Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Rabatkode Mette Blomsterberg – Spar 10% på alt med gavekode!

mette blomsterberg gavekode og rabatkode 2017
Du kender hende fra hele Danmarks yndlings kageprogram ´Den Store Bagedyst´ og utallige andre programmer. Her ruller hun sig ud med diverse imponerende bagerier, der kan få mundvandet til at løbe hos enhver med en sød tand. Mette Blomsterberg er hele Danmarks ukronede kagedronning, og hun har i dag ud over sin tv-optrædener også en cafe i Lyngby samt en webshop, hvor der netop nu er masser af penge at spare ved at bruge denne Mette blomsterberg gavekode og rabatkode, som giver dig hele 10 procent på alle produkter.

 

10%
rabat
RABATKODE

Få 10% rabat på alt i webshoppen med rabatkoden. Klik for at kopiere.

More Less
Ingen udløbsdato

 

Gør Blomsterberg kunsten efter

Og der er rigtig meget at komme efter på Mette Blomsterbergs hjemmeside. Hjemmesiden frister med sit ekslusive look og mange inspirerende billeder af lækre bagekreationer. Hvis du også har en konditor gemt i dig, så kan du her på webshoppen finde alt, hvad du behøver for at komme i gang. Der er ingen undskyldning for ikke at kaste dig ud i Mette Blomsterbergs mange spændende opskrifter med denne gavekode.

Hvilket bageudstyr finder jeg på webshoppen med min gavekode?

Det gode ved Mette Blomsterbergs webshop er det store og alsidige udvalg af kvalitets bageudstyr. Ved at indløse din Mette blomsterberg gavekode og rabatkode, får du en 10 procents besparelse. Brug gavekoden på alt fra målekander, kagekrukker og rivejern i specielle størrelser. Mangler du noget ekstra flot service til at anrette dine sirlige desserter for dine gæster, så finder du også de meget populære Mette Blomsterberg dråbeskåle og Mette Blomsterberg dessertglas. Du skal også have noget at bage dine kager i, og her tilbyder webshoppen den smarte Mette Blomsterberg springform og Mette Blomsterberg fade. Disse egner sig til alle former for kager, og som er både præsentable og lette at rengøre efter brug.

Hvordan benytter jeg min Mette blomsterberg gavekode og rabatkode?

Når du først har klikket dig igennem webshoppen og udvalgt, hvilke bageartikler du slet ikke kan undvære, kan du få glæde af den favorable Mette blomsterberg gavekode på 10 procent. Denne mette blomsterberg gavekode giver kunderne en hel unik lav pris på de attraktive produkter. Det eneste, du skal gøre, er, at trykke på ’indløs gavekode,’  og så får du altså en sjælden billig pris. Og det er uanset om du ønsker dig en Mette Blomsterberg bog med hundredvis af fristende opskrifter på søde sager, eller om du går efter en  Mette Blomsterberg kagering. Der er mange penge at spare med denne mette blomsterberg gavekode.

Hvordan ved jeg, at kvaliteten er i orden?

Grunden til, at du bør lade dig lokke af denne Mette Blomsterberg gavekode, er, at du med garanti får kvalitet for pengene. Alle produkterne er gennemtestet og kvalitetssikret af Mette Blomsterberg og hele hendes team. Anmeldelserne taler også sit klare sprog. Blomsterbergs unikke serie af bageprodukter skiller til positivt ud på markedet. Det ses ved både sin store æstetiske sans, der vil pynte på ethvert dessertbord, samt den store funktionalitet, som produkterne besidder. Produkterne er anvendelige for både amatørbagere og professionelle konditorer, som Mette Blomstberg selv. Og hun ved da også, hvad hun har med at gøre. Mette Blomsterberg er uddannet konditor fra det anerkendte Kransekagehuset i Ny Østergade i København. Hun har i flere år, før tv berømmelsen og sine mange bogudgivelser, arbejdet som chefkonditor på blandt andet Glyptoteket. Med Blomsterbergs produkter bliver vejen til at lave lige så lækre chokolademousser, kransekage og tærter, som dem du kan smage hos Blomsterberg lyngby, meget lettere. Og du er kun få klik tættere på med denne Mette blomsterberg rabatkode og gavekode.

Få inspiration til tryllerier i køkkenet med mette blomsterberg gavekode

Mens du handler på webshoppen og indløser din unikke gavekode og rabatkode, kan du også få en masse inspiration. Siden bugner nemlig med gode opskrifter på alt fra vaniljekranse, chokolade fondant, brunkager og let luftigt pandekagedej. Du kan med andre ord efterligne bagedronningen i dit eget køkken til stor glæde for familien eller vennerne med denne gavekode. Opskrifterne er overskueligt og lette at navigere rundt i, så du hurtigt finder opskrifter på det, du ønsker at bage. Desuden er der fantastiske billeder med til alle opskrifter, der giver inspiration til selv at kaste sig ud i bagekunsten med det samme. På webshoppen finder du desuden også nyttige tips og tricks til alt fra anretning, temperering af chokolade, til hvordan du laver kunstfærdige marcipanroser til din lagkage.

Spar penge med din Mette Blomsterberg Gavekode og rabatkode i dag

Der er altså ingen undskyldning for ikke at skynde dig ind og lægge dine favoritter blandt Mette Blomsterbergs mange produkter i indkøbskurven. Du kan indløse gavekoden og rabatkoden og få hele 10 procent på dit køb nu. Generelt finder du altid gode priser og tilbud på Blomsterbergs webshop. Du får hurtig levering inden for 1-2 dage, og fragten er gratis, hvis du blot køber for over 399 kroner. Der er altså god grund til at lægge en ekstra dråbeskål eller opskriftsbog i kurven. Så slipper du for fragtomkostninger og får glæde af endnu flere af Blomsterbergs eksklusive bageprodukter med mette blomsterberg gavekode. Hos Blomsterberg handler du sikkert, da webshoppen er e-mærket, og fortvivl ej, hvis du fortryder dit køb. Retur og bytte er nemlig let og enkelt på siden. Indløs din Mette blomsterberg gavekode og rabatkode i dag og start din egen bagedyst hjemme i køkkenet.

Anmeld