Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere

Quicklån – Sammenlign bedste og billigeste

Tilbage til lånebeløb

 

BilVi kan alle opleve på et tidspunkt at stå i akut pengenød. Måske går computeren i stykker, bilen skal på værksted, eller du får mulighed for at tage på en spændende rejse.

Ja der kan være utallige årsager til, at du pludseligt står og mangler penge her og nu. Heldigvis er der en nem løsning på dine økonomiske problemer. I dag er der nemlig rig mulighed for at optage et lån online, som kan lette dine bekymringer i rekordfart. Netop fordi denne type lån er så hurtige at opnå, går de under navnet quicklån. Forbrugermagasinet giver vi dig her det fulde overblik over, alt hvad du skal vide om quicklån, så du også kan komme i gang med at låne penge til at finansiere alle dine drømme allerede i dag.

Hvad er et quicklån?

Markedet for lånemuligheder online er eksploderet i de seneste år, og det har aldrig været nemme at få fingrene i hurtige lån, når det passer dig. Med bølgen af lånemuligheder har særligt quicklån slået sig fast som en af danskernes foretrukne. Og det med god grund. Med et quicklån kan du nemlig låne både små og store beløb, uden at nogen blander sig i, hvad du skal bruge pengene til. Det er altså din helt egen sag, om du låner pengene for at få råd til elektronik, tøj, rejser eller andre forbrugsgoder, der kan være med til at lette hverdagen betydeligt.

Den frihed er guld værd for mange kunder. Det er dog særligt tidsperspektivet, der lokker. Der findes nemlig ingen hurtigere måde at opnå mere økonomisk frihed end gennem et quiklån på nettet. Her kan du på få minutter sende ansøgningen af sted og have pengene på din bankkonto samme dag.

Find det billigste quicklån

Som vi allerede har nævnt, er der utrolig mange muligheder for at optage et quicklån online. Nettet flyder efterhånden over med låneudbydere, som alle prøver at overgå hinanden med de bedste lånetilbud til forbrugerne. Det kan virke enormt uoverskueligt, hvis du ikke har stort kendskab til branchen. Det er en stor og ofte følsom ting at skulle bede om økonomisk hjælp, og derfor kan det føles skræmmende ikke at vide, hvor du får den bedste og sikreste behandling.

Sparegris

Der er dog ingen grund til bekymring. Forbrugermagasinet har nemlig sammensat en komplet låneguide til dig, så du nemt og hurtigt finder frem til det bedste quicklån for dig. I den store oversigt opdager du hurtigt, at der er stor forskel på de forskellige quicklån på markedet. Alt fra kravene til dig som låner til rentesatser og gebyrer kan svinge helt enormt fra låneudbyder til låneudbyder.

Derfor gør du klogt i at sammenligne alle dine muligheder, før du træffer en endegyldig beslutning. Der er nemlig mange penge at spare, hvis du ikke bare vælger det første og bedste quicklån, du falder over. Med vores låneguide finder du et fyldestgørende overblik over de bedste og billigste quicklån på det danske marked lige nu, og der er uden tvivl et, der passer perfekt til dig og din økonomiske situation.

Undgå besvær med banken

Besvær med bankenMen hvorfor skal du vælge at tage et quicklåne online, når du bare kan gå ned i din bank, hvor du kender og stoler på medarbejderne? Den største fordel ved at vælge et quicklån fremfor et banklån er, at du slipper for en uendelige lang låneproces og en masse besvær. Når du skal låne penge i banken, skal du først og fremmeste redegøre for, hvad formålet med lånet er. Herefter skal du igennem en masse baggrundtjek og papirarbejde, som uden tvivl vil trække det hele i langdrag.

Vælger du at gå igennem alle de mange skridt, som et banklån indebærer, er der i sidste ende ingen garanti for, at du overhovedet bliver godkendt til at låne. Mange danskerne oplever nemlig at få afslag i banken, hvor kravene ofte er meget strengere end hos de online låneudbyder. Vælger du derimod den hurtige løsning ved at ansøge om et quicklån elektronisk, kan du blive godkendt allerede samme dag. Med et quicklån slipper du også for at skulle stille sikkerhed for lånet.

I banken vil det ofte være et krav, at du stiller eksempelvis din bil, bolig eller anden værdigenstand til rådighed, så banken har lov til at overtage genstanden, hvis du ikke formår at betale lånet tilbage. Du hopper altså en masse besværlige trin over, som både sparer dig tid og energi. Du skal dog være opmærksom på, at et quicklån ofte er en smule dyrere end et banklån. Det skyldes især, at renterne er højere, ligesom der kommer flere gebyrer oveni det beløb, du låner. Der er dog rig mulighed for at finde quicklån på nettet, som kan tilbyde yderst fordelagtige priser og gode lånervilkår, hvis du bare ved, hvad du skal kigge efter.

Det skal du vide om quicklån

Med Forbrugermagasinet.dk’s låneguide har det aldrig været lettere at finde frem til det bedste quicklån for dig. Det er dog altafgørende, at du ved, hvad du skal kigge efter, før du kan træffe et kvalificeret valg af låneudbyder. Når det gælder quicklån, skal du først og fremmeste kigge på beløbsgrænsen. Der er nemlig forskel på, hvor meget du kan låne fra sted til sted. Her skal du finde en udbyder, der matcher dit behov. Det gælder dog altid om ikke at låne mere end højst nødvendigt. Herudover skal du kigge på rentesatserne og ikke mindst ÅOP.

ÅOP står for den årlige omkostning i procent og fortæller dig, hvad du kan forvente at komme til at betale for dit lån på årsbasis, da der både er renter, gebyrer og øvrige omkostninger at tage højde for. Du skal altid kigge efter den laveste ÅOP, du kan finde, da det gør lånet billigst. Sidst men ikke mindst skal du sammenligne løbetider på de forskellige lån. Løbetiden er den tid, du har til at tilbagebetale lånet. Igen kan det variere meget, hvor lang tid du får, men ved quicklån er løbstiden ofte relativt kort, da der også ofte er tale om mindre beløb. Her er det også klogt at finde et sted, som tillader dig at betale lånet ud før tid uden ekstraomkostninger, hvis du får mulighed for det.

Vilkår for quicklån

Selvom det er utroligt nemt at ansøge om et quicklån online, er der stadig en række krav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt. Først og fremmeste skal du som minimum være fyldt 18 år. Nogle steder kan alderskravet dog være helt op til 23 år. Derudover vil det ofte være et krav, at du har fast bopæl i Danmark, og at du kan verificere din identitet gennem NemID. Dette skal du blot se som en sikkerhedsforanstaltning, så identitetstyveri undgås.

Laptop med graf af mønter

Gennem NemID får låneudbyderen ligeledes adgang til data omkring dine indtægter, så der kan foretages en hurtig kreditvurdering af dig. Vurderer låneudbyderen, at du har en stabil økonomi med en fast indkomst, der giver dig mulighed for at betale lånet tilbage, vil du få tilsendt en låneaftale. Du skal naturligvis sørge for at læse vilkårene i låneaftalen grundigt igennem, inden du underskriver. Når du har underskrevet med dit NemID, er du færdig og kan blot nyde at se pengene tikke ind på din konto kort tid efter. Husker du din sunde fornuft, kan du altså roligt tage et quicklån og opnå den økonomisk frihed, du går og drømmer om.

Brug Forbrugermagasinet.dk’s store låneguide til at finde dit perfekte quicklån i dag og se pengene på din konto i morgen.

Quicklån – Sammenlign bedste og billigeste
5 (100%) 1 Stemmer