Forbrugermagasinet er uafhængigt og læser orienteret. Vores indhold er kommissionsbaseret og gratis for alle. Læs mere
Artikler

Resident Evil 7 til PS4 og PC: Sådan køber du dette fede spil BILLIGST!

resident evil 7
Samtlige gamere med respekt for sig selv og branchen har helt sikkert ventet i spænding og talt dagene ned til udgivelsen af det nyeste skud på stammen i den ultra populære Resident Evil serie. Sjældent har der været så meget hype omkring et spils realease date. Den 24. januar ramte resident evil 7 til PS4 og PC endelig hylderne i butikkerne og varelageret i netbutikkerne. Du skal selvfølgelig også ud og have fingrene i et eksemplar, da spillet på alle måder lever op til de skyhøje forventninger. Hvis du kun skal investere i et spil i år, så lad det være resident evil 7 biohazard – et super sygt og gennemført spil, du simpelthen ikke må snyde dig selv for at prøve.

Find det vildeste spil til den billigste pris

Vi har helt sikkert alle prøvet at være begejstret over en ny fed udgivelse til Playstation 4 eller Pc, som vi ender med at betale overpris for, fordi vi køber det første og bedste eksemplar, vi falder over. Det er surt show. Derfor har vi udover vores grundige anmeldelse af Resident Evil 7 ps4 og Resident Evil 7 pc også undersøgt, hvor du køber spillet billigst. På den måde får du både råd til dette sygt fede spil, byture og fastfood denne måned. Generelt sparer du mange klejner, når du shopper online. Drop turen ned til din lokale gamestore. Du finder samme vare langt billigere med lynhurtig levering hos vores udvalgte forhandlere.

Her kan du købe Resident evil 7 billigt:

Du finder også spillet hos Dvdoo, Komplett.dk og gucca. Samme onlinebutikker vil også løbende have Resident Evil 7 pc på lager til billige priser.

Hvorfor skal du købe Resident Evil 7 til PS4 i dag?

Når du først kaster dig over det nye resident evil 7, kan du lige så godt droppe alle andre planer og isolere dig foran skærmen. Det er nemlig umuligt at slippe, når du først går i gang. Man er hooked fra første sekund af den fede historie, der overgår rædslerne fra de tidligere spil, som de seneste år har afveget så meget fra den klassiske Survival Horror-genre, at anmeldelserne har været mere end lunkne.
Da udgiverne frigjorde deres resident evil 7 demo for at tease for den ventede resident evil 7 realease date, var der da også delte meninger om, om det nye spil nu også ville leve op den forbedring, som alle fans har håbet på med det nye spil. Man kan dog roligt sige, at bekymringerne er blevet gjort til skamme. Resident evil Vii er for vildt og kan anbefales til alle gamere med en forkærlighed for universet og gysergenren generelt.

Ny chokerende synsvinkel blæser dig bagover

Resident evil 7 markerer på alle måde en ny begyndelse for gysergenren inden for spil med sit dramatiske skifte til den skrækindjagende isolerede synsvinkel for spilleren. Samtlige begivenheder udspiller sig nemlig i første person, som giver gyset en hel ny dimension. Mange har været skeptiske over for skiftet, da det afviger markant fra stilen i de foregående spil. Den nye fede feature giver dog så meget mere til spiloplevelsen, at man glemmer alt om det. Der er ingen tvivl om, at Capcom har taget den rigtige satsning, som også matcher med den vej, mange andre skrækspil går i netop nu. Skrækken når simpelthen helt nye højder på grund af den store realisme.

Medrivende og frygtindgydende historie

I resident evil 7 spoler vi tiden fire år frem fra de grufulde hændelser i 6’eren. Vi lander i 2017 i Louisiana i det sydlige USA. Her gennemsyrer gru og isolation de rådne vægge på den forladte gård, hvor hovedpersonen Ethan Winters desperat leder efter sin kone Mia. Hun har været sporløst forsvundet i 3 år – indtil nu. Mysteriet kickstartes nemlig ved, at Mia giver livstegn fra sig, hvilket sender Ethan på en forstyrrende og chokerende mission på Baker familiens gård, hvor klamme udfordringer venter i alle kroge.

Få gyset helt under huden med resident evil 7 vr

Den nye synsvinkel, der leges med i resident evil 7, har udover at skabe en fed effekt også åbnet op for muligheden for at bruge virtual reality sammen med spillet, da det understøttes af playstation vr. Og det er da også super fedt at tilføre dette virkelighedstro element til oplevelsen, hvis man tør. Der er nemlig garanti, for at hjertet ryger helt op i halsen, hvis man kaster sig ud i den smarte ekstra feature, som kan tilkøbes. Du kommer helt tæt på og føler, at du selv bevæger dig rundt på den klamme og helt forladte landejendom på jagt efter Mia, mens du konstant frygter, hvornår det næste chok kommer og fra hvad. Det er bestemt ikke for sarte sjæle, men giver mange ekstrapoint til det nye spil, at man han mulighed for at anvende sin Vr hjelm med det.

Syge effekter og vild grafik

Det, der virkelig gør resident evil 7 til en sikker vinder, er de fantastiske og meget virkelighedstro effekter og den imponerende grafik, da man har ramt den rette mængde mystik, rædsel og spænding spot on. Gennem hele spillet er stemning alene mere end uhyggelig nok, og de talrige intense møder med faretruende forhindringer skaber endnu mere dramatik. Der sker hele tiden noget, og de vilde lydeffekter hjælper til konstant at drage dig ind i universitet og fastholde den skrækkelige stemning, som sikrer, at adrenalinet konstant pumper rundt i kroppen på dig som spiller. Grafikken er virkelig fed – især når du spiller på Ps4 på en ordentlig skærm, men oplevelsen er også god, hvis du vælger Resident Evil 7 pc. Uanset om du går med Ps4 eller Pc, er du dog garanteret en genial visuel oplevelse med det her spil, hvor det virkeligt er kræset for detaljerne på alle stadier.

Topkarakter til gruopvækkende nyhed

Når du har gennemført Resident Evil 7: Biohazard, vil du sidde tilbage med følelsen af at have oplevet en unik og gennemført fornyelse af den klassiske skrækserie. I modsætning til nummer 5 og 6 i serien er resident evil 7 et spil, som uden tvivl vil sætte sit præg på spilåret 2017. Resident Evil 7: Biohazard er et spil, hvor du kan mærke, at folkene bag har gjort sig umage for at give os forbrugere noget nyt og fedt. Det gør det til et must-have, hvis du altså tør spille med vel at mærke.

Samlet giver det resident evil 7 en fuld fortjent bedømmelse på 9 stjerner ud af 10.

Så hvad venter du på? Smut ind og klik det geniale spil hjem i dag!

God fornøjelse.

 

Anmeld

Skriv en kommentar

8 − 5 =