Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler Tøj

Regnfrakke til kvinder – 5 Gode webshops

Regnfrakke dame

Det danske vejr er ofte både gråt og vådt. Og regnen kan slå til året rundt. Derfor gælder det om at have en garderobe, der matcher det uforudsigelige vejr.

En praktisk dame regnfrakke er ganske enkelt helt uundværlig i hverdagen. Dermed kan du nemt tage den frem fra skabet, når du står op om morgenen til regn på ruderne. Den er også god at have med i tasken, hvis du pludselig bliver fanget i en byge på vej hjem fra job eller skole. Lige her kan du få god inspiration til, hvor du med fordel kan købe din nye regnfrakke. Vi giver dig nemlig fem gode bud på online butikker, der sælger funktionelle og flotte regnfrakker til kvinder.

☔ 1. Vero Moda: Flotte lange regnfrakke i gode farver

Vero Moda Dame RegnfrakkeDen danske kæde Vero Moda er kendt for at lave lækkert modetøj til kvinder til mindst lige så gode priser. Du tænker måske umiddelbart ikke, at de også vil være eksperter i regntøj? Men faktisk har Vero Moda designet sin helt egen regnfrakke, som uden tvivl være klæde enhver kvinde. Regnfrakken har en god længden, som beskytter kroppen godt mod det våde vejr. Den smarte model har både hætte og praktiske lommer, hvilket giver et moderne udtryk. Du kan vælge regnfrakke i en klassik sort farve. Du kan dog også være lidt mere modig og gå med en frakke i gul eller grøn.

Videre til shoppen

 

 

☔ 2. Stylepit: Feminine og stilfulde regnfrakker

Stylepit Dame RegnfrakkeRegntøj kan ofte være stort og klodset. Derfor føler man sig sjældent særlig smart, når man trækker i det praktiske tøj. Hos Stylepit kan du dog både holde dig tør, samtidig med at du bevarer din kvindelighed. Her finder du nemlig et bredt udvalg af flotte regnfrakker med feminine snit og unikke detaljer. Her vil du hurtigt opdage, at en regnfrakke sagtens kan være både praktisk og flatterende. I sortimentet finder du blandt andet vandtætte frakker fra Rains, Tretorn og Ilse Jacobsen.

Videre til shoppen

 

 

☔ 3. Eshoes: Smarte regnfrakker til alle kvinder

Eshoes Dame RegnfrakkeUanset om du er til det enkle eller det farvestrålende, finder du en regnjakke efter din smag hos Eshoes. Webshoppen sælger nemlig smarte regnfrakker til kvinder i alle regnbuens farver. Derudover kan du også finde modeller, der passer til enhver kropform. Nogle foretrækker frakker med en løs pasform. Andre går efter figursyede modeller, der fremhæver kroppen bedst muligt. Alle kan med andre ord finde den perfekte frakke til dårligt vejr hos Eshoes. I det brede udvalg finder du kendte mærker som Blæst og Ilse Jacobsen.

Videre til shoppen

 

 

☔ 4. Trendday: Hold dig tør og varm med stil hos Trendday

Trendday Dame RegnfrakkeDer findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Det motto kender de fleste af os. Vi kan nemlig ikke styre det danske vejr, men vi kan sørge for at have udstyret på plads. Hos den danske webshop Trendday kan du endda få styr på det praktisk regntøj uden at gå på kompromis med din stil. Her finder du nemlig stilfulde og moderne regnfrakker til enhver kvinde. Særligt det populære mærke mbyM byder på de skønneste lange frakker, som holder dig både tør, varm og smart.

Videre til shoppen

 

 

☔ 5. Only: Praktiske og flotte regnfrakker til lave priser

Only Dame RegnfrakkeOnly er et populært dansk mærke, der er en del af Bestseller-koncernen. Brandet er mest kendt for at lave alt fra trøjer til bukser og kjoler til kvinder i alle aldre til gode priser. De har dog også talent for at kreere skønne regnfrakker. I sortimentet finder du både korte modeller, samt lange frakker. Du kan også vælge mellem et væld af tidens mest moderne farver. Du kan blandt andet købe en solgul frakke, der uden tvivl vil lyse op i det grålige vejr. Du kan også gå med en model i sart rosa, sort eller grøn. Der findes en regnfrakke hos Only til enhver smag. Fælles for alle frakkerne er, at priserne ligger på et niveau, hvor alle kan være med.

Videre til shoppen

 

 

✅ Kvalitet er altafgørende

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken regnfrakke du vælger. Det gælder om at sætte høje krav til sit regntøj, hvis man vil være sikker på at komme tør hjem. Det kan altså betale sig at give lidt ekstra for en regnfrakke i høj kvalitet. Dermed er du sikker på, at den kan holde dig varm og tør i alle vejrforhold. Åndbarheden er også vigtig at kigge på, særligt hvis du ofte cykler i regntøjet. Heldigvis kan du sagtens i dag finde praktiske rengfrakker, som stadig er smarte og moderne. Der findes dog et væld af mærker og modeller at vælge mellem. Derfor kan det også være svært at finde den rette regnfrakke for netop dig.

Regnjakke

Anmeld

Skriv en kommentar

1 × 4 =