyson en af de førende producenter på markedet, der igen og igen vinder anerkendelse og priser i diverse støvsuger tests. Vi har anmeldt tre af Dysons bedste poseløse støvsugere, så du finder den bedste til netop dig til den billigste pris.

1. Dyson DC33C Origin Extra– Sugeevne i topklasse til lavpris

Find nyeste Dyson modeller hos WhiteAway 

Derfor anbefaler vi støvsugeren:

Dyson DC33C proHvis du ikke har lyst til at smide penge efter Dysons dyreste modeller, som ligger i den høje ende på markedet, så er en Dyson DC33C pro et rigtigt godt alternativ. Her får du nemlig en poseløs støvsuger med en suveræn sugeevne på hårde overflader. Trods den store effektivitet er den stadig miljøvenlig og befinder sig i energiklasse A. Du får altså en støvsuger, der grundigt rengør dine hårde gulve ved et lavt energiforbrug, som sikrer dig en besparelse på elregningen.

Om støvsugeren:

Med en Dyson DC33C pro kommer du hurtigt og nemt snavset til livs i alle typer hjem, da støvsugeren tillader en arbejdsradius på op til 10 meter. Den udmærker sig som sagt særligt til hårde gulve, hvor den får energimærke A for dens sugeevne – den højst mulige karakter. Det går dog lidt ud over evnen på tæpper, hvor den blot scorer et D. Har du et hjem fyldt med parket- eller trægulve frem for gulvtæppe, er denne model derfor et oplagt valg. Beholderen kan rumme to liter, hvilket passer fint til de fleste hjems behov, og den tømmes let og hygiejnisk ned i skraldespanden ved at trykke på en enkel knap. Støvsugeren følger desuden nemt og ubesværet med dine bevægelser på grund af den unikke Ball teknologi, der gør, at den kan dreje rundt på stedet. Du får altså både ydeevne og komfort til en billig pris.

Specifikationer:

 • ✅ Motoreffekt: 750 Watt
 • ✅ Energiklasse: A
 • ✅ Støvemission: A
 • ✅ Rengøringsevne – tæppe: D
 • ✅ Rengøringsevne – hårdt gulv: A
 • ✅ Lydniveau: Maks. 84 dB
 • ✅ Arbejdsradius: 10 meter
 • ✅ Filter: Vaskbart
 • ✅ Vægt: 7,5 kg
 • ✅ Beholderkapacitet: 2 liter
 • ✅ Tilbehør: Kombineret mundstykke, mundstykke til trapper, mundstykke med 2 funktioner, Xl sprækkemundstykke
Se seneste priis

2. Dyson Cinetic Big Ball – Manøvredygtig støvsuger med høj ydeevne

Find nyeste Dyson modeller hos WhiteAway 

Derfor anbefaler vi støvsugeren:

Dyson Cinetic Big BallVil du ikke gå på kompromis med din rengøring, så er Dyson Cinetic Big Ball et godt bud på en poseløs støvsuger i topklassen. Her får du en støvsuger med en hel unik sygeevne, der let og elegant rengør særligt de hårde overflader i dit hjem. Det er dog særligt den store komfort og brugervenlighed, der gør støvsugeren til et anbefalelsesværdigt køb. På grund af big ball teknologien retter den nemlig helt selv op, når den er ved at vælte. Dermed slipper du for at få din støvsugning afbrudt og den unødvendige spildtid, som ofte er en realitet ved brug af andre traditionelle støvsugere. Hvis du ønsker det ypperste inden for støvsugerteknologi, er Dyson Cenetic Bill Ball Animal værd at bruge de ekstra penge på.

Vejen til rolig og støjfri rengøring
Prisen er høj, men du får også et helt unikt produkt, da støvsugeren ikke taber sugeevne og heller ikke kræver vedligeholdelse. Her er ingen poser, der skal skiftes, eller filtre der skal vaskes, hvilket sikrer, at du slipper for ekstra udgifter. Maskinen opfanger nemlig alt det mikroskopiske støv, som ellers normalt tilstopper andre støvsugere, og en smart funktion gør, at du nemt og hygiejnisk tømmer cylinderen for snavs ved tryk på en enkelt knap. Med andre ord gør støvsugeren rengøringen til en leg. Den store komfort går dog lidt ud over miljøvenligheden, hvor den befinder sig i energiklasse E.

Om støvsugeren:

Støvsugeren besidder også en lang række smarte funktioner, som gør brugervenligheden endnu bedre. Du kan blandt andet nemt regulere sugestyrken via fodtaster, så du ikke skal bukke dig ned, når du ønsker at skrue op eller ned. Teleskoprøret kan også justeres så det passer til lige netop dig og dine behov, så du finder den rette ergonomiske arbejdsstilling. Du kan også nemt støvsuge større rum, da støvsugeren tillader en arbejdsradius på 11 meter.

