Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Puf og fodskammel: 5 super lækre puffer til stuen

Puf og fodskammel

Vil du følge med tiden og samtidig skabe masser af hygge og komfort i din stue? Så bør du omgående anskaffe dig en puf eller en fodskammel.

Det er nemlig en af tidens helt store tendenser inden for boligindretning. Det smarte boligtilbehør er da også det perfekte supplement til stuen, hvis du gerne vil skabe ekstra siddepladser. Møblet er naturligvis også ideelt til dig, der holder af at koble helt af med fødderne oppe. Her får du derfor en guide til fem lækre puffer, som vil pynte i enhver moderne stue.

💺 1. House Doctor, Soft Brick puf: Lækker og slidstærk puf i læder

Set hos: Unoliving til 6.799 kr.

Danske House Doctor er kendt for at skabe lækkert tilbehør til den moderne bolig. Særligt mødet mellem skandinavisk minimalisme og boheme præger brandet, hvilket giver et unikt udtryk. Det kommer også til syne med puffen her. Soft Brick er udført i brunt koskind med et enkelt design. Det giver dig både et eksklusivt og slidstærkt møbel, der kan vække glæde i mange år frem.

Puf og fodskammel

Se puffen her

 

 

💺 2. Lido Puf: Farverig og dekadent puf til afslapning i stuen

Set hos: Unoliving til 1.999 kr.

Puffer kommer i mange forskellige udformninger. Her har Lido skabt en rund model, der skiller sig ud fra mængden. Både formen og stoffet er med til at give et dekadent og luksuriøst udtryk, som uden tvivl vil pifte stuen op. Den understøttes af puffens ben, der er udført i olieret eg. Selve stoffet kan du vælge i et hav af forskellige farver lige fra turkis til gul, lilla og blå.

Puf og fodskammel

Se puffen her

 

 

💺 3. Bloomingville, Sit Puf: Tidløs puf i lysegrå uld

Set hos: Unoliving til 2.499 kr.

Hos Bloomingville finder du alt inden for nordisk design til hjemmet. Denne puf er ingen undtagelse. Puffen oser af nordisk minimalisme på grund af det simple men stilrene design. Den er udført i den lækreste uld fra New Zealand i en flot lysegrå farve, der passer ind i de fleste hjem.

Puf og fodskammel

Se puffen her

 

 

💺 4. Sicilia Sofa Puf: Rummelig puf i luksuriøst læder

Set hos: Ilva til 2.999 kr.

Leder du efter det perfekte møbel at smide fødderne op på efter en lang dag? Så har Ilva muligvis den helt rigtige løsning. Deres Sicilia Sofa Puf er nemlig både dekorativ og praktisk at indrette sig med i stuen. Modellen her er udført i bonded læder i en lækker cognacfarve. Du kan dog også vælge puffen med stof, hvis du er mere til det. Benene er udført i sort metal.

Puf og fodskammel

Se puffen her

 

 

💺 5. Simply Sofa Puf: Klassisk puf til stuen med ben i sortmalet træ

Set hos: Ilva på tilbud til 1.359,20 kr.

Mangler du en flot puf til at stille foran sofaen eller lænestolen i stuen? Så kan du med fordel vælge at smide fødderne op på modellen her fra Ilva. Simply Sofa Puf er som navnet antyder en klassisk puf, der kan passe ind i de fleste stilarter. Selve puffen er betrukket med stof i en flot og meget moderne grønlig farve. Benene er udført i sortmalet træ med detaljer i messing.

Puf og fodskammel

Se puffen her

 

 

📚 Historie: Puffens rejse fra Marokko til Skandinavien

Puf, fodskammel eller rokokopude. Kært barn har mange navne. Uanset hvad du ynder at kalde møblet, er der ingen tvivl om, at det er kommet for at blive. Egentligt stammer tendensen dog fra fjerne himmelstrøg. Det er nemlig den historiske marokkopude, der har gjort puffer så moderne gennem utallige årtier. I dag behøver du dog ikke tage på markedet i Marrakeshs travle gader for at opstøve et flot eksemplar. Langt de fleste store brands inden for boligindretning har nemlig i dag udviklet deres egne fortolkninger af det klassiske møbel.

Det gælder særligt her i Skandinavien, hvor puffer er højeste mode. Hvor marokkopuder traditionelt var runde, kan du i dag få puffer i alle tænkelige udformninger. Det gælder lige fra de aflange til de runde, ovale og kvadratiske. Der er altså garanti for, at du finder en variant, der matcher dit behov. Det samme gælder materialer. Du kan både få puffer udført i læder, velour, uld eller andre former for stof. Dermed kan du gøre møblet til dit helt eget.

💡 Tips: Et møbel med mange anvendelsesmuligheder

Går du og overvejer, om der skal flytte en smart puf eller fodskammel ind hos dig? Så mangler du måske inspiration til, hvordan du kan bruge møblet både dekorativt og funktionelt i indretningen. Puffer er på alle måder multifunktionelle møbler. Du får altså rigtigt meget brug for dine penge. Du kan selvfølgelig bruge det på traditionel vis til at smide fødderne op på foran sofaen eller lænestolen i stuen. Du kan dog også med fordel bruge puffer som ekstra siddepladser. Det er særligt genialt, hvis pladsen er lidt trang, og du ikke har plads til store siddemøbler.

Vil du ikke bruge puffen som stol, kan den også forvandles til et praktisk lille bord. Du kan derudover med fordel flytte puffen ind i soveværelset. Her kan den fungere som et lille natbord ved siden af sengen eller som et sted til at lægge tøj frem. Mange puffer giver også mulighed for opbevaring. Dermed kan du bruge dem til at opbevare alt fra lune tæpper til magasiner og børnenes legetøj. Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan bruge en puf i boligen.

plus
Puf og fodskammel: 5 super lækre puffer til stuen
5 (100%) 1 Stemmer

Skriv en kommentar

five × 4 =