Specifikationer:

 • ✅ Motoreffekt: 1200 Watt
 • ✅ Energiklasse: E
 • ✅ Støvemission: A
 • ✅ Rengøringsevne – tæppe: D
 • ✅ Rengøringsevne – hårdt gulv: A
 • ✅ Lydniveau: Maks. 85 dB
 • ✅ Arbejdsradius: 10,75 meter
 • ✅ Vægt: 7,7 kg
 • ✅ Beholderkapacitet: 1,6 liter
 • ✅ Tilbehør: Parketmundstykke
Se seneste priis

3. Dyson V8 Absolute – Smart og allergivenlig 2-i-1 håndstøvsuger

Find nyeste Dyson modeller hos WhiteAway 

Derfor anbefaler vi støvsugeren:

Har du kun et mindre hjem at rengøre, eller ønsker du bare en støvsuger i særklasse til at tage sig af den lette rengøring i kroger og hjørner, på spisebordet eller langs dørkarmene, så er en håndstøvsuger noget for dig. Og her finder du ikke et bedre produkt på markedet end en Dyson V8 Absolute. Den unikke håndstøvsuger har en større sugeevne end nogen anden ledningsfri støvsuger på grund af sin kraftige motor, der roterer med op til 110.000 omdrejninger pr. minut. Du endda også hele to støvsugere i en, da den både kan bruges som håndstøvsuger og almindelig støvsuger, da der medfølger et stativ. Dyson V8 Absolute er uden tvivl et dyrt valg, men også en god investering, da du får rigtig meget komfort og kvalitet for pengene og slipper for ekstra udgifter på længere sigt.

Om støvsugeren:
Med en Dyson V8 Absolute slipper du for at bøvle med ledninger, der konstant skal flyttes fra den ene stikkonakt til den næste. Du kommer let og hurtigt rundt i alle hjørner og med en driftstid på op til 40 minutter, når du let rundt i hele boligen, før støvsugeren igen skal til opladning. Støvsugeren et let med en vægt på blot 2,6 kg, så du skåner kroppen for unødig belastning ved rengøring. Det unikke HEPA filter sikrer desuden, at støvsuger indfanger alle støvpartikler, så du slipper for at indånde skadelige allergener.

Specifikationer:

 • ✅ Driftstid: 40 minutter
 • ✅ Opladningstid: 300 minutter
 • ✅ Batterispænding: 21,6 V
 • ✅ Motor: V6 DDM
 • ✅ Filter: HEPA (vaskbart)
 • ✅ Vægt: 2,6 kg
 • ✅ Beholderkapacitet: 0,54 liter
 • ✅ Tilbehør: Direct drive-mundstykke, soft roller-mundstykke, blød ministøvbørste

Uanset om du går efter en almindelig eller en håndstøvsuger, høj kvalitet til lavpris eller den kraftigste og bedste sugeevne på markedet, finder du, hvad du søger blandt Dysons topmodeller. Ved at benytte vores anbefalinger finder du let frem til fordele og ulemper ved de forskellige poseløse støvere fra Dyson, så du finder det billigst og bedste tilbud til dig.

Se seneste priis

 

💡 Hvorfor skal jeg vælge en Dyson støvsuger?

Dyson er i dag en verdensomspændende teknologivirksomhed, der skiller sig ud fra konkurrenterne, når det gælder poseløse støvsugere, hvor deres innovative løsninger er i en klasse for sig. Dyson var da også den første producent til at udvikle en poseløs støvsuger i 1978, og de har siden formået at videreudvikle og forny deres opfindelse. Med en Dyson støvsuger er du som forbruger garanteret kvalitet og høj ydeevne, da alle deres produkter er designet og udviklet af ingeniører, der konstant tænker i nye måder til at forbedre din rengøring. Så hvis du vil slippe for, at din støvsuger taber sugeevne, fordi posen er fuld igen, så er en poseløs støvsuger fra Dyson det helt rette valg.

💡 Hvordan vælger jeg den rette Dyson poseløse støvsuger?

Dyson tilbyder et rigt udvalg af støvsugere, hvor du, uanset hvad du vælger, slipper for irriterende udgifter til dyre støvsugerposer. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilken model der passer bedst til dine behov. Selvom kvaliteten er høj på samtlige produkter, er der alligevel stor forskel på design, evner og ikke mindst pris. Derfor bør du læse vores gennemgang af tre af de testvindende poseløse støvsugere fra Dyson, så du vælger den helt rette støvsuger. Her på siden får du desuden også et overblik over, hvor du finder de forskellige støvsugere billigst, for der er mulighed for at finde et godt tilbud.

Poseløs støvsuger: TOP 3 Dyson støvsugere
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

eighteen − fifteen